Ko ti ostanejo samo še tri minute
Minutka419
kako pa si se ti trudila?? to me zanima?
če ti želiš, kaj od svojega moža, moraš delat, to kar si moški želimo. kaj pa si moški želimo?
suho, sexy, ateltsko, malo ritko lepo, dolgen oge, ozke boke, lepe joške in lep obraz. da se oblečeš v kaj sexy, da si kurba. simpl. kaj je tukaj težko za razumet? ti in jaz veva oba, dobro veva, da če pa mu daš mlado srnico 160 vlko 50kg. lušno full, blond, modre kice, oblečen ov navijačico, nogavie sueprge pa si bovzel čas. to veva oba a ne? a je tko? normalno. ker bi fsak. komu sex več pomeni moškemu ali ženski, pregovorno? ja moškemu? torej misliš, da on ni naveličan tebe?? ahahhahahahahaha ti si šele ena tuntika. fse ti je že lizal, pizdo, rit , jopke, fse ze gnetel 100000x. kaj bi naj sedaj??
ni naloga tovjega moža, da skrbi za to?!!! kupi si vibrator. sanjari o mladem plavalcu.
svojega moža si pripeljala tako daleč, to naredi veliko žensk, da pač ne želi več s teboj lepo. zakaj? ja ker ve da si prasica, kurba. pozna te. simpl. doma igraš neko ukazovalno prasico, feminsitko, sekregaz njim in pol pač dobiš tertma kot prasica. tko je. kaj ti naj jaz? jaz ti samo pojasnim zadevo.
od moškega dobiš taki sex, kotse ti do njega obnašaš. če se greš ukazovalno kurebtino, šefico, gopcaš nazaj, sikaš nazaj, sevtikuješ, ga drkaš, pametuješ,
nazaj lapleš, DOBIŠ TAKI SEX. fuk, kot prasico. razumeš? moško logiko. prasica dobi takšno obdelavo. poceni, hitro, grobo, grdo. ker si kuzla, kurba, nesramna prasica. SI SE MU ZAMERILA, KERIS NAZAJ LAPALA.
ja?? začni bit sexy, voldjiva, TIHO,pridna, normalna, ne gopcaj nazaj, ne lapli nazaj, začni neki naredit iz sebe. ko boš imela itm 14. boš imela rit fsaj 38. ko boš imela gor na sebi tajnico, boš migala z ritko, nosila g string kopalke, kuhala v tangah, ga rjacala, pol pa bo mogoče kaj.
prevsem pa je tko. čist iskreno evo. dobila boš bolj nežen sex, ko boš nehala bit femisntična prasica. ko se boš dokazala. ko boš imela nek odnos v prometu, boš otrokom kaj pomagala, nekomu neki pomagala, pokazala da ti je mar za soljudi. da boš neki. da boš nedko. pol si boš zaslužila tvoj fajn sex.
do takrat ko pasi levičarka, femisntika ultra prasica, pa je pač to to.
še kaj??
Anonimno 3469, 05.08.2025 ob 17:21
Minutka419
kako pa si se ti trudila?? to me zanima?
če ti želiš, kaj od svojega moža, moraš delat, to kar si moški želimo. kaj pa si moški želimo?
suho, sexy, ateltsko, malo ritko lepo, dolgen oge, ozke boke, lepe joške in lep obraz. da se oblečeš v kaj sexy, da si kurba. simpl. kaj je tukaj težko za razumet? ti in jaz veva oba, dobro veva, da če pa mu daš mlado srnico 160 vlko 50kg. lušno full, blond, modre kice, oblečen ov navijačico, nogavie sueprge pa si bovzel čas. to veva oba a ne? a je tko? normalno. ker bi fsak. komu sex več pomeni moškemu ali ženski, pregovorno? ja moškemu? torej misliš, da on ni naveličan tebe?? ahahhahahahahaha ti si šele ena tuntika. fse ti je že lizal, pizdo, rit , jopke, fse ze gnetel 100000x. kaj bi naj sedaj??
ni naloga tovjega moža, da skrbi za to?!!! kupi si vibrator. sanjari o mladem plavalcu.
svojega moža si pripeljala tako daleč, to naredi veliko žensk, da pač ne želi več s teboj lepo. zakaj? ja ker ve da si prasica, kurba. pozna te. simpl. doma igraš neko ukazovalno prasico, feminsitko, sekregaz njim in pol pač dobiš tertma kot prasica. tko je. kaj ti naj jaz? jaz ti samo pojasnim zadevo.
od moškega dobiš taki sex, kotse ti do njega obnašaš. če se greš ukazovalno kurebtino, šefico, gopcaš nazaj, sikaš nazaj, sevtikuješ, ga drkaš, pametuješ,
nazaj lapleš, DOBIŠ TAKI SEX. fuk, kot prasico. razumeš? moško logiko. prasica dobi takšno obdelavo. poceni, hitro, grobo, grdo. ker si kuzla, kurba, nesramna prasica. SI SE MU ZAMERILA, KERIS NAZAJ LAPALA.
ja?? začni bit sexy, voldjiva, TIHO,pridna, normalna, ne gopcaj nazaj, ne lapli nazaj, začni neki naredit iz sebe. ko boš imela itm 14. boš imela rit fsaj 38. ko boš imela gor na sebi tajnico, boš migala z ritko, nosila g string kopalke, kuhala v tangah, ga rjacala, pol pa bo mogoče kaj.
prevsem pa je tko. čist iskreno evo. dobila boš bolj nežen sex, ko boš nehala bit femisntična prasica. ko se boš dokazala. ko boš imela nek odnos v prometu, boš otrokom kaj pomagala, nekomu neki pomagala, pokazala da ti je mar za soljudi. da boš neki. da boš nedko. pol si boš zaslužila tvoj fajn sex.
do takrat ko pasi levičarka, femisntika ultra prasica, pa je pač to to.
še kaj??
Js sem levičarka, ultra prasica, feministka, pa mam glih tak ful fajni seks doma.
Tukaj je problem v odnosu med dvema, ne v karakterju, ljubičih, kilah, itd. Dva, ki sta se spozabila, pozabila en na drugega, se polenila. Odnose je treba aktivno negovat, se izražat in se poslušat med seboj.
Kiklca
pri tebi je problem v odnosu v komunikaciji. ne pri njej.
plus tega, kot si sama sebe elpo opisal, pošteno. saj ajz nimam nič proti, če si ti taka. če si se tko določila je ok. samo vedet moraš, da tvoje odločitve prinesejo, posledice. tvoj sex doma ki ej zate fajn , ok. super. me veseli. ampakspet imaš dokaz da si egoistična prasica. ti nisi rekla imava dober sex doma. moj mož ima dober sex doma. moja punca iam tudi dober sex doma. rekla si, JAZ IMAM DOBER SEX DOMA!!! razumeš? ahahah
avtorica ima problem kot sem ga opisal. ti imaš problem v tvojem karakterju. sex za žesnke ni isto kot za moške. točno to je tvoj problem ja. ker bi rada bila moški. in en rzaumeš da moški spsobni, pametni, ki znajo učit, vodit , pošteni, deovni, športni ddodelani z ja neki dnarja in lepim telesom vlki mtičem, taki kot jaz in boljši NE ŽELIMO FEMINSITKE. TEBE?!”! razumeš ti to. ne želimo tebe ne drugih tebi podobnih. ne želimo tega, nočemo tega, se nam gabi.
femnistkika možača. agresivna kvazi alfa samica privlači beta luzerje in mljaše moške. to je posledica. saj ti si lahko zaradi mene na kolesu 3h na dan, tekaš, plavaš, cross fit, greš plezat potapjat, hirbe, lahko BJJ. men ej pares fseeno. meni so tak všeč atletske ženske ful. ahahahaha
ampak to početje, obnašanje, karatker prid z ceno. ja? samo to govorim. da ima to početje primer tvoje, svoje posledice. to je fse kar ti povem. ti se odloči zivet kakor želiš. sploh v sloveniji najbolj feminstični ultra liberalni marxistični komunajzrski pofuakni lgbt lezbaški republiki. ni problema. lahko si v klovna oblečena , fantovse gate nosiš, vijolčno frizuro, kaj češ. meni ej pa res vseeno.
ampak še enkrat. tvoja dejanaj, odnos, obnašanje, karakter, IMA POSLEDICE. če so ti ok, ok, super. sam problem je ker ti niso ok.
tebe in ostale tukaj jezi samo to ,da seveda ne boš priznala, ampak imela bi mene. to veva oba. saj jaz to vem. brez skrbi. ti veš da jaz to vem, ti veš da oba to veva. saj je ok. saj ej še kakšen moški kot jaz. ni jih full so pa. ampak tudi če bi ti jaz pripeljal takega, ajnega, alfa samce, TEBE NE BO ŽELEL. ker nočemo tega. ve nam probate vsilit vašo inkluzivo in lgbt sranje,. pa vidiš da ne gre. pa jaz recimo, jaz sme ful toleranten človk. ko imam ful dobero kus za fse. ko gre ful velik skozi lahko. ko em sploh marsikaj ne zanima. ne da se m sploh, nimam niti časa. ampak to tukaj gor in tvo jodnos, ja to pa je NO GO.
sex za žensko je popolnoma drugo kto moški. če ključavnico odpre veliko ključve je to zel oslaba ključavnica. če pa en ključ odpira veliko kključavnic je to zelo dober ključ. moški semo fukat kar leze in gre. ženske pač ne. lahko, ampak bodo posledice. tako žal je. ker je to moški svet. ženska ne odloča o ničemer. mogoče malo o sexu, koliko pač. recimo. nič druzga. ko pa govoriva o moškem kot si ga ženske feminsitke želite, pa sploh nimate kaj sikat, soodločat, neki enkost in inkluziva, neko nadvlado. hahahahaa NE!!! žal.
pač ti je poltika lagala, mamica lagala, šola lagala. filmi holivud lagal.
TO JE MOŠKI SVET. ZAPOMNI SI TO. SPREJMI TO.
pa ne maram muslič stila, tam da ženske neki ubijajo pa morajo dol zakrite. to jaz en maram. jaz hočemda je ženska v g string ultra malih kopalkicah. da je hudapička. to kar bi naj bila.
Anonimno622, 06.08.2025 ob 18:38
Eh, 3649, ti POJMA NIMAŠ. Si že sploh kdaj namoču? Po tvojem pisanju sodeč, verjetno ne. Če pa že, pa mogoče v kakšno prostitutko ali psihiatrično bolnico. Normalni ženske se te na DALEČ izogibajo, ker si tako zelo moten.
Za psihiča Anonimno 3469.
Hahahaha. Ti se imaš za “boljšega moškega”? A si ja glavo padu? Pa tebe se normalna ženska še s palico ne bi dotaknila. Saj zato pa blodiš neumnosti. Ker imaš jajca polna in glavo prazno. Moški svet? Pa dej no. Vrni se nazaj v svoje stoletje, pa boš mogoče dobil za f.ukat.
Forum je zaprt za komentiranje.