Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko ti ostanejo samo še tri minute

Ko ti ostanejo samo še tri minute

A sem edina, ki se v zadnjem casu sprasuje, kam je sla tista prava strast? Pa ne mislim zdaj neke filme al pa romance, sam tisto navadno, vsakdanjo zeljo, da si s partnerjem blizu, ne sam fizicno, tudi v glavi. Zvecer se prisloni name, kar direktno dol, nobene predigre, nobenega crkljanja, nobenega vzdušja. Ko konca, se obrne in spi. Jaz pa tko, okej, hvala lepa, kaj naj pa zdaj. Vse mi pade dol. Ne gre mi v glavo, a mu je res to to, a je pozabu, da sem tud jaz tam zraven? Veckrat sem mu ze rekla, na lep, prijazen nacin, da bi blo fino, ce bi se oba malo bolj potrudila, pa je tko, kot da govorim v prazno. Sem se trudila pa ni slo nikamor. In zdaj me v bistvu najbolj boli to, da imam obcutek, da ga sploh vec ne zanimam. A se to komu dogaja? Se mava rada, to je, samo meni to ni dovolj. Jaz si zelim, da me prime, da me poljubi, ne sam en lupcek, pa da se mi kdaj zazre v oci, ne sam v ekran. Da bi spet mela tisti filing, ko sva se ne mogla nasitit en drugega. Kako se spopasti s tem? Je sploh mogoce se vrnit nazaj al je to pac realnost dolgoletne zveze? Ful me muci, res.

Ne, LOL, nisi edina, to je standard v dolgih zvezah. Je možno, samo mora bit nek razhod ali pa neka druga oseba vmes posredi, da se nazaj vklopi negotovost in tekmovalnost. Znanstveniki so že zdavnaj ugotovili, da ko 2 živali skupaj živita, se nehata parit, to je kot nek naravni refleks, nagon, ki se vklaplja, verjetno kot zaščita pred tem, da se ne bi parili bratje in sestre med sabo. Pri ljudeh je enako.

40 let sva skupaj pa je isto  kot prvi dan,ko sva se spoznala.

Odgovor na objavo uporabnika
5545, 03.08.2025 ob 00:48

40 let sva skupaj pa je isto  kot prvi dan,ko sva se spoznala.

Lažeš, nakladaš! Možno je edini, če sta bila že od samega začetka bolj rutinsko seksala, brez strasti.

Buška, 03.08.2025 ob 01:21

Lažeš, nakladaš! Možno je edini, če sta bila že od samega začetka bolj rutinsko seksala, brez strasti.

Jaz imam Italijana, skupaj par let, Okey ne glih 40, ampak vseeno, poka od strasti, posveti se mi maksimalno. To kar avtorica opisuje je kar nekaj, mene bi minilo, verjetno bi imela veliko glavobolov.

Raje sploh ne seksam, kot da bi seksala tako klavrno, mehansko, zgolj za orgazem. Potem raje masturbiram.

Nehaj seksati s svojim čustveno zanikrnim možem. Če se ne misli spremeniti, mu ti ne boš več samodejno in samoumevno nudila svojega telesa za njegovo fizično olajšanje. Tudi on lahko masturbira.

Vendar si tudi ti zrela za spremembo. Koliko je on ‘zanikern’, si ti ozkogleda, saj interpretiraš vajin odnos zgolj in samo iz seksualnega zornega kota, kar je res omejeno. 

Kakšen je partner sicer? Je pozoren na tvoje želje? Ali si ga tako razvadila, ko mu vse ugodiš, da te je začel jemati kot samoumevno za vse?

Za začetek nehaj seksati. Potem se ti bo že posvetilo, pa tudi njemu, kaj je treba spremeniti, da bosta napredovsla v vseh smislih, ne le v seksu.

Mogoče morata shujšati, začeti jesti zdravo,  se več gibati, več energije vlagati v skupne ustvarjalne dejavnosti, imeti skupne cilje, ne pa zgolj oddelati svoj delovnik vsak dan, poskrbeti za hrano in dom, potem pa sesti pred tv in čakati na smrt, če je pa možnost, pa na hitro opraviti še s seksom.

Masturbacija je greh! Samo tega ne!

Naslov je tak kot da si hudo zbolela in ti ostanejo še 3 minute življenja.

Ja, seveda, veš de.

Kaj pa če sta seksala šele drugi dan?

@Minutka419
Ko konca, se obrne in spi. 

Predlagam ti, da gres spat v drugo sobo.

Trot babji, delat se spravi pa manj “knjig” (saj vemo kaj to berete v resnici — volkodlaki, medvedi, psi, ketne, verige, palice, loparji, modrice, davljenje in vse ostale možne diviacije — Vsaka knjižničarka lahko potrdi v kolikor je odkrita) beri.

ja saj S & M je fajn zadeva 😉

Minutka419, 03.08.2025 ob 00:33

A sem edina, ki se v zadnjem casu sprasuje, kam je sla tista prava strast? Pa ne mislim zdaj neke filme al pa romance, sam tisto navadno, vsakdanjo zeljo, da si s partnerjem blizu, ne sam fizicno, tudi v glavi. Zvecer se prisloni name, kar direktno dol, nobene predigre, nobenega crkljanja, nobenega vzdušja. Ko konca, se obrne in spi. Jaz pa tko, okej, hvala lepa, kaj naj pa zdaj. Vse mi pade dol. Ne gre mi v glavo, a mu je res to to, a je pozabu, da sem tud jaz tam zraven? Veckrat sem mu ze rekla, na lep, prijazen nacin, da bi blo fino, ce bi se oba malo bolj potrudila, pa je tko, kot da govorim v prazno. Sem se trudila pa ni slo nikamor. In zdaj me v bistvu najbolj boli to, da imam obcutek, da ga sploh vec ne zanimam. A se to komu dogaja? Se mava rada, to je, samo meni to ni dovolj. Jaz si zelim, da me prime, da me poljubi, ne sam en lupcek, pa da se mi kdaj zazre v oci, ne sam v ekran. Da bi spet mela tisti filing, ko sva se ne mogla nasitit en drugega. Kako se spopasti s tem? Je sploh mogoce se vrnit nazaj al je to pac realnost dolgoletne zveze? Ful me muci, res.

To NI realnost dolgoletne zveze. Midva sva skupaj 25 let, pa se še vedno trudi zame, si še vedno želiva drug drugega, brez mojega orgazma se najin seks ne konča. Postala si mu samoumevna. To morata rešit, drugače bosta životarila v mrtvem odnosu, dokler ne bo prišla mimo tretja osebo, ki bo enega od vaju prebudila.

Raje sploh ne seksam, kot da bi seksala tako klavrno, mehansko, zgolj za orgazem. Potem raje masturbiram.

Ti si pa zahtevna, “zgolj za orgazem”, še orgazem ti ni dovolj za seks? Večina žensk sploh orgazma ne doživi s penetracijo, še manj z rutinskim porivanjem za 3 minute, na tak način 99,9 % ne doživi.

Tako da brez skrbi, s klavrnim seksom nobena ne doživi orgazma, kaj šele, da bi bil orgazem nekaj sekundarnega. Kaj je pri seksu tvoj cilj, če ne orgazem, pa bog ve. Verjetno delanje otroka. Ali pa “povezanost” aka zadovoljitev moškega, da ti potem ustreže na druge načine, verjetno finančne in služabniške.

Ja , lepoo , sam da te cigan fukaa ..

Naredi konec takemu sexu.To ni nič, ti si samo vreča,da se kreten izprazni.Bolj te ne more ponižati in prikazati,da mu ni nič zate.Začni načrtovati in zapusti kretena,bolje se boš imela sama.Imej se rada in če te ne spoštuje naredi konec.Pa veliko sreče.

TO NE DRŽI.

MIDVA ŠE PO 33 LETIH SEXAVA KOT, DA SVA NA FRIŠNO.

ZAKON JE POTREBNO VZDRŽEVATI.

SICER NE SEXAVA VEČ 5X NA TEDEN, 2 X PA ZAOTOVO SE POTRUDIVA.

NI TAKO KOT SI OPISALA, AMPAK SI VZAMEVA ČAS…

Pa kje je ostala ženska korajža? Ko bo naslednjič tako opravil, mu preprosto reči: O ne, dragi, če ne boš poskrbel tudi zame in moj užitek, je bilo to zadnjič. Nihče te ne more prisilit v tak odnos, pa če ga imaš še tako rada. To je pokop vajine zveze. Ali se bosta potrudila kaj naredit na tem, če ne, je pa boljše, da gresta čimprej narazen.

Zato pa obstajajo ljubcki.L.p.

Ti to resno ?

Dedi 1, 04.08.2025 ob 21:51

Pa kje je ostala ženska korajža? Ko bo naslednjič tako opravil, mu preprosto reči: O ne, dragi, če ne boš poskrbel tudi zame in moj užitek, je bilo to zadnjič. Nihče te ne more prisilit v tak odnos, pa če ga imaš še tako rada. To je pokop vajine zveze. Ali se bosta potrudila kaj naredit na tem, če ne, je pa boljše, da gresta čimprej narazen.

in zakaj mu mora še enkrat nastavit? saj lahko gre sedajle do njega in mu pove, kar mu gre. Če je kaj takega sploh mogoče.

pozdravljena,

imam podoben problem sva v dolgoletni zvezi a situacija enaka ona bi vse na hitro brez nekega dogajanja perila predigre in crkljanja na koncu

nvm kaj naj

Ena gor je pisala da je v njenem 40 letnem partnerstvu še danes vse enako kot prvi dan, no tega pa sigurno ne verjamem!

Tudi midva imava več kot 40 letno zvezo in ta čas se je dogajalo vse mogoče!

Tudi podobno kot opisuje “Minutka419” , enkrat z njene strani in potem z moje! Potem je bilo vse super in potem se je spet ponovilo! Potem sva nekaj časa kar oba bila pasivna!

Cca ene deset let nazaj sva seksala vsak dan, tudi dvakrat! Od na hitro do počasnih seans! Zadnjih nekaj let sva si omislila tudi nekaj zunanjega!

Ampak še vedno sva midva!

Kdo bi reku da je z nama nekaj narobe, lahko tudi da je a še vedno sva midva in še vedno seksava, veliko, in seveda se imava rada!

Vedno sva se veliko pogovarjala in danes se pa resnično čisto vse brez fige v žepu!

Tako sva si tudi otkrito povedala vse o najinih zunanjih dogodivščinah!

Ja veliko sva vlagala v najin odnos in bila vedno poštena eden do drugega!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close