Ko te ugrizne pes – odziv lastnika
jeznaa, 19.08.2025 ob 20:39
Nihče se ni oglasil, ki bi imel podobno izušnjo. Je kak tak tu? Ali da ga je pes podobno ugriznil (torej, da ni bilo potrebno k zdravniku) ali pa, da ima kdo psa, ki je koga drugega ugriznil.
Me zanimajo konkretne izkušnje.
mene je en cucek od mamine kolegice tudi tako šavsnil, da je bilo malo krvi. nič nisem naredila, kaj pa naj bi?
zakaj sploh sprašuješ? Kaj bi sploh rada dosegla? Če se hočeš babi maščevati, ker ti gre na živce zaradi drugih stvari, se ji daj. Ampak potem ne bluzi tukaj, da je štos v tem mini ugrizu, ker te to očitno ne gane prav dosti in tudi neke hude škode ni. Je tako?
mene tudi, si sploh pismena ali nisi? Posebej zate: ja, zelo me moti, da me je pes ugriznil, da imam oteklo nogo, da imam raztrgane hlače, da je lastnik bevsknil samo, da to pa nič ni, da lastnica arogantno stisne rep med noge.
Posebej zate, da boš razumela: eno je, če pes ugrizne in se potem lastnik korektno obnaša. Povsem drugo pa je, če se obnaša tako kot ta dva lastnika.
pikimepiki, 19.08.2025 ob 21:26
A cucek od mamine kolegice jo je šavsnil do krvi?
Lej to, a spet ŽENSKA?!, same ubrisane pasje-cuckoljubice….same ŽENSKE s temi jebenimi pesi – cucki….
Jao, sam’ da vidim eno žensko z jebenim pesom…..
makaj sereš budala? Naš sosed – MOŠKI – ima dva pitbula, oba podivjana popolnoma, sicer jih on mlati ampak ne pomaga nič, nesposoben do konca. Ja, babe imajo po navadi male cucke na baterije, ki jih ne znajo vzgajat in pol koga mal uščipnejo,to je vse. Tipi imajo pa nevarne pse ki jih tudi ne znajo vzgajat, ampak so veliko bolj nevarni kot ti cucki od bab.
Kaj tebi ni jasno?? Hud ugriz in smrti zaradi ugriza se zgodijo skor vedno pri psih kjer je lastnik tip.
jeznaa, 19.08.2025 ob 21:23
mene tudi, si sploh pismena ali nisi? Posebej zate: ja, zelo me moti, da me je pes ugriznil, da imam oteklo nogo, da imam raztrgane hlače, da je lastnik bevsknil samo, da to pa nič ni, da lastnica arogantno stisne rep med noge.
Posebej zate, da boš razumela: eno je, če pes ugrizne in se potem lastnik korektno obnaša. Povsem drugo pa je, če se obnaša tako kot ta dva lastnika.
In kaj sem ti zdaj jaz kriva? Torej pojdi naprej po spisku in prijavi zadevo, saj so ti že svetovali. Si rekla da ne boš. Kaj torej hočeš, butara? DA ti tukaj slavospeve pojemo in da ti pritrjujemo da imaš prav ker ti gresta lastnika na jetra?
mene tudi, samo ti si pa hujša kot tisti pes, skačeš vame, bevskaš, lajnaš… tistega psa je lastnik potem popokal, zaprl in je bil mir. Pred tabo pa ni in ni miru.
Za onega bedaka, ki nabija o pasjeljubkah: kdo je že imel pse, ki so umorili starejšo žensko? Sinko je mami dal svoje pse in ti psi, ki jih je on vzgojil, so umorili njegovo mamo. Pa recimo Baričevič? Vemo kaj je počel s psi in kaj so psi naredili. In ja, še enkrat za tebe: tudi v tej temi, je bil lastnik hujši kot lastnica. Še večja arogantna opica.
Se javljam nazaj, ta bedak, ki nabijam o pasjeljubkah, za tebe, ki mi navajaš primer Baričevič.
Baričevič je bil ŽENSKA. Rodil se je kot Maja Baričevič. S hormonsko terapijo je Maja delno spremenila spol in prevzela moško identiteto. Zgoraj je Maji brada rasla, spodaj pa je Sašo Baričevič še zmerom bil Maja.
Mene je ugriznil pes. Šla sem k zdravniku, ta je podal prijavo naprej (ker jo po službeni dolžnosti mora). Zadevo je prevzela inšpekcija.
Kaj ti zdaj pomaga ta moja izkušnja? Nič. Ker sama ne veš, kaj bi sploh rada. Ker k zdravniku nočeš, prijave tudi ne želiš podati, torej kaj?
Če si tako jebeno tečna na delovnem mestu, potem ne piši, da sledijo odpovedi, če se kakšen gost pritoži. Zakaj bi se kdo pritožil in zakaj te ta del skrbi, verjetno veš, a ne?
Glede na to, kako neskončno zoprna si, se sploh ne čudim, da te je pes ugriznil. Mogoče bi te moral še bolj.
Forum je zaprt za komentiranje.