Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko te taka bejba prehiti

Ko te taka bejba prehiti

ti ne polepsa samo dan, ampak ves teden.

. https://youtu.be/qnTa-7BzET0

Dovgčas no.

Mona, ce ti je dovgcas, se pa delat zgub.

A je to blo namenjen meni?

Ne da pametujes tu gor po forumu.

A je bilo mogoce meni namenjen?

Dilema. Komu je blo kaj namenjen?

Zgleda, da so mu dohtarji danes pozabil dat tablete. Pa ga mal mece.

Komu je pa to namenjen?

Marsikateri pacient tudi do kolen ne seze tejle punci. Tisti ki niso nikoli vozili kamion, nimajo pojma kako izgleda zivljenje v kabini.

Komu je bilo to namenjeno?

Provokatorji, FICH DICH.

A ti to men, al komu drugmu?

ravno zaradi takšnih in njemu podobnih cepcov ta forum umira na obroke.

na naši kmetiji takoj zaposlimo purša. Nudimo mu 3 x topel obrok in prenočišče. Če ti je dovgčas se nam javi.

Odgovor na objavo uporabnika
Poklicni voznik, 13.08.2021 ob 17:55

Marsikateri pacient tudi do kolen ne seze tejle punci. Tisti ki niso nikoli vozili kamion, nimajo pojma kako izgleda zivljenje v kabini.

Ok.  Glede na to da si poklicni  voznik, pa povej še koliko prostitutk zvlečeš  v to svojo opevano kabino, ko si na vožnji?

in ja, namenjeno je tebi.;)

Ocitno je danes nekaterim likom vrocina stopila mozgane.

Ta glasba mi je zelo všeč. A kdo ve kdo je izvajalec?

Ne vem kaj ti ni jasn. Lepo sem ti povedal, da se delat zgub, ce ti je dovgcas. Delodajalci z baterijo sredi belega dne iscejo delavce.

Biti v razmerju s tako žensko, ki je večino časa na cesti in si z njo lahko samo dopisuješ.

Odgovor na objavo uporabnika
Poklicni voznik, 13.08.2021 ob 19:03

Ne vem kaj ti ni jasn. Lepo sem ti povedal, da se delat zgub, ce ti je dovgcas. Delodajalci z baterijo sredi belega dne iscejo delavce.

Nisi odgovoril na vprašanje. Koliko prostitutk si že nagarbal v tej tvoji kabini ali v javni hiši, kakorkoli. Ke rne mi o šoferjih na daljših poteh, sploh po evropi….Vemo kaj se dogaja. Ja, privoščite si prostitutke. A je to tako težko priznat??

In ja, sem zaposlen. V treh izmenah. Tako da tudi če bi hotel f**** prostitutko, je nimam časa. Za razliko od vas, voznikov.

Glasba je lepa in dekle v videu tudi.

Objava čaka odobritev

Meni je resnicno full vsec. Zato sem rekel, da ga moram deliti s sotrpini. Vendar sem bil ze na startu popljuvan.

Ogledal sem si video. Nič posebnega, razen muzike.  Deklina za volanom malo popeva in to je ves posnetek v petih minutah.

Avtor, če si se zaljubil v to deklino, pa tako povej. Ker sam video sicer je dolgočasen, kot je že nekdo omenil. Muzika je pa fajn. Video nič posebnega, razen da bi morali zdaj to deklino za volanom častiti kot boga. Ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close