Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ko te peca ženska

ko te peca ženska

Da malo bolj opredelim, da ne bo prišlo do nesporazumov

matjazko = Marko….največja filozofa na tem forumu, samo da se prvi trudi izpadt smešen in ima za odtenek boljši okus za ženske.

Katenjka = Bibita_Milita….obe sta prijazni do mene, prva me je še celo povabila na ta forum, druga pa na sladoled

zmedenca_samica = krivokljun = princess28….3 izredno zlobne ženske, prva je baje še sama s sabo skregana

it = Alexis…..te dve sta pa zaljubljeni vame, se pa, če sem iskren, tudi meni izredno dopadeta. No, je pa res, da je prva trenutno v manjši prednosti. Alexis step yo game up !

Spider = Pajk….google translate

Primož = Robi….tu sem se pa zmotil, prvi je boljši moderator.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hvala Sadni, res sem “filozof”, lep kompliment. Tebe pa ne bomo ocenjevali, ker ne bi bilo dobro za tvoj ego, preveč resnice lahko resno ogrozi tvoje zdravje. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hahahahaha, sadni … niti najmanj. Vsak ima svoj plus in minus, vsak je po svoj simpatičen, najbrž pa se z nobenim ne strinjam v čisto vsem.

To, kar mi je všeč pri tebi in Spiderju je to, da ne filozofirata, da pišeta, kar mislita in da ne pišeta v eni temi nekaj, v drugi pa drugače.

Im the wicked witch of the east grrrr, be afraid, be veryyyy afraid:)

To pa prvič slišim da bi me nekdo obsodil da sem zlobna. Meni se pa zdita krivokljunčica in zmedena_samica prav simpatični.

Pa ravno on to najbolj počne, joj. 🙂 Takšna dvojna merila kot ima ta človek, jih tukaj nima nihče.
Kritizira druge, kako vedno skrenejo s teme, a sam to ves čas počne. Rad bi lepši in bolj kulturen forum, a sam je tisti, ki ga najbolj “userje” s svojimi sodbami in žaljivkami. Zanimivo, kako različno vidimo drug drugega. Filozofirata pa res ne, ampak to jima ne štejem pod kompliment. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Veš, kdaj so ženske prijazne s tabo? Ko bi kaj rade, te moramo tudi tega učiti, kako ravnati v takšnih primerih? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na tvojo srečo ni tu takih moških v M/Ž čveku. Moški tukaj vedno rečemo bobu bob. 😀

Veš, kdaj so ženske prijazne s tabo? Ko bi kaj rade, te moramo tudi tega učiti, kako ravnati v takšnih primerih? :)))[/quote]

Mogoče pa Katenjka in B_M delujeta po pravilu – prijatelje je treba imeti blizu, tiste, ki pa so manj prijateljski, pa še bližje :))). Mogoče pa Bibitko privlačijo neukrotljivi moški :)), ki jih želi prevzgojiti.

Veš, kdaj so ženske prijazne s tabo? Ko bi kaj rade, te moramo tudi tega učiti, kako ravnati v takšnih primerih? :)))[/quote]

Mogoče pa Katenjka in B_M delujeta po pravilu – prijatelje je treba imeti blizu, tiste, ki pa so manj prijateljski, pa še bližje :))). Mogoče pa Bibitko privlačijo neukrotljivi moški :)), ki jih želi prevzgojiti.[/quote]

Ne razbira očitnih ženskih signalov. Mogoče bi se mu Bibitka morala v samih spodnjicah vsesti na kolena in se malo zagugat, da bi mu kapnilo, čemu se mu dobrikata ti dve. Pač mlado meso, Kot je napisala Priceska, lepo natrenirano, željeno…. :))))))

Joj, Matjažko, na tole bo pa Bibitka reagirala :). Ona ima res smisel za humor, včasih tudi kakšno sočno napiše, ampak mislim, da v resnici ni tako lahko ulovljiva :).

Ne podcenjuj Bibitke! Ona je nevarna! Ona ni plen, ampak ona je tista, ki lovi! Saj se bom jaz za Sadnega postavil, če se ji bo zaluštalo mladega mesa. S skupnimi močmi bi jo menda premagala? :)))

Matjažko, zasmetili smo to temo. Ne vem, koliko pomladi šteje Bibitka in koliko Sadni. Je pa tako, da lahko nekoliko starejša ženska izgleda bolje od marsikatere mlajše. Vse to je stvar genov in zdravega načina življenja.

Isto opažaš kot jaz potem. Starejši sem, lepši sem. :)))

Samo ena razlika je med nama, ki sva tako prijazni ….. na forum si prišel, povabilo na sladoled pa odklonil.:)

@antilopa in @matjazko,

kot vidim, sta me vidva danes zelo močno pogrešala.:)

Saj rečem, samo en dan me ni, pa je že vse narobe .:)

nimam kaj drugega napisat kot umiri se malo pa se sama v kako steno zalet, da se ti možgani malo premešajo kura ena neumna!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close