ko te peca ženska
Da malo bolj opredelim, da ne bo prišlo do nesporazumov
matjazko = Marko….največja filozofa na tem forumu, samo da se prvi trudi izpadt smešen in ima za odtenek boljši okus za ženske.
Katenjka = Bibita_Milita….obe sta prijazni do mene, prva me je še celo povabila na ta forum, druga pa na sladoled
zmedenca_samica = krivokljun = princess28….3 izredno zlobne ženske, prva je baje še sama s sabo skregana
it = Alexis…..te dve sta pa zaljubljeni vame, se pa, če sem iskren, tudi meni izredno dopadeta. No, je pa res, da je prva trenutno v manjši prednosti. Alexis step yo game up !
Spider = Pajk….google translate
Primož = Robi….tu sem se pa zmotil, prvi je boljši moderator.
Hvala Sadni, res sem “filozof”, lep kompliment. Tebe pa ne bomo ocenjevali, ker ne bi bilo dobro za tvoj ego, preveč resnice lahko resno ogrozi tvoje zdravje. 😉
Pa ravno on to najbolj počne, joj. 🙂 Takšna dvojna merila kot ima ta človek, jih tukaj nima nihče.
Kritizira druge, kako vedno skrenejo s teme, a sam to ves čas počne. Rad bi lepši in bolj kulturen forum, a sam je tisti, ki ga najbolj “userje” s svojimi sodbami in žaljivkami. Zanimivo, kako različno vidimo drug drugega. Filozofirata pa res ne, ampak to jima ne štejem pod kompliment. 🙂
Veš, kdaj so ženske prijazne s tabo? Ko bi kaj rade, te moramo tudi tega učiti, kako ravnati v takšnih primerih? :)))[/quote]
Mogoče pa Katenjka in B_M delujeta po pravilu – prijatelje je treba imeti blizu, tiste, ki pa so manj prijateljski, pa še bližje :))). Mogoče pa Bibitko privlačijo neukrotljivi moški :)), ki jih želi prevzgojiti.
Veš, kdaj so ženske prijazne s tabo? Ko bi kaj rade, te moramo tudi tega učiti, kako ravnati v takšnih primerih? :)))[/quote]
Mogoče pa Katenjka in B_M delujeta po pravilu – prijatelje je treba imeti blizu, tiste, ki pa so manj prijateljski, pa še bližje :))). Mogoče pa Bibitko privlačijo neukrotljivi moški :)), ki jih želi prevzgojiti.[/quote]
Ne razbira očitnih ženskih signalov. Mogoče bi se mu Bibitka morala v samih spodnjicah vsesti na kolena in se malo zagugat, da bi mu kapnilo, čemu se mu dobrikata ti dve. Pač mlado meso, Kot je napisala Priceska, lepo natrenirano, željeno…. :))))))
Forum je zaprt za komentiranje.