Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ko te peca ženska

ko te peca ženska

…….uf, si morm prou cajt uzet, da bom to prebrala.

Noooooo, ker si se ti potrudila, se bom tudi jaz! Če (ČE) kje ne bo klapalo, se slišiva!

Ja, najbrz se kar tepejo in v koloni stojijo da bodo lahko pecale taksno retardirano primitivko, ni kaj. Pomojem si brez skrbi – iz moske in zenske strani!!

Ja, najbrz se kar tepejo in v koloni stojijo da bodo lahko pecale taksno retardirano primitivko, ni kaj. Pomojem si brez skrbi – iz moske in zenske strani!![/quote]

Jaz nisem nič kriva, če po vas vsi plazijo in se pustite šlatat………moškim in ženskam…..

vseeno se mi pa to grauža!

temeljske – uh, kako si pa ti zatenjena,…ej bejba, malo več spontanosti, no! Malo se skuliraj, pa prepusti kakšno stavr naključju, ti bo dobro delo.

hehehe, ko bi ti vedela, da mnogo žensk, ki skrito fantazira o seksu v troje s parom , pa z istospolno osebo, sploh ni zapriseženih “lezb”, ki jih tako grdo opisuješ, ampak so samo priložnostne delilke in upajoče v želji, da bi preizkusile, kako to gre, ali v želji da jo v trojčku po dolgem času končno en dober desc nabriše in se malo “priljizne” 😀

Pa kaj niste nič informirani, da je tako “probavanje” zelo popularno v študentskih časih in pa med novodobnimi svobodnjaki danes? Flower Power generacija spet v pogonu 😉

Avtorici pa – kar ne želiš doživeti in poslušati, povej jasno in glasno, tako v opitosti, kot v treznosti. Morda si storila napako, ker je nisi ustavila že takoj na začetku, pa čeprav je bila opita. Saj bi razumela in dojela. Sedaj ima namreč v treznosti občutek, da ima šanse in boš to težje to pojasnila v treznosti, kot bi sicer “odpikala” v njeni opitosti 😉

TEMELJSKE…… kaj ko bi šel/šla doktorju……Človek kaj vse živi na tem svetu……Za avtorico pa…. poznaš pesem Ne daj se Ines….. lepo vidit žensko oz brat, ki je pravilno orientirana….Lezbe naj se cepajo med sabo do nezavesti in padejo za večno v nezavest…bo prav fajn, ko jih ne bo za vidit…..

Kot je običajno pri vseh temah na monskem čveku, tri četrtine ali 75%.

Kot je običajno pri vseh temah na monskem čveku, tri četrtine ali 75%.[/quote]
matjazko = Marko

Katenjka = Bibita_Milita

zmedenca_samica = krivokljun = princess28

it = Alexis

Spider = Pajk

Primož = Robi

marinec.si…ta pa na žalost nima dvojnika, je preveč poseben

😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Enako. Med vsemi plastmi populacije imaš tako super ljudi kot primitivce. In ne se sekirat, če te je rajcalo. To samo na sebi nič ne pove o tvoji spolni usmeritvi.[/quote]

Spoštovani,

res je tako, ne se sekirat. Ne drži pa navedba ene biseksualne, da navedeno nič ne pove o spolni usmeritvi avtorice. Zagotovo je oseba, ki dovoli dotikanje in poljubljanje osebi istega spola, v konkretnem primeru avtorica ženski in ob tem občuti vzburjenje, ugodje in mravljince, biseksualna. To bi seveda lahko avtorica ugotovila sama, če bi zadevo pustila dokončati. Škoda je tako bila že storjena…

Tu se seveda ne da nič pomagati, napaka je zapisana v genih. Če želite podrobnejše pojasnilo, je to možno to samo v osebnem stiku, zato navedite kontaktne podatke.

Lep pozdrav

kočiškova = marinec.si

marinec.si = FBI, evotigana, boš ti mene!

Jaz….tole podpišem…..Popay…..

Noro, kako je sploh možno gledati nekoga v oči, če ta umika pogled?? Potem ne bi obstajali podmukli tipi, ali pač :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

No meni se je tudi že zgodilo, da me je pecala lezbijka, največ preko spleta (ampak za te spletne dvomim, da so v resnici in iskreno lezbijke, pomojem se samo hočejo delati za to, kar niso – da so kul in frajerke, pa tudi plus pri hetero moških dobijo). Pač povem, da me ženske ne privlačijo in da ne bom fejkala.

Sadni, ne vem, po kakni logiki si povezal katenjko in Bibito Melito (proti nobeni nimam nič, a ne vidim podobnosti ne po dolžini, resnosti in vsebini postov). Od Princess in zmedene samice pa bi sporočila komot lahko zamenjala, če ne bi bilo zraven nikov (pa isto nimam proti nobeni nič).

Aja vidim podobnost med Sadnim in Spiderjem.

Tko no, Spider je preveč resen, da bi lahko mene zamenjal.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi mene občasno popadejo nekakšna lezbična nagnjenja.

Pa jih prec zatreš v kali, kajne.

Pa jih prec zatreš v kali, kajne.[/quote]

Ne. Mislim da se mora človek sprejemat takšen kakršen je. :-)))

Pa jih prec zatreš v kali, kajne.[/quote]

Ne. Mislim da se mora človek sprejemat takšen kakršen je. :-)))[/quote]

Verjetno tudi druge potem sprejemaš takšne kot so?

Si pa ne znam mislit, kaj je tako groznega, če te peca ženska ali pa moški, ki ti ni všeč? V vsakem primeru moraš izustit oz, nakazat, da ti ni kul. Hudič je, če ti v podzavesti je kul, ampak se zaradi “lepšega” moraš pretvarjat, da se ti gravža, kajne avtorica? 😉

Zakaj jih ne bi?

Tu se strinjam z Alexis, ni podobnosti med katenjko in Bibito Melito, razen če je BM tako spretna, da spremeni slog pisanja, tudi to je možno. Se mi pa zdi (možno je, da se motim), da so nekatere osebe tu na forumu “povezane” in dogovorjene, kdaj naj kdo na kaj odgovori, verjetno pa se dogovarjajo tudi glede vsebine sporočila.

Sem prebrala nekaj postov, jst sem na tem forumu prvič sodelovala nekaj tednov nazaj v tejle temi tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?124,7745162,page=2

Sem celo 3 slike od sebe gor pripopala ker je Krivokljuna zanimalo kako se ličim. Si lahko v zgornjem linku pogledate. Tematika je bila ličenje. Tisti, ki je napisal da smo zmedena_samica ali krivokljun in princess28 iste osebe se močno moti.

Ja, z “it” tudi nisva ena in ista ocena. Če se ne motim, je nekje napisala, da je že mamica. Jaz pa še nisem hehe. Ampak mislim, da je Sadni mislil s tem, da vidi podobnosti, ne da smo ista oseba.

Zarote in skrivno povezovanje ljudi, da nagajajo Sadnemu. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close