ko te peca ženska
In to tako odkrito, da več ne veš kam naj se ugrezneš ali jo popihaš…
Noro, dotikala se me je, objemala, božala, mi gledala globoko v oči, ubitačno.Bili smo v družbi, malo popili in bli veseli, danes se mi vrti včerajšnji film in sploh ne vem, kaj naj si mislim, res noro.
Naj še povem, da sem poročena ženska in nimam nikakršnih tovrstnih izkušenj, me je kar sram že cel dan danes..še dobro, da ji nisem dala telefonske in mislim, da me ne bo iskalo prek prijateljice, ki jo pozna..
Mene pa lezbe zlo živcirajo, ker so v lokalih predrzne, izstopajoče, neokusne in naravnost ogabne! Da ne omenim, da jih je večina grdih in debelih ampak pustimo to… pa sem drugače zelo toleranten človek ampak to je pa že res preveč, da sploh ne omenim, kako se nekatere grdo obnašajo do moškega spola!? Saj jih bodo dobile enkrat po goflji pa bodo videle, če jo bodo še stegovale! naj si tiste svoje ližejo doma ne pa skorajda na javnih prostorih!
Veš, koliko je pa takih lezb, ki se ne izpostavljajo? Izpostavljajo se samo take man wannabe… Če me razumeš. Dosti je normalnih in neizpostavljajočih lezbijk, ki, verjel ali ne, celo normalno izgledajo. 🙂
Več je lezbijk za štirimi zidovi, kot pa v javnosti. V javnosti se tako obnašajo le prostaške, nekulturne možače.
,…tudi meni se je,….imeli smo en žur in sevedaje bilo nekaj alkohola in bilo je v bistvu fajn,…..najprej nekaj lepih pogledov, pa malo nežnosti,…..pa tako bolj nedolžno vse skupaj,…..
Nisem si upala več, ker naju je opazoval moj mož,…..ko pa me je pošteno zalizalala me je mož odpeljal stran, pa ne daleč, ker sva bila oba totalno razrajcana,…
Hahaha, ti pa ne poznaš dosti lezbičnih žensk.[/quote]
Ne poznam, vendar tiste, ki pa jih so pa več ali manj vse grde in sovražno nastrojene proti moškemu spolu![/quote]
V življenju sem imela “čast” bežno srečati kar nekaj nekulturnih, vulgarnih, intelektualno podhranjenih, žaljivih, šovinističnih ali prostaških moških. A zdaj naj pa na vse moške posplošim, da so nekulturne svinje ali kaj?
Priznam, da je noro sexi babnica, ampak res predrzno prostaška, tako da me je pošteno sram vsega, ker so mi kar mravljinci letali po telesu, ko se me je dotikala, zato sem v dvomih, če sem sploh normalna..nikoli nisem imela nič intimnega z žensko, sram me je res in nelagodno se počutim, misli mi uhajajo v včerajšnji večer že celi dan, hočem pozabiti in normalno funkcionirati naprej.
ker je nekaj novega, vznemerljivega, je to drugače ločiti, kot to storiš pri decu, ki ti ne paše ali je pač odkrila to, da razmišljaš o tem, da te dec že nekaj časa ni pošteno nategnil, ker se vse vrti okrog kuhe, oh in sploh, vse fansy, a daj nehaj že dvajset let. oh.
Definitivno se nobenega človeka ne dotaknem več, ker nimate razdelanih pojmov. Pojdi se podrstit in daj mir. In pojdi k decu nazaj in naj te potem čez pol leta nabriše, če te zna. Ali ga ti spomni, kako je pri vznemirjenju. Če ga pa ni, čeprav je zaljubljenost mimo, pa se pač vrni v otroški vrtec, kjer otroke fascinira vse in tudi sprašujejo. pač eni tu, otroci pa starše, ko jih govorijo o slavčkih in o sončkih in o multi drevesih, kjer se vsi oplodijo, ko brstijo.
ne nakladaj in se zgon, če se misliš.
povej še, kolikokrat na leto vznemirljivo seksaš s svojim decom.
pojdi, in se poči dol z enim, drugim, pa pojdi nazaj k možu, pa mu reci, da to, kar so ti oni pokazali, čeprav ni bilo fuka, ne poznaš. da želiš samo tiste občutke, kot si jih opisala tu.
drugače pa, naj proba kdo, ko si bo nekdo želel, jaz pa ne. zato malo razčisti pri sebi in pač zajahaj prijateljico, če se bosta pač jahali. pa še prej povej možu, da ne boš potem bentila, kako tvoj dec potem gleda drugo, ker ga ne znaš vzburit ali pa, ker mu je dolgčas ali pa, ker sploh ne gleda, ker ima zašpehano gospo zraven sebe. saj razumeš, da si razumela, da bi se sama zbrajtala in sama dvignila mrvice samih osnov pri decu ne boš dosegla. zato jih pač tebi dvigajo babe, s čimer ti dec ni postregel. saj je vse ok, samo povej mu.
da ne boš packa, ko je dec “vzoren” mož in je žena prepričana, da je samo njen. ne gre za to primerjavo, temveč, da sama pri sebi razčistiš. tudi to, da je eno vulgarnost, eno pa poseganje v tvojo intimo. in to dvoje je razlika. f u k beseda je tu prepovedana.pa zato ne pravim, če jo kdaj uporabim v kontekstu, da te bom božala in se prepustila tebi v maziljenju sokov kurbanja, da je jasno, da me nekdo ne zanima,ko gre za nasmeh ali objem.
pri vas ljudeh pa ste večina pomešali vse skupaj, kjer ste zaposleni tako s kuho, da ne razlikujete več, ali vam kdo reče dober dan ali vas kdo že naskakuje ali vabi na neke občutke, ki si jih ustvarjate v glavi. potem boste pa še rekli, da se nihče ne zna iz srca smejati in vas v oči pogledati. pa ste zahojeni, če mi ob tem izjavite, da vam želim ženske neko vašo zavaljeno vagino obravljati, ker vam jo dec noče ali iz naslova, ko vam dec ne nudi nečesa in vidite to kje drugje. zbudite se. fak off.
ja no, jutri bo pa spet na tapeti, dec ni znal tega in onega. kdo ti je kriv. če ne ti,
in potem pričakujete, da so ljudje kar so, ker vam žar v očeh pove to, da bi vas istospolni že naskočil ali to, da ne znate ločiti, ali bi vas res, ker vas nekdo le pogladi po laseh, ker so mu všeč lasje, pa še malo zaplepe, če zna in potejm se hoče z vami že intimno združiti. a smo sedaj že ženske ogrožene, ko vam dec ne da kar želite, in bo potem kar vsaka gesta
e jebanje.
sem že povedala, da ste se mi zagravžale ženske iz mnogih razlogov. da je prijaznost eno in napeljevanje k spolnosti pa drugo, da ne znate tega ločiti sodobne kuharce, pa me žalosti.
zakaj sem reagirala, ker ne znate razlikovati pri osnovah. ker zamenjujete. ker ne rešujejte in ker vam kaj manjka. in sem zahvaljena internetu, da lahko takšne oddaljiš, da nimajo kakšne predstave, čeprav do tega ne pride, ker do tega ne pride z izražanji, čeprav se oni obešajo. kar je moteče. ker jim spet vsi tako bližnji ne nudijo. ker jih imajo za svete.
ko boš naslednjič storila to potezo pri neznanki ali znanki, se vprašaj in bodi pripravljena na odziv. nimaš jajc, ker imaš še deca. in nimaš poguma. in nimaš volje, ko bodo za to zvedeli.
pa najprej tisto vsaj vprašaj, če te bo naguzila z umetnim. ne potem govorit, da so ljudje hladni, če obsojate dece, da na kurbarijo pomislijo, same pa niste nič boljše. oh. svete marije, nekonzumirane v templju.
vašega kova ljudi, samo nekaj pet vprašanj postaviš v kontekst, pa smo že sorodne duše. pa ne gre za to. pri sebi začnite, kaj bi radi, ker ne veste. ker, ko te peca, je verjetno res pomemben spol ali živo bitje. ker zoo opcije tega tudi ne razlikujejo.
Forum je zaprt za komentiranje.