Ko te bivša varalica kontaktira
zato, ker vedo, da svoje bivše še vedno vrtijo okrog prsta. Moški varanja ženske ne dojemajo kot, da jih je ona nasadila, ampak da je nek moški uletel in kršil dogovor med moškimi o lastnini. Torej če hočeš imeti še naprej tega rogonosca, potem mu moraš tudi ti nasaditi rogove, le tako mu boš zanimiva.
Sej imas tudi med moskimi take lisice brezskrbi, to so ljudje z zelo nizko samopodobo, nimajo ponosa in casti, ljudje z razmisljanjem, ce meni sedaj ne gre dobro, naj tud drugemu ne gre, izmecki v glavnem z zanic karakterjem, tudi na ostalih podrocjih so nezanesljivi, nekorektni, mecejo sodelavcem polena pod noge.
Tudi sama sem v mladih letih prevarala in pustila fanta se mu opravicila in sla dalje, ampak da bi mu sedaj, ko mu gre dobro, se je porocil, ima otroka, pisala, ma ne no, toliko imam ponosa, da pojem, kar sem si takrat skuhala…sem dobila nato solo, da sem bila kasneje sama prevarana in tudi ta varalica je po xy letih pisala meni, kako mi gre, sem mu sama odpisala, da se ga spomnim po tem, kar mi je naredil in sva zakljucila.
Forum je zaprt za komentiranje.