Ko sem bolna me mož ignorira
prednisone 20 mg pill prednisone 50 mg tablet cost prednisone in mexico
https://prednisonet.online buy prednisone online fast shipping
compare prednisone prices prednisone online india prednisone cream over the counter
Že glede na napisano lahko sklepam,sda grozno jamraš! mam enega takega doma,ko misli,da bo umrl ob vsakem prehladu. Jamra cele dneve,se pilota z mizice mu morem v roko dat. Tiste par dni se ga izogibam. Ko sem jaz prehlajena lahko normalno funkcioniram,ker me nisce ne vprasa ce lahko in mi drugo ne preostane
Zadnje 2 leti in pol bolna kot še nikoli prej v življenju, pri zdravniku vsak mesec na kontrolah in 3 krat v letu 2021 bila v bolnici zaradi bolezni.
Fant me spoznal zdravo ampak po letu dni so mi odkrili kronično bolezen ki tako vpliva na moje psihicno zravje kot na moj izgled, je pa še vedno ostal zraven mene in mi pomaga iti čez to, ni pomembno koliko si bolan in koliko časa, pomemna je prava oseba, da ti stoji ob tebi tudi ko si na pravem podnu
Kaksen clovek je to, 18.04.2019 ob 16:04
Vedno, ko zbolim me partner zaničuje -to ni nič, ne boš umrla ipd. Enkrat ponoči, ko sem imela drisko in bruhala in me je pri previjanju otroka ob 3h zjutraj začel oblivati pot in sem gospoda iz dnevne sobe poklicala naj pride hitro otroka oblečt, da grem na wc mi je rekel naj ne jamram, ampak naj se izserjem in skozlam in nj bom tiho, takrat sem od hudih bolečin sred noči še pol ure sama prejokala.. kadarkol sem bolna me ignorira, niti slučajno ne vpraša ali bi vsaj kak čaj ..prav jezen je name..ne predstavljam si, da zbolim za kakšno hujšo boleznijo..
Kakšen človek moraš bit, da si tako brez empatije?????
Kakšen človek je to, se sprašuješ? To je človek, s katerim si se TI poročila! Malo razmisli o tem.
Para Bellum, 07.01.2022 ob 17:32
Kakšen človek je to, se sprašuješ? To je človek, s katerim si se TI poročila! Malo razmisli o tem.
-
TAksen clovek je…ko bos res zbolela in se borila za zivljenje….bo zbezal …te pustil samo in si nasel drugo….ker on pa res ne bo ob bolani(na smrt) zeni….
Kašen človek je to, sprašuješ avtorica. To je narcis in egoist. Če si otroka previjala, si še verjetno mlada mamica. Svetujem ti, da čimprej vstran od njega, ker takšni ljudje nikoli ne premorejo empatije. Prav se sprašuješ kaj bo s tabo, če resno zboliš. Jaz sem mojega bivšega dokončno spoznala po 20ih leti zveze, ko sem resno zbolela. Lahko bi napisala knjigo o njegovem izživljanju nad mano.Imela sem to srečo, da me je vodil cilj, da popolnoma okrevam in se znebim brezčutneža in mi je uspelo. Sedaj sem zdrava in srečna in bivšega če kje srečam, mu niti pogleda ne privoščim kaj šele kakšno besedo. Zame ne obstaja več pokvarjenec brezčutni.
Odvisno od konteksta. Ne poznamo cele zgodbe, ampak samo tvojo plat. Če vedno nekaj jamraš in si skos sitota uboga, te lahko tudi ni resno jemal. Lahko, da mu gre nekaj drugega na živce, lahko je jezen na tebe zaradi kake podobne stvari s tvoje strani, lahko, da te pa enostavno ne mara več. Pa ce te več ne mara, ne rabi biti žleht in je to grdo od njega. Lahko je pač kreten, ampak žal si tukaj tudi ti zafrknila, ker si z njim ostala (oz. nisi bila dovolj dolgo z njim na koruzi, da bi ugotovila njegovo pravo osebnost in ga pustila). In imaš zdaj otroka s kretenom. Če pa se je spremenil kar naenkrat po dolgi zvezi, mora biti nek razlog. Načeloma so ljudje, ki so zadovoljni s partnerjem, prijazni do njega.
Forum je zaprt za komentiranje.