Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko sem bil samski, me nobena ni povohala, odkar sem pa v zvezi, mi pa dihajo za vrat

Ko sem bil samski, me nobena ni povohala, odkar sem pa v zvezi, mi pa dihajo za vrat

Ni izgovor, so kar dejstva, o tem je veliko zapisanega.
So ljudje, ki iz svojih izkušenj ne rastejo, zaklenejo srce (češ ljubezen boli) in kaznujejo druge za grehe prve.
[/quote]

To JE izgovor in to zelo slab. Pretekli dogodki so stvar preteklosti in oseba, ki jih uporablja kot izgovor, da se lahko izživlja nad ljudmi iz sedanjosti se enostavno zavestno odloča, da želi trpeti do konca življenja. Poleg samopoškodovanja na ta način, uničuje še življenja drugim, kar je karmično gledano začaran krog trpljenja in bednega življenja. Vsak se pri sebi odloča kdaj bo izstopil iz tega kroga, eni prej eni kasneje, spet tretji nikoli. A ni mu kriva ne mati, ne prva ženska, ne vsaka naslednja, ampak le on sam. Morda mu je vloga žrtve prirasla k srcu, ker tako lažje zakamuflira svojo nesposobnost in v nedogled jamra nad težkim, nesramnim življenjem in ženskami, namesto da začne verjeti vase in v to, da se vse da če se hoče, tudi lepo živeti in biti dejansko srečen. A za kaj takega je potreben pogum, da odpreš srce.

Ni to za vsakega.

To JE izgovor in to zelo slab. Pretekli dogodki so stvar preteklosti in oseba, ki jih uporablja kot izgovor, da se lahko izživlja nad ljudmi iz sedanjosti se enostavno zavestno odloča, da želi trpeti do konca življenja. Poleg samopoškodovanja na ta način, uničuje še življenja drugim, kar je karmično gledano začaran krog trpljenja in bednega življenja. Vsak se pri sebi odloča kdaj bo izstopil iz tega kroga, eni prej eni kasneje, spet tretji nikoli. A ni mu kriva ne mati, ne prva ženska, ne vsaka naslednja, ampak le on sam. Morda mu je vloga žrtve prirasla k srcu, ker tako lažje zakamuflira svojo nesposobnost in v nedogled jamra nad težkim, nesramnim življenjem in ženskami, namesto da začne verjeti vase in v to, da se vse da če se hoče, tudi lepo živeti in biti dejansko srečen. A za kaj takega je potreben pogum, da odpreš srce.

Ni to za vsakega.
[/quote]
Povedala sem pogost vzrok, zakaj so taki.
Kaj pa vsak posameznik počne od svoje polnoletnosti dalje je pa le v posameznikovih rokah.
Niti se ne gre za vlogo žrtve pri takem moškem, ampak vlogo kaznovalca.
Možno pa tudi, da midve že v samem štartu govoriva o drugačni sorti prizadetosti omenjenih moških in posledično delovanja.

Pri zapeljevanju je tako, da mora moški narediti prvi korak. To je naraven proces in ne pričakuj da te bojo ženske prve kontaktirale, razen če nisi res nadpovprečno fizično privlačen ali pa slaven. Kar se tiče tega da si zdaj ko si v odnosu bolj privlačen za ženske, je spet znano dejstvo. Kot prvo, če že imaš punco, potem ne oddajaš energije, ki jo oddajo samski. Ženska začuti da jo ne rabiš in si avtomatsko bolj privlačen. Zato samski težje dobijo punco, medtem ko so vezani bolj privlačni. Zato imamo toliko afer poročenih moških, ženske se palijo na vezane tipe. Tukaj pa potem pridemo do druge točke zakaj je tako. Ženske so po naravi tekmovalne in če speljejo drugi ženski deca, dokažejo da so boljše od nje. Včasih niti nočejo vzeti deca ampak samo imeti afer za svoj ego. In tretje, če si v odnosu z žensko, je to dokaza da si dovolj dober za ženske, saj te drugače ne bi mogel dobiti te. Je pa res da je to bolj izrazito če imaš za partnerko privlačno žensko. Lepša je punca, večjo imaš veljavo pri drugih ženskah. Lepe ženske so lahko zelo zbirčne, ker imajo več snubcev in če si v odnosu z lepotico, boš magnet ze druge ženske. Lp

To jaz vem že vsaj 30 let, da je tako. Če imaž dobro pi…, potem te vse hočejo.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Ne vem ali se mi smiliš bolj ti s takim razmišljanjem, ali bejba ki ti glumi vabo za druge ali populacija enako mislečih moških, ki sami sebi uničujejo življenje, ker se držijo tega vašega player manual-a namesto, da bi živeli iskreno. Bedni ste vsi v kompletu

To se vsem dogaja. Ne samo tebi lepotec. Prvi razlog je, da so ženske tekmovalne. Drugi razlog je, da je ponavadi energija samskega jaz potrebujem. To pa ni privlačno. Ko si vrazmerju je energija bolj ne potrebujem. To pa je ženskam bolj privlačno. Tudi, ko boš samski bodi bolj kot mačka in ne kot pes.

Tako je. Bolj je odvisno kako energijo oddaja kot ali je samski ali zaseden. Nekateri samski res oddajajo to energijo da ful rabijo eno nujno in so mogoče že pretirano obupano videt 🙁

Pri 35 tih fb in instagram. A znaš še kaj drugega počet kot viset na socialnih omrežjih? Iste sorte ptičev skupaj leta. Za v rit si sunit, jaz te ne bi imela…narcis. Nič bat, vse kar je pametno te bo še vedno prestopilo.
[/quote]

Če hoče danes babe pecat, ostanejo samo socialna omrežja.

Ti si še mlečen. Prve korake delajo le plejboji. Navadni copatarji nič ne delajo nobenih prvih korakov, vedno si je morala povprečna baba tipa zapecati. Če bi povprečno grda baba čakala, da njo nekdo zapeca, bi se načakala.

Izogibjte se taki, ki tekmuje z drugo, da ga dobi-ker ji je v interesu le da nadmaga tisto prvo in ne on sam. Ženske se teh igric ne gremo, babšetne pa.
Tudi nimajo vse samske osebe energijo-potrebujem te ampak energijo-želim si te, točno tebe. Je ogromna razlika v tem.
Razlika med mačko in psom je neumestna-nekateri imajo raje pse, drugi mačke.
Meni osebno so všeč pošteni ljudje, ki povedo točno tako kot pri njih je. Brez podlih umskih igric.

Mogoče jih je punca poslala, da vidijo kako zvest si 😉

Kot si rekel, resne zveze nisi želel. Zato jih ni bilo blizu =)

take zabitke kot si ti je najlazje izkoristit z uzitkom

te loh se js?

bolano

kasna blesava vprasanja

ne gre se zate jadnik ampak tekmujejo s tvojo babo druge zenske

glupane

Včasih samski in samske oddajajo malo obupano energijo, na kar, razumljivo, večine ljudi niti ne pritegne niti ne privlači, prej obratno. Se pa zgodi, da tak človek, ko je enkrat le v zvezi, ful sprosti in pokaže ful fajn karakter. No, in takrat lahko pride do takih situacij. Zaljubljen človek oddaja čisto drugačen vibe, poln veselja in volje do življenja, optimizma, pa tudi seksualne energije.

Zase vem, da sem bila vsakič, ko sem bila zaljubljena (na začetku vsake zveze, ko je res pokalo), deležna ful več pozornosti od (različnih) moških, ki so se po mojem mnenju odzivali na moje hormonske in feromonske presežke…

Popravek: Včasih samski in samske oddajajo malo obupano energijo, kar, razumljivo, večine ljudi niti ne pritegne niti ne privlači, prej obratno.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close