Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko se enkrat poročiš

Ko se enkrat poročiš

Potem pa kar naenkrat nisi zanimiv več za preostali ženski svet. Kot da bi grizli, smo pa v resnici še boljši.

Zanimiv v kakšnem smislu?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če prej ne letajo ženske za tabo, tudi po poroki ne bodo – in obratno. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bi imel poleg žene še ljubico pa nobena (ženska na mestu) to ne želi bit?

Ti smola ti…

kaj pravi pa žena na to tvojo žalost?

Ti smola ti…[/quote]

Jah, smolo imajo ljubice, ki niso ljubice po svoji , ampak po Amorjevi volji, ker bogovom ljubezni se je težko upreti.;)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti smola ti…[/quote]

Jah, smolo imajo ljubice, ki niso ljubice po svoji , ampak po Amorjevi volji, ker bogovom ljubezni se je težko upreti.;)))[/quote]

Matjazko, kje je v tem primeru kaka ljubica s smolo? Saj 9999 toži, da ON po poroki ni več zanimiv…

“Smolo” imajo le tiste, ki jih on zdaj več ne opazi, čeprav one še vedno letako okrog njega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hahaha 🙂

Le katera bi rada tvegala soočanje z grizlijevo ženo????

Tu sem pomislila še na staro življenjsko modrost, da so ponavadi zvesti tisti, ki jih nobeden ne povoha. Kdor je oblegan, pride prej v skušnjave in prej podleže, tam kjer ni, pa še cesar ne more vzeti.

Jaz poznam samo rek: zvestoba je pomanjkanje priložnosti.

Drugače pa poznam več poročenih, ki varajo, kot samskih, ki bi se nebrzdano pasli naokrog, tako da bi moralo biti ravno obratno – če si poročen, bo priložnosti še pa še. Je pa res, da bo pa treba dati kaj od sebe, ne samo kot lesen ostržek čakat, da te bodo ženske obletavale same od sebe.

To je res, saj je logično. Ne velja pa to za vse, zato je to tudi izgovor za tiste, ki varajo. Skušnjavi pa ne podleže vsak. Niti vsak vanjo ne rine, tako kot nekateri, ki se jim to kar “samo od sebe zgodi”. :))
Da te nekdo povohat, moraš tudi ti njega povohat. Tisti, ki mu doma diši, pa ne voha naokrog.

To je res, saj je logično. Ne velja pa to za vse, zato je to tudi izgovor za tiste, ki varajo. Skušnjavi pa ne podleže vsak. Niti vsak vanjo ne rine, tako kot nekateri, ki se jim to kar “samo od sebe zgodi”. :))
Da te nekdo povohat, moraš tudi ti njega povohat. Tisti, ki mu doma diši, pa ne voha naokrog.[/quote]

Da se skušnjavi ne podleže, ni nujno vzrok samo v tem, da doma diši. Jih je kar nekaj, ki ne podlegajo kljub temu, da jim tudi doma (več) ne diši kaj dosti. Poleg tega pa tudi vsaka priložnost ni nujno res prava, tako da so samohvale nekaterih, da kljub obilo priložnostim niso podlegli, precej prinešene na repu.

Da te nekdo povohat, moraš tudi ti njega povohat. Tisti, ki mu doma diši, pa ne voha naokrog.[/quote]

Da se skušnjavi ne podleže, ni nujno vzrok samo v tem, da doma diši. Jih je kar nekaj, ki ne podlegajo kljub temu, da jim tudi doma (več) ne diši kaj dosti. Poleg tega pa tudi vsaka priložnost ni nujno res prava, tako da so samohvale nekaterih, da kljub obilo priložnostim niso podlegli, precej prinešene na repu.[/quote]
Želel si le povedati, da se lastna hvala v dreku vala. 🙂

Mogoče se je pa 99999 oženil, ker je mislil, da bo za druge ženske bolj zanimiv, pa je zdaj ugotovil da se je malce uštel. Jst ti svetujem da se ločiš:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close