Ko se bivši želi vrniti… kako se ponavadi obnese?
Sem imela podobno zgodbo. Me je pustil, po skoraj dveh mesecih brez kontakta se je želel dobiti. Sva se dobila, jaz še vedno zaljubljena, začela sva ponovno hoditi. Ni trajalo dva mesca me je spet pustil. Vmes ko sva bila narazen se je dobival s puncami, nobena mu ni bila všeč, pa je pricapljal nazaj. Nič se ni spremenilo, pa sva si rekla da ne bova ponavljala prejšnjih napak. Ne da se spremeniti človeka tako čez noč. Raje ga čim prej pozabi. Jaz če bi bila pametna se mu ne bi javljala od prve zapustitve naprej.
Sam stran.
Spet bosta skupaj, podobno se bo zgodilo. A kar je najpomembneje…. oba bosta izgubila ob tem dragoceni čas.
Hitro se sestavi, pojdi, najdi drugega. verjemi, da v dobri vezi ni cincanja, so odločni ljudje.
Ampak… vem da ne boš poslušala, ker te bodo preplavila čustva in upanje, tako kot so vse nas…
Moje ime je Zola La Rosa, na spletu sem videl komentar o tem, kako je dr. Adeleke Oba vrnila moža, ki je odšel več mesecev. Stopila sem v stik z dr. Adelekeom Obajo, povedal mi je, kaj naj naredim in naredila sem po njegovih navodilih. Sprva me je bilo strah, toda glede na to, kar je rekel “Vaš mož se bo vrnil v 48 urah” To je bilo to, vse se je kar naenkrat spremenilo. Zdaj sem spet srečna. Lahko se obrnete na Adeleke Oba po pošti.
aoba5019@gmail com
Besedilo WhatsApp
+27740386124.
Forum je zaprt za komentiranje.