Ko se bivši vrne ali lessi se vrača
Ko sva se s fantlm razšla sem mislila, da se mi je podrl svet. Jokala sem, nisem spala, bila sem brez apetita. Želela sem ga nazaj.
Scasoma pa sem se sprijaznila z razhodom in se posvetila sebi, sla sem naprej. Spoznala sem super ljudi, pridobila kar nekaj novih prijateljev in nasla tudi novo ljubezen.
In takrat me kontaktira tudi bivsi fant, s katerim sem se imela res lepo a custva so izginila. Do njega ne cutim ničesar vec, ceprav je bila moja prva ljubezen, za katero sem mislila, da bo trajala “večno”.
Zelel je, da se vidiva, da sva v kontaktu, greva kdaj na pijaco itd. Jaz sem ga vljudno zavrnila in rekla, da sem sla naprej in si ne zelim vracati nazaj v preteklost. Prej bi mislil na to.
Me pa zanima, zakaj se bivsi javijo po tolikšnem času, čeprav so oni dali povod za razhod? Zakaj se vracajo nazaj?
Šli so ker so mislili ,da je trava drugje bolj zelena (da so druge brez napak)? vrnejo se ko ugotovijo,da to ni res. Ne vrne se vsak, vsi bi a nekaterim ponos ne dovoli. A mislim ,da če si imel nekoga iskreno rad se vrneš (ljubezen ne izveni) po vrnitvi je ljubezen močnejša in jo bolj spoštuješ in to je pomenbno. Vsi pa delamo napake,važno je da se iz njih kaj naučimo.
Po letih veze postane malce monotono in ko pride mimo kakšna nova zainteresirana hitro in brez razmišljanja stečejo za njo. Nova jim dvigne raven dopamina-hormona sreče. Občutek je kot da si zaljubljen, da kaj takega še nisi doživel. Po parih mesecih občutek sreče izveni in pokaže se prava slika,ki pa ni več pravljica. Ugotoviš kaj si imel in kaj izgubil. A sama mislim,da za dobro-kvalitetno vezo se je dobro tudi včasih skregat ali iti narazen. Življenje je šola. Ljudje smo vsi iz istega “materiala” , v vsaki vezi se to dogaja,so vzponi in padci. A za pravo ljubezen se splača iti tudi na konec sveta in se potruditi,da jo dobiš nazaj.
“Me pa zanima, zakaj se bivsi javijo po tolikšnem času, čeprav so oni dali povod za razhod? Zakaj se vracajo nazaj?”
Pomanjkanje pi*ke, nič drugega. Ni jih malo, ki poskusijo pri bivših “saj mogoče bo pa spet dala” stil. Tudi ženskam pride na misel kaj takega pri bivšem tipu – čeprav mislim, da vseeno v manjšem obsegu zatadi seksa, prej taradi zveze, ker bi jo rade obnovile. Pri moških bolj kot ne “pomanjkanje žive babe”.
Pač ena, 02.02.2022 ob 02:37
Šli so ker so mislili ,da je trava drugje bolj zelena (da so druge brez napak)? vrnejo se ko ugotovijo,da to ni res. Ne vrne se vsak, vsi bi a nekaterim ponos ne dovoli. A mislim ,da če si imel nekoga iskreno rad se vrneš (ljubezen ne izveni) po vrnitvi je ljubezen močnejša in jo bolj spoštuješ in to je pomenbno. Vsi pa delamo napake,važno je da se iz njih kaj naučimo.
Ni res. K bivši se vrneš ko si fukaželjan in ga drugje ne dobiš.
Vrne se, ker ne prenese, da si srečna in da si šla naprej. Ne more ti privoščiti tega. Kako si ga lahko pozabila, njega tako popolnega ? In ne glede na to kaj rečeš, v svoji bolni glavi se on ima za tako pomembnega, da te bo še naprej prepričeval kako si ti zagotovo še vedno vanj zaljubljena, sam tega ne veš 🙂 Vrnitev je torej le njegov način, da te opomni nase, da ti uniči karkoli se uničiti da. To so bolni ljudje. Tak te nikoli ni imel rad, rad ima le sebe, gleda le sebe in obožuje občutek, ko ženska zaljubljeno gleda vanj, narcis. Če ti je uspelo obrniti list, uživaj in se ne oziraj nazaj. Ne glede na to kaj naredi. Ignoriraj ga in vse njegove poskuse, ker ni vreden, da ga pes poščije, kaj šele ljubezni ženske.
Pač ena, 02.02.2022 ob 07:00
Mogoče takšni kot ti se res vrnejo samo zaradi seksa. Tisti ki so iskreno ljubili pa ne.
M320, 02.02.2022 ob 07:22
Vrne se, ker ne prenese, da si srečna in da si šla naprej. Ne more ti privoščiti tega. Kako si ga lahko pozabila, njega tako popolnega ? In ne glede na to kaj rečeš, v svoji bolni glavi se on ima za tako pomembnega, da te bo še naprej prepričeval kako si ti zagotovo še vedno vanj zaljubljena, sam tega ne veš 🙂 Vrnitev je torej le njegov način, da te opomni nase, da ti uniči karkoli se uničiti da. To so bolni ljudje. Tak te nikoli ni imel rad, rad ima le sebe, gleda le sebe in obožuje občutek, ko ženska zaljubljeno gleda vanj, narcis. Če ti je uspelo obrniti list, uživaj in se ne oziraj nazaj. Ne glede na to kaj naredi. Ignoriraj ga in vse njegove poskuse, ker ni vreden, da ga pes poščije, kaj šele ljubezni ženske.
Naivnost na višku! Babe saj niste resne!
Me zanima koga boš iskal ko boš zbolel ali ko se tista stvar doli ne bo več dvignila. Ko boš sam. Nikogar za pogovorit,ko ti še otroci obrnejo hrbet. Mogoče pa takrat pomisliš na tisto babo zaljubljeno in naivno,ki ti je stala ob strani in si ji uničil življenje. S čustvi se ni lepo igrat,ker prej ali slej vsi ugotovimo kaj je v življenju res pomenbno.
Ko si v bolnici te pivski prijatelji in ljubice ne obiskujejo.
Če sem naivna ,ker verjamem v ljubezen,pa naj tako bo.
Forum je zaprt za komentiranje.