Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko razmišljaš o njem…

Ko razmišljaš o njem…

Zanima me, ali je možno da s tem ko razmišljaš o nekom dlje časa (minut/ur/dni) da s tem nerazvedno ustvarjamo neko povezavo med dvema (kot sorodni duši dvojčici/telepatija) in človek dejansko ne more it “naprej” v življenju ker je v odzadju skos nekaj kar mu jemlje energijo.

to smo imela v družbi zanč debato in me res zanima kaj si mislite o tem.
Gre se pa za to da nikakor ne mine dan da ne bi pomislila ali razmišljala/zaplavala v misli o bivšem..in še takrat ko sem na polno zaposlena z nekim kotičkom misli se vedno ujemem pri razmišljanju o njem, kot da me nekaj vleče tja.. Ko sva se menila je rekel da se mu sploh motam zadnje mesece po glavi.

A vrjamete v ta “moč misli”?

s tem je tako kot z ostalimi podobnimi zadevami, kolk je nekdo dovzeten za to in kolk verjame v to, če sam ne verjame potem boš kakršno koli nevidno povezavo težko dosegla.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

jaz bi rekla samo to, da bolj ko o nekom razmišljaš, bolj si v svoji glavi ustvarjaš neko umetno navezanost in težje se rešiš tega.
dejanske resnične veze pa s tem ne ustvariš. pomisli samo na tiste obsedence, ki cele dneve sanjarijo o kakem filmskem igralcu, ali pa na uno zmešano, ki je zasledovala galuniča. ja, ona si je v glavi ustvarila tako umetno navezanost in sama sebe prepričala, da ima galunič isto mišljenje.

čim prej nehaj počet tole, če v reali nimaš feedbacka.

jaz sem tri leta imela vsak dan bivšega v glavi. vse, kar imam danes od tega, so izgubljena tri leta.

Zakaj sta pa pol bivša, če se motata en drugemu po glavi? Sicer je zelo lepo, da verjameš njegovim besedam, je že vedel na katero struno mora brenkat, da padeš.

Itak da je res.Saj tako tudi ugotoviš kdo je lažnivec,manipulator,itd..

V mislih se marsikaj dogaja,sam moraš si jih vedet razložit.Lahko ti misliš na bivšega in on o tebi,a sigurno razmišlja zakaj nista skupaj,zakaj si ti ali on morala tako odreagirat,…

Tudi sam sem na istem in pokličem te ljudi,ter se odkrito pogovorim,celo z ljudmi,ki smo si kar nekaj let bili sovražniki,razčistimo nesoglasje in smo si sedaj najboljši prijatelji.Saj iz napak se učimo.Imam še nekaj nerazrešenih stvari,a žal nikakor ne pridem do kontakta z temi ljudmi,tako da če misliš o bivšem ali komur koli,ga pokliči in se pogovorita.Verjamem da ti ne bo žal!

Drugače pa um je zelo močan,saj ti že to dejstvo pove,da so se prekinila vsa raziskovanja o možganih in energiji.Le zakaj?Ker če bi ljudje vedeli kako je um močan,kako se z umompozdraviti,kako DNK popravljati,kako karcinome z mislimi uničiš (kar je to že dokazano),kako brez hrane živeti in se z kozmično energijo napajati bi vlade propadle,saj nebi bili odvisn od denarja,goriva,…vsi bi živeli v sožitju in to je tisto kar svetu gre v nos!!!Zato pa se manipulira z človeštvom!Saj vidiš sama koliko ljudi je negativno usmerjeni,kake pišejo,samo na denar gledajo in sovražbnost.Saj to svet želi,ker je posledica pomanjkanja denarja in povečanje sovražnosti uničuješ telo,um zbolevaš in tako farmacija in medicina se bogati na tvojem zdravju.

Še in še bi se lahko razpisali.

Ne.

Seveda je možno, pardon, tako tudi je. Samo zadeva nima veze s sorodnimi dušami, pa dušami dvojčicami, vsi smo z vsemi povezani, z enimi bolj, drugimi manj, nekateri bolj senzibilni in zadeve zaznavajo, drugi spet ne tako. To da ti pa jemlje energijo, pa ti jemlje ne glede na to, ali misliš nanj ali ne. Na nek način te energetsko izčrpava, pije (energetski vampir, pije tud druge, samo tebe najlažje, saj je povezan s tabo). Vidva sta povezana, še vedno,Jasno, bila sta par in med pari se ustvarjajo še posebne energetske vezi. Včasih so lahko zelo močne in jih je veliko ter jih je treba razrezat, presekat, da gresta lahko oba naprej (rezanje vezi). Poznam to, se matrala mesece, čeprav kao v sebi z njim zaključila, razčistila, bolelo je pa še vedno ko hudič, skoz v mislih, skoz v čustvih, sem mislila, da sem že nora. K sreči mi je nekdo pomagal in te veži porezal. Nisem verjela, a zadeva se je v roku enega tedna umirila.

Drugače pa, če pustimo to konkretno ob strani. Verjamem, vem, ker čutim.Z ljubljeno osebo sem se vedno tako povezala, da sem natanko vedela, kdaj misli name, kdaj mi piše mail, kdaj .. tudi kaj misli,, ali čustveno ali seksualno. Vedno vedela tik preden zazvonil telefon ali kaj podobnega. Podobno tudi čutim otroke, pa starše, pa nekaj meni zelo blizu ljudi.

Žal je rezanje vezi en nateg,manipulacija z umom.To sploh ne obstaja,ljudje nismo zato na zemlji da se nebi družili ali energetsko rečeno: rezanje vezi.Izogibajte se tega in teh učiteljev.Napake vsi delamo in iz napak se naučimo in vsi ljudje na cele svetu bi morali biti prijatelji,ne pa sovražniki in rezanje vezi je ene vrste energetsko ubijanje.Spet ubijanje,kar sploh ni smisel življenja na zemlji!Tudi če ti nekdo nevem kaj hudega naredi in se nato vrne po pomoč a ga boš odvrnila?Seveda ga boš,saj si ga že z rezanjem vezi,kar pomeni,da si nazadovala,ne pa napredovala!Dajte mal razmislit,kaj počnete z svojo energijo.

Žal je rezanje vezi en nateg,manipulacija z umom.To sploh ne obstaja,ljudje nismo zato na zemlji da se nebi družili ali energetsko rečeno: rezanje vezi.Izogibajte se tega in teh učiteljev.Napake vsi delamo in iz napak se naučimo in vsi ljudje na cele svetu bi morali biti prijatelji,ne pa sovražniki in rezanje vezi je ene vrste energetsko ubijanje.Spet ubijanje,kar sploh ni smisel življenja na zemlji!Tudi če ti nekdo nevem kaj hudega naredi in se nato vrne po pomoč a ga boš odvrnila?Seveda ga boš,saj si ga že z rezanjem vezi,kar pomeni,da si nazadovala,ne pa napredovala!Dajte mal razmislit,kaj počnete z svojo energijo.[/quote]

Lepo te prosim, kakšno ubijanje. Vezi so se spletle in nimajo tam več kaj delati, ker se dva le mučita. ne vem, zakaj bi bila jaz z nekom v nedogled povezana prek seksualne čakre, pa tretje, pa … zakaj? Absolutno ima tisti, ki črpa prek teh vezi nekaj od tega, jaz pač ne, ker sem le izčrpavana. In ko se vezi porežejo, nikomur nič ne sfali (ok, kak teden sem čutila na predelih praznino), nič ni odteklo, vse rane se hkrati tudi zaceli. In zelo zelo se motiš.če misliš, da jen poanta, da pijemo, izčrpavamo en drugega. To je šele korak nazaj oziroma nikoli naprej. Vsak se lahko napaja iz univerzuma, kolikor hoče, če zna, nikakor pa ne od drugega človeka – izjema so otroci nekaj let, ki se napajajo praviloma največ od mater, dokler niso sposobni virov iskat tudi drugje.

Ubijanje … ja, če ne bi piskala pomoči (se pa strinjam, da je večina larifari), bi bila jaz že mrtva, ker sem dobesedno hirala, čustveno in fizično. Zdaj sva oba ok.

pa saj drugale se strinjam, glede povezav in idealizma. Sem bila taka tudi jaz, samo dajala, dajala, ljubila vse, se povezovala, živela desetletja v iluziji, kako je/bi bilo lepo, ko bi bili vsi … ja ILUZIJA, ker žal nismo vsi na enaki stopni duhovnega razvoja. Ko bomo vsi prišli do zadnje stopničke, se pa lahko pogovarjamo o neskončnih povezavah, neskončnemu prepuščanju, neskončni ljubezni. In bo le win-win situacija. Do takrat pa je kruta realnost malo drugačna. Da bi se pa prostovoljno prepustil izpitju, si pa nor, ker s tem nisi napredoval, kvečjemu nazadoval s svojo pasivnostjo. Ker je to linija najmanjšega …

[ quote=Aries sirius]Itak da je res.Saj tako tudi ugotoviš kdo je lažnivec,manipulator,itd..

V mislih se marsikaj dogaja,sam moraš si jih vedet razložit.Lahko ti misliš na bivšega in on o tebi,a sigurno razmišlja zakaj nista skupaj,zakaj si ti ali on morala tako odreagirat,…

Tudi sam sem na istem in pokličem te ljudi,ter se odkrito pogovorim,celo z ljudmi,ki smo si kar nekaj let bili sovražniki,razčistimo nesoglasje in smo si sedaj najboljši prijatelji.Saj iz napak se učimo.Imam še nekaj nerazrešenih stvari,a žal nikakor ne pridem do kontakta z temi ljudmi,tako da če misliš o bivšem ali komur koli,ga pokliči in se pogovorita.Verjamem da ti ne bo žal!

Drugače pa um je zelo močan,saj ti že to dejstvo pove,da so se prekinila vsa raziskovanja o možganih in energiji.Le zakaj?Ker če bi ljudje vedeli kako je um močan,kako se z umompozdraviti,kako DNK popravljati,kako karcinome z mislimi uničiš (kar je to že dokazano),kako brez hrane živeti in se z kozmično energijo napajati bi vlade propadle,saj nebi bili odvisn od denarja,goriva,…vsi bi živeli v sožitju in to je tisto kar svetu gre v nos!!!Zato pa se manipulira z človeštvom!Saj vidiš sama koliko ljudi je negativno usmerjeni,kake pišejo,samo na denar gledajo in sovražbnost.Saj to svet želi,ker je posledica pomanjkanja denarja in povečanje sovražnosti uničuješ telo,um zbolevaš in tako farmacija in medicina se bogati na tvojem zdravju.

Še in še bi se lahko razpisali.[/quote]

sva kontaktirala, najprej sem se ga sama izogibala par let zaradi miru v dusi. potem pa so me njegovi smsi in klici vsakic zadali novo rano ko sem se poskusala postavt na noge in zacrtat novo zivljenjsko pot.tudi z novim partnerjem. Kot pravis, treba je razcistit xeprav me zelijo vsi prepricati da nekatere stvari je bolje pustit na miru. MEn pa ravno to ni dalo.miri-nedokoncani posli z bivsim.
Ko sem cutila da misli name, sem dobila sms, ko sem cutila da je nekaj narobe, dobim sms da je bil v komi…skratka vedno me je nekak obvescal kaj se mu dogaja, jaz pa sem zelela le da konno najdem nek mir… in kot pisete nekatere, da vas je izmozgal fizicno in psihicbo..ravno to se mi dogaja in ne znam pretrgat te vezi!
2 leti sem cakala v strahu pred tem da se dobiva ker nism vedla kaj pricakovat in po eni strani se custva niso ohladila…kvecjemu vse bolj sem ga idelizirala v glavi. nisem zelela se dobit in tam zjokat.ali se mi bo izpovedal? me bo odbil? enostavno nisem bila pripravljena

potem pa zgodba nanese na prejsnji mesec, ko zberem pogum, se odlocim dokoncno razcistit. in ko sva se menila sva si vse priznala,povedala,od njega sem odsla pomirjena da ne bo skode ce ne bova nikoli skup..
ampak so me in me se vedno begajo besede da me ima rad, da mu z nobeno ne bo tako kot z menoj, sam sem povedala podobno ter da mi je skoda da sm ga izgubila kot dobrega prjatla. nekako sem namignila da mogoce bi pa ponovno posjusila ker sva sedaj starejsa,zrelejsa in se zavedava napak.

reakcija? da ne ve, da se mu srce trga, da sm se bolj super kot sem ze tko bila… po pogovoru se mi je zdelo kot da se zavestno zeli odpovedat nama zaradi preteklosti ces nemore se je popravit… vem da je zelo neodlocen clovek ampak ponujala se nu ne bom…
in spet boli..boli ker so sva leta sla v nic kot pravi ena.. tega pa ne znam vzet kot lekcijo ker se vedno upam da bo spoznal da sem jaz to ta.kot pravi stike ohranja le z mano in da ne bo mogu met nobene tako rad, ce pa ze bo pa bil z eno s katero se bo ujeu pa ceprau ne bo zaljubljen, ker nakonc mors itak z nekom ostat da nisi sam. ?

tako da po toliko letih..se spet vrtim v krogu. kaj ce zaradi t.i preteklosri izgubis pravo ljubezen ce ne probas, kaj ce kasneje obzalujes to napako celo zivljenje..a to res tok odtehta da clovek niti sanso ne da nama ce me ima res tako rad itd itd?

Glej on ti je lepo povedal, da noče biti s teboj zdaj ali je zaradi tega neodločen, da ni razčistil z preteklostjo to mora sam predelati. Ali pa je mogoče samo tvoj izgovor zakaj ne zmore biti s teboj. Mogoče pa ni neodločen mogoče je pa zelo odločen in je predelal preteklost in enostavno čuti, da nista za skupaj.

Bolj verjetno pa ne zamerit sama nisi še razčistila z preteklostjo in bivšim.

za ljubezen mora človek poleg globokih čustev imeti tudi pogum. Tegale pa tale tvoj primerek nima.
Ti pa se tudi nehaj slepiti z njegovimi izjavami, ki so samo hrana za tvojo domišljavost.
Ljubezen so dejanja, ne sanjarije.
Če se imata tako rada, se dajta skup in nehajta cmerit.
če pa ne misliš bit z njim, pa ga odreži iz glave.

jaz ti verjamem,ker kadar jaz razmišljam o kom, še posebej, da ga ali jo pokličem ,me prehitijo,tako, da ja,bi rekla, da z enimi ljudmi smo naelektreni…

za denar ziher ne velja :))

Meni pa glih pri denarju uspeva vedno ga imam dovolj.
Pri partnerstvu pa mi gre bolje…od takrat, ko sem prvič bila iskrena z seboj. Pred tem sem imela pa težave.
Ne vem ali je to zaradi misli ali kaj drugega 🙂

Sej to me bega, ker mi daje znake Vroce-hladno. se mi pribliza in zagrabim,in zacutim da se je oddistanciral.in potem spet dobim sms da se dobiva pa da ga zanima kaj da naj mu pomagam. Pa sem mu dala moznost da enostavno pove Nisi ti The one, ne cutim vec isto in ne bova skupaj.Pa tega ne pove.zakaj? ve da nismo stari 20 da bi se igrackal in nabijal ego!
Potem pa ko vprasam kaj pa vse tiste lepe geste, smsji ce sm kj zaljubljena (in odgovori kot da mu ni ok da sem bila v zvezi) pa presenecenja ki mi jih je prinesel v sluzbo, pa rece da so to trenutki sibkosti..
Res, rabim razsvetljenje!!

KAKO STE DRUGI PREREZAL VEZI?! nekateri pisete o tem..

avtorica, kako si se lotila rezanju vezi? ob drugem pravem moskemu?

avtorica, kako si se lotila rezanju vezi? ob drugem pravem moskemu?[/quote]

Vezi se reže aktivno, prepuščanje pasivi ne pelje nikamor oziroma le te vezi se lahko tanjšajo tako leta in leta – od tod včasih ta “nenormalnost”, ko ne veš, zakaj ne moreš preboleti. Zdaj šele razumem npr. konec moje prve veze, čeprav sem jo končala sama, prebolet pa nisem mogla leta in leta.Zdaj zadnja je bila pa … resnično sem bila že telesno izčrpana, čustva so me ubijala, pa spet sem jaz odnos zaključila (on očitno še zdaleč ne, me energetsko ni izpustil, čeprav kontakta nisva več imela. Ko je bilo vse že končano, sem se z njim pogovorila in je povedal resnico, tako da se nisem motila). Tokrat sem že vedela kar nekaj o rezanju vezi, pa tehnikah ipd. Poznala tehniko, poskusila, a nisem uspela. Sami mi ni uspelo, tud pod vodstvom ne. Potem sem srečala človeka, naključje ali ne, ne vem, ki poleg ostalega tudi reže vezi. nad obsegom le teh je bil šokiran, jih je prerezal in kot rečeno, v enem tednu sem bila ok – prej se mučila skoraj leto dni brez uspeha. Tako da, drugi moški ne pomaga nič, na nezavednem si še vedno povezan, le da si hkarti pleteš vezi tudi s tem novim človekom. Zna pa zaradi tega nastat ena prava godlja, ker v tebi je še vedno staro moški, novi mora pa to “požirati”, pa se tega še zaveda ne. Mah, klobasam. ne da so to tukaj pisat, sploh ker ni razumevanja.
Jaz ne rabim verjet v to, v povezanost vseh z vsemi. Jaz to vem, ker to čutim, občutim.

avtorica, kako si se lotila rezanju vezi? ob drugem pravem moskemu?[/quote]

Vezi se reže aktivno, prepuščanje pasivi ne pelje nikamor oziroma le te vezi se lahko tanjšajo tako leta in leta – od tod včasih ta “nenormalnost”, ko ne veš, zakaj ne moreš preboleti. Zdaj šele razumem npr. konec moje prve veze, čeprav sem jo končala sama, prebolet pa nisem mogla leta in leta.Zdaj zadnja je bila pa … resnično sem bila že telesno izčrpana, čustva so me ubijala, pa spet sem jaz odnos zaključila (on očitno še zdaleč ne, me energetsko ni izpustil, čeprav kontakta nisva več imela. Ko je bilo vse že končano, sem se z njim pogovorila in je povedal resnico, tako da se nisem motila). Tokrat sem že vedela kar nekaj o rezanju vezi, pa tehnikah ipd. Poznala tehniko, poskusila, a nisem uspela. Sami mi ni uspelo, tud pod vodstvom ne. Potem sem srečala človeka, naključje ali ne, ne vem, ki poleg ostalega tudi reže vezi. nad obsegom le teh je bil šokiran, jih je prerezal in kot rečeno, v enem tednu sem bila ok – prej se mučila skoraj leto dni brez uspeha. Tako da, drugi moški ne pomaga nič, na nezavednem si še vedno povezan, le da si hkarti pleteš vezi tudi s tem novim človekom. Zna pa zaradi tega nastat ena prava godlja, ker v tebi je še vedno staro moški, novi mora pa to “požirati”, pa se tega še zaveda ne. Mah, klobasam. ne da so to tukaj pisat, sploh ker ni razumevanja.
Jaz ne rabim verjet v to, v povezanost vseh z vsemi. Jaz to vem, ker to čutim, občutim.[/quote]

pa si bila ti tista ki je se gojila custva do njega? ali je on biu tisti ki je nezavedno s svojo energijo in mislimi se usmerjal vate ter tako pil tebi energijo?
saj pravim da je tezko prerezat te vezi ce ne ves kaj je tisto pravilno, dat casu cas, postavit cloveka konkretno pred dejstvo, ali raje v sebi narest zakljucek neglede na vse (dosti je ostalo nedokoncanoh zadev) in da ne bom cez toliko let izvedela da sva gojila en do drugega se vedno mocna custva pa je bilo njega zgolj strah pred ponovnim morebitnim razocaranjem!
ko sva prekinila za eno leto je bilo podobno, bil je neodlocen, sva pa se dobivala in tudi seksala (to naju je vedno znova in znova povezalo-so se obudila stara custva), na to sedaj ne namiguje kar spostujem in mi je v olajsanje, prej se distancira par minut pred odhodom kot da mu je neprijetno da ga za slovo prijateljsko objamem ker sem vesela da ga vidim in da normalno komunicirava kot da se ne bi videla en dan in ne leta.
in te njegovi t.i. trenutki sibkosti, po vsem povedanem in slisanem se mi zdi da niso le to, kot da na silo zeli zatret custva. Še nazadnje ko sva se videla mi je predvajal neki komade o “vecni ljubezni”, ko se srecata dva cez 7 let, oba vesta komu v srcu dejansko pripadata ampak sta zaradi ponosa in trenutne situacije se odlocila narobe in sta porocena z drugimi partnerji, a z mislimi pri bivsem.. ter kako ga je zadel ko je odhajal od mene in po radiu sami taki komadi, da je raj kr izklopu ga 😀 in potem kako velikrat razmislja o tem kako se mi je zgodila krivica (glede prijateljice)…pac, da mu ni vseeno.
in to vse me bega da razmisljam v nedogled, do sebe sem res kot nek mazohist in delujem samodestruktivno, kot da se nimam rada.

se par zanimivih iz nekega drugega foruma ki me nekako pomirijo:

“Obnavljanje spominov, kako si se imel lepo
z njim (idealiziranje) in misli, da je edini
tak/pravi/poseben na svetu, ne pomaga.
In ne more biti res (sploh glede na izid).
Mogoče se bi bilo pa pametno kaj naučit iz
teh napak, dozoret še bolj do naslednje
zveze, če že skupaj nista bila sposobna
rast in se razvijat v tej smeri. (Krivda je
vedno na obeh.) Predvsem pa je treba
pustit za sabo svoj ego. Na neki točki je pač
treba potegniti črto in nehati z obujanjem
preteklosti hraniti mučenika v sebi.
Če sem se skozi prebolevanja kaj naučila,
sem se to, da res nikoli nikogar več ne
idealiziram (niti v fazi začetne
zaljubljenosti ne), ne obešam se na stare
lepe spomine, ne analiziram, kaj vse bi
lahko naredila drugače, predvsem pa ne
razmišljam o tem, da nikoli ne bom
spoznala boljše osebe. Se mi zdi, da zna
biti to zadnje pri marsikom še največji
problem.”

“Meni je pri prebolevanju pomagalo tudi to,
da sem dojela, da konec zveze ne pomeni
mojega/najinega osebnega neuspeha. Da
se uspešnost zveze ne meri po tem, ali
traja ali ne, ampak po tem, v kakšnega
človeka te oblikuje. Moja najbolj boleča
izkušnja do zdaj je bila hkrati nekaj najbolj
koristnega, kar se mi je kdaj zgodilo.
Spremenila me je v toliko pogledih, kot si
nikoli nisem mislila, da me nekaj v tako
kratkem času lahko. O življenju me je
naučila več kot 17 let šole. Iz mene je
izkopala moje najšibkejše točke, mi s
prstom pokazala nanje in me prisilila, da
se začnem ukvarjati z njimi. Zato te zveze,
čeprav se ni končala lepo, nimam za
neuspešno.

Minljivost moraš sprejeti kot neizogiben
del življenja. Edina oseba, ki je s tabo od
začetka do konca, od rojstva do smrti, si ti
sam. Vsi ostali odnosi se enkrat končajo-
ne le partnerski, temveč tudi prijateljski in
družinski- če ne zaradi razhoda, pa zaradi
smrti. Lahko le poskušaš iz njih potegniti
kar največ, dokler trajajo, in ceniš, kar so ti
dali, ko jih ni več. Oklepanje nečesa, kar je
minilo (in mine vse), po mojih izkušnjah
prinese še več bolečine kot sam konec.
Odnos se mi zdi kot cesta- prej ali slej
pripelje do križišča. Včasih si oba želita v
isto smer. Včasih bi si sam sicer želel
stopiti na drugo pot, vendar je pot
partnerja še vedno dovolj vzporedna, da
lahko tudi po njegovi prideš do istega cilja.
Kadar pa nekdo hoče levo, drugi pa desno,
to ni nič slabega, ni neuspeh. Je le znak, s
katerim ti življenje pokaže, da sta si dala
vse, kar sta si lahko, in da je čas, da (v
dobro obeh) naredita prostor novim ljudem
in izkušnjam. Tako kot se skozi leta
spreminjamo mi, se spreminja tudi profil
ljudi, ki jih v nekem trenutku potrebujemo
ob sebi, da lahko zrastemo.

Čeprav je grozno in težko in boli bolj kot
karkoli drugega, moraš takrat zaupati
življenju, da je nekje za ovinkom nekdo, ki
ima nekaj, kar v tistem trenutku še bolj
potrebuješ.”

Jaz sem naredila ravno to kar pises na koncu in sicer poskusala dokoncno preboleti na novemu partnerju in po pol leta je butnilo vn. On je cutu da se nekaj dogaja z mano, da sem odtujena, razdrazljiva, … na koncu sem prekinla zaradi tretjih razlogov.
Vendar vseeno verjamem da dokler ne pretrgam vezi z bivsim se ne bom nikomur mogla za 100% predat.

Hodim pa na meditacijo kjer se pogovarjamo o tem, predajamo bremena..vendar teorija je spet nekaj,praksa pa drugo.

Sej to me bega, ker mi daje znake Vroce-hladno. se mi pribliza in zagrabim,in zacutim da se je oddistanciral.in potem spet dobim sms da se dobiva pa da ga zanima kaj da naj mu pomagam. Pa sem mu dala moznost da enostavno pove Nisi ti The one, ne cutim vec isto in ne bova skupaj.Pa tega ne pove.zakaj? ve da nismo stari 20 da bi se igrackal in nabijal ego!
Potem pa ko vprasam kaj pa vse tiste lepe geste, smsji ce sm kj zaljubljena (in odgovori kot da mu ni ok da sem bila v zvezi) pa presenecenja ki mi jih je prinesel v sluzbo, pa rece da so to trenutki sibkosti..
Res, rabim razsvetljenje!!

KAKO STE DRUGI PREREZAL VEZI?! nekateri pisete o tem..[/quote]

res rabiš razsvetljenje. predstavljaj si, da si s temle the one osebkom poročena, imaš dva otroka od katerih je eden bolan, službo, delo itd. potem si poskusi predstavljati, koliko ti bo takle tip pomagal, ko boš čisto crknjena. Takrat ne boš imela cajta 3 dni premlevat, kaj je mislil, ko je rekel to, naredil pa ono.
Zakaj daješ njemu škarje in platno v roke? Mu ti ne moreš reči: rada bi bila s tabo, ampak zares. do 21.12.2012 me ne kliči, potem pa mi povej enkrat za vselej, kako si se odločil?
Kaj tebe ovira, da ne vodiš svojega življenja, ampak čakaš na namige enega cagavega fanteta?

avtorica zgoraj: bila sva skupaj skoraj 7 let, prezivela veliko lepega, izoblikoval me je v osebo kakrsna sem sedaj, ncelo mojo mladost prakticno sva bila skupaj in rastla ob en drugem, pokazal mi je vse in se vec, z njem sem bila to kar sem, se boljsa oseba, najbolj srecna in vsemogocna, iz mene je izvabil najboljse, nobena druga tezava takrat ni bila ovira-le da sem imela njega se je vse samo od sebe postavl na svoje mesto, dajal mi je varnost in cisto ljubezen katere po njemu vec ne morem cutit nikakor, nocem pa se zadovoljit s priblizkom.
in tudi zato ker ni dejanskega razloga zakaj bi koncala, razen to da sva bila premlada in neresena, sedaj pa sva nekako na istem nivoju.
v spodnjem opisu sem se povsem najdla, kot da je en del v meni umru skp z njim…obcutek varnosti in pripadnosti..tezje se lotevam izzivov ki so mi prinesene na pot…ne grem na vse ali nic..postala sm k ena bojecka, nism vec neustrasna kakrsno se poznam, skos me nekaj bremza.

Kako veste, da imate “zadebeljene eterične vezi”?

Eterične vezi delujejo kot cevke med dvema človekoma, ki pretakajo energijo v obe smeri. Ta navidez
pozitivna korelacija, pa lahko predstavlja veliko težavo. Če ima nekdo, na katerega ste vezani, težave v
življenju, bo ta oseba nezavedno črpala vašo energijo. On ali ona, bo tako skozi eterično vez srkala vašo
energetsko zalogo. Sami se boste zato počutili izžeto, ne da bi vedeli, zakaj. Fizični znaki, da so eterične vezi
“zadebeljene” so pogosta utrujenost, glavoboli, nespečnost, razdražlivost, depresija, pomankanje energije,
bolečine v križu, vratu in ramenskih obročih, pritisk v prsih, ko si ne upate narediti spremembe v življenju, po
končanem razmerju, ki ga niste preboleli ali ko je v vas še vedno občutek krivde, jeze ali da ne morete
odpustiti – zamera, vse to vas drži na mestu in vas notranje razjeda, kar se lahko na dolgi rok pokažejo kot
zdravstvene težave in problemi kje drugje, kajti tja kamor je usmerjena vaša pozornost, tam so vaši rezulati.

Kdaj je rezanje eteričnih vezi primerno in zakaj?

Ko čutite, da ste se v življenju ustavili, da ne morete naprej, ko ste pogosto utrujeni in imate zgoraj omenjene
simptome ali bolečine. Rezanje vezi ne pomeni, da drugih “nimate več radi in vam za njih ni več mar” ali da
ljudi odrežete iz svojega življenja ampak pomeni samo, da vzamete svojo energijo nazaj. Rezanje vezi prav
tako ne vodi nujno do razpada ali prekinitve odnosa, to preprosto pomeni, da se želite odreči tistemu delu, ki
vam v odnosu ne služi več ali vas ne podpira. Ne pozabite, da je strah nasprotje ljubezni in močne eterične
vrvi so posledica strahu. Rezanje vezi vam omogoči, da se premaknete v življenju naprej, da si dovolite
sprejemanje, da spremenite in preusmerite vašo pozornost na tisto, kar si v življenju resnično želite. Z eno
besedo, da si dovolite, da vzamete svojo moč – energijo – nazaj ! Rezanje vezi se izvaja na energetskem,
eteričnem nivoju.

Postopek rezanja eteričnih vezi?

Na začetku s postopno spremebno dihanja, svojo budno, aktivno frekvenco zavesti, možgansko valovanje, ki
mu pravimo Beta stanje (15 do 38 Hz. – značilno visoko stanje budnosti in aktivne zavesti. To je naše
normalno zbujeno stanje), postopoma pripeljemo preko našega zavedanja z usmerjeno pozornostjo na ritem
dihanja do stanja Theta ( 4 do 7 Hz. – ko je oseba v globoki meditaciji, stanju blagega sna ali izrazito
kreativno razpoložena. V theti se lahko pojavijo slike, pozneje tudi občutek breztelesnosti. Oseba lahko doživi
svoje telo kot energetsko polje ali ima občutek, da ji deli telesa lebdijo okrog medsebojno ločeni. Očitno je, da
so doživetja v theta stanju najbolj bogata), saj je Theta idealno stanje za nekatere tehnike
samoprogramiranja, hitrega učenja in samozdravljenja. Potem se naredi invokacija z angeli, ki so posredniki
pri zdravljenju. Prikliče se nadangela Mihaela, ki vezi prereže in nadangela Raphaela, ki zdravi in zapre vse
eterične odprtine, kjer je uhajala vaša energija. Tehnika je zelo močna in prinese zelo pozitivne rezultate.

Ali lahko s tehniko “rezanja vezi” pri tem nehote prerežemo tudi vezi, ki nas vežejo na delčke lastne duše, na
delčke samih sebe?

Za vse delčke vaše duše, ki so se kakorkoli odkrušili med travmatičnimi doživetji, je malo verjetnosti, da bi se
to zgodilo, kajti odrežete le tiste vrvi, zaradi katerih ne morete občutiti popolnega veselja in energije ljubezni,
tako bodo vrvi z delčki vaše duše ostale neporezane ter ostali s slapu bele svetlobe, ki objema vaše telo. Ko
so vsi delčki vaše duše povsem ozdravljeni vseh strahov in travm, nato znova vstopijo v vas skozi slap bele svetlobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close