Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko ob 7:30 vidiš na vasi otroka z masko

Ko ob 7:30 vidiš na vasi otroka z masko

… jo otrok noče dat dol? Sem imel v šoli otroka, kateremu starši niso dovolili nositi maske čez nos. Se je zgodilo, da smo šli peš in jo je ves čas nosil. Opozoril sem ga, da zunaj jo pa res ne rabi in naj si jo da dol. Ni hotel, ker mu je bilo z masko bolj toplo.

Moj je 13st pa se moram včasih kregat z njim naj že da enkrat masko dol…Glih tolk da je še doma nima gor….razumem da bi skrival kak herpes al pa kaj….tk pa nič od tega….pravi da mu je všeč….

Narobe svet.

osemletna deklica ne bi smela sama v šolo, ampak v spremstvu starejše osebe … no, če bi jo spremljali starši, bi lahko vprašal  njih, čemu nosi deklica masko na poti v šolo … pa bi bilo vse odgovorjeno ….

Očitno se je v tej državi najtežje za sebe brigati. Pa kaj ? Če pač tak hoče naj hodi z masko okoli ni to tvoj ne moj problem.

Mogoce sciti pa sebe, ne bit idioti. Taki ponavad skos komentirate da vam je treba pustit lastno voljo in ne silt v nic, ti pa kle napadas puncko ki zunaj nosi masko. Da ta ni sram, sebe poglej in s sabo se ukvarjaj.

Se popolnoma strinjam.

Vsi, ki imajo težave z nošenjem mask, ker jih briga za lastno zdravje in zdravje vseh ostalih, bi morali ob kršitvah biti mastno oglobljeni. Bi se ta vaš vseslovenski covid izbruh takoj drastično zmanjšal.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2530, 08.11.2021 ob 08:16

Mogoce sciti pa sebe, ne bit idioti. Taki ponavad skos komentirate da vam je treba pustit lastno voljo in ne silt v nic, ti pa kle napadas puncko ki zunaj nosi masko. Da ta ni sram, sebe poglej in s sabo se ukvarjaj.

Kmet zarukani. Kko se nad njo iživljam? Kreten nedonošen. Sodeluje na sč? Debato sem odpru, da staršem skrementim kko przadet so, da svoje strahove in paniko projecirajo nad otroke. Res ste zagam. Otroc se bojijo virusa, o katerem ne vemo nič, izvajajo ukrepe, kjer stroka nima hrbtenice in verjamejo v čudežno testno zdravilo. Ker se starši ne ukvarjate niti ne s sabo kaj šele njimi.

Ljudem so popolnoma oprali možgane, saj nosijo masko, ko se sami vozijo v avtu, ali pri rekreaciji na odprtem.Moraš biti res biser, da počneš nekaj takega.

Seveda maska ne zadrži vsega izdihanega CO2. Gre se za povišano koncentracijo CO2 zaradi nošenja maske, ki se ga potem ponovno vdihava. Prav tako pa maska ne zadrži virusa popolnoma, ampak omeji njegovo širjenje do določene mere če je oseba, ki masko nosi, okužena. Osebno se mi pa zdi nošenje maske na prostem, še posebej kjer ni nobenega v bližini, neumno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close