Ko ob 7:30 vidiš na vasi otroka z masko
Bolano, 03.11.2021 ob 11:28
Zunaj. Samega. Z masko. Ne enkrat. Ga ogroža drevo? Starostv prb. 8let.
Živimo na vasi in vsako jutro srečam punco približne starosti 8 let, ki gre po pločniku, mimo dreves do šole z masko čez cel obraz.
Razmišljala sem že o tem, da bi ji rekla, da naj si da dol to prekleto masko, če je sama samcata med drevesi na poti v šolo, ampak si na koncu vedno premislim.
Preprosto892, 03.11.2021 ob 21:32
Živimo na vasi in vsako jutro srečam punco približne starosti 8 let, ki gre po pločniku, mimo dreves do šole z masko čez cel obraz.
Razmišljala sem že o tem, da bi ji rekla, da naj si da dol to prekleto masko, če je sama samcata med drevesi na poti v šolo, ampak si na koncu vedno premislim.
Tako, izgleda čudno. Za vprašati se kakšno predstavo ima.
yori, 03.11.2021 ob 20:22
Anonimno 8349, 03.11.2021 ob 11:34
Potem pa pogleda koliko ljudi je umrlo včeraj
18
Bolano
Vi se očitno ne boste zavedali resnosti situacije, dokler vam ali vašim bližnjim ne zavrnejo zdravljenja v bolnišnici.
Vam ne želim, ampak očitno vas bo samo to streznilo.
ti je jasno zakaj so tej ljudje umrli? Ti je jasno, da so umrli, ker je bila pljučnica kaplja čez rob in ne ker je covid smrtno nevarna bolezen? Ti je jasno do so med temi 18 umrlimi to ljudje, ki žvakajo tablete redno vsak dan, da sploh lahko živijo, saj bi sicer že zdavnaj umrli? Ti je jasno, da so to izredno nezdravi ljudje, ki ne pojedo trohice sadja in zelenjave, zaprti v hišah, se ne premikajo? Ali pa so ultra extra ultra športniki, ki pijejo dodatk takšne in drugačne oblike, saj sicer brez tega ne zmorejo tega kar počenjo?
ti je jasno, da je sedaj tolik obolanih cepljenih, ker so to tisti ljudje, ki so se lanjsko leto zapirali v hiše? Ti je jasno, da od 30.000 obolelih in okuženih je bolnišnici samo 600 ljudi, od tega 150 na intenzivni in od teh 150 gre vsak teden med 3 do 8 ljudi max na intenzivno? Ti je to jasno da je to le 0,02 % vsek okuženih? A štekaš da je 0,02 % vseh okuženih ljudi v bolnišnici?
Ste ljudje res postali bimboti brez pameti ali ste to vedno bili? Niste nikoli zboleli ali kaj? Nikoli pljučnice, bronhitisa nič? Nikoli obolenj zgornjih ali spodnjih dihal, nikoli kašlji? Vsi samo žrete aspirine in ostale tablete in ne jeste niti trohice sadja in zelenjave?
Pa kakšne budale ste na tem forumu.
TRENUTNO NAM NA INTENZIVNI LEŽI 21-LETNIK.
Poznam nekaj mlajših (tam v teh letih), cepljenih, ki so zboleli, in so mi povedali, da tako bolani niso bili še nikoli v življenju.
Ti boš pa zdaj tukaj gobec vrtela, kako umirajo baje da samo stari, ki ne jejo sadja.
Pa da vam jebem mater ej.
Srečo mate, da nisem jaz na oblasti, ker bi takšne budale kot si ti že zvleklel pred kakšen vod!!!!
A štekaš ti budala, da to ni kurčev bronhitis, pljučnica ali pa gripa?!!
Kolikokrat ti bo treba to povedat o.z. s čim ti bo treba to v bit v glavo, ker po letu in pol še kar vedno ne dojameš!!
Baba arogantna.
Vse kar se od vas zahteva je to, da niste objestni, pa da pokažete mogoče pikico spoštovanja do preminulih. Ampak za nekatere je očitno tudi TO PREVEČ.
Puj. Res.
Zjutraj je že precej hladno. Ker se jima maski zdita bolj prikladni kot šal, si jo potegneta čez nos. Če bi ju nekdo na poti na šolo nadrl, naj si maski snameta, bi se pomoje obe počutili zelo nelagodno in najbrž precej prestrašeno.
Lahko jima pa kupim motoristični podkapi (taki zimski, ki grejo čez nos), če druge res tolk moti, da nosita maski. Podkape bodo najbrž “družbeno bolj sprejemljive”.
Problem je……..?, 03.11.2021 ob 12:15
Bolano, 03.11.2021 ob 12:12
Problem je……..?, 03.11.2021 ob 12:08
In v čem je problem? Očitno mulota maska sploh ne moti…. To je edino, kar lahko razberem iz tvojega zapisa.
A to vi vidite? Jaz pa opažam pretirano skrb s strani staršev in nepotrebno zmedo otroka. Svež zrak ni enak izdihanemu v maski. Ne da otroka ne moti. Niti nič ne ve kako in kaj. Ste pa debili.
Naj uganem,,, Otrok diha CO2, ampak maska pa virusa ne ustavi? A imam prav?
Bedaki verjamejo, da maska ne ustavi korone, verjamejo pa, da zadržuje 50x manjšo molekulo CO2. In s takimi debili živim v isti državi?
Anonimno 1158, 05.11.2021 ob 09:34
Pozdravljeni, ali ste mogoče pomislili, da otrok ima masko zaradi svojega zdravja.(pa ne mislim tukaj covid, ampak druga pljučna obolenja).Ker sedaj je zjutraj mraz in ta hladen mraz določenim ljudem škoduje in zato nosijo masko.
Debili nosite plašnice, ker vam pamet škoduje.
Pred časom smo imeli v 2 razredu primer, da je prej precej družabna punčka se začela izogibat druženju in iskat samoto.
Nekega dne je na igrišču izbruhnila v jok, ko se je hotela njena prej najboljša prijateljica igrat z njo:” Pojdi stran, bom se okužila od tebe in bo moji mamici umrl dojenček v trebuhu!”.
Izkazalo se je, da je njena mama noseča in je punco strah, da bo prenesla okužbo na mamo.
Še malo pa bomo spet tam…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10227650496472067&set=p.10227650496472067&type=3
učiteljica930, 05.11.2021 ob 14:35
Pred časom smo imeli v 2 razredu primer, da je prej precej družabna punčka se začela izogibat druženju in iskat samoto.
Nekega dne je na igrišču izbruhnila v jok, ko se je hotela njena prej najboljša prijateljica igrat z njo:” Pojdi stran, bom se okužila od tebe in bo moji mamici umrl dojenček v trebuhu!”.
Izkazalo se je, da je njena mama noseča in je punco strah, da bo prenesla okužbo na mamo.
Ravno to. Otrok ne razume in paniko staršev prenese nase. Veliko škode v tem času doživljajo. Zatajile so predvsem nesposobne mame, ki otrokom ne razložijo situacijo in svoje strahove izražajo njim s pretiravanjem. Tako prodobijo napačno sliko.
CrazY FroG ?, 05.11.2021 ob 09:13
Še ena provokacija, med mnogimi, za pingpong špil!
Ne pametuj ni provokacija. Verjetno si ena tistih, ki gre spat z masko v banjo razkužila in joka pred otrokom.
Sabina V, 05.11.2021 ob 10:17
To ni nerazsodnost staršev. Lahko da jo zebe in namesto šala ali bufa pač uporablja masko.
Moja mala ima te dni, res da gre od doma ob pol 7mih, tudi da včasih buf čez usta.
Baba zarukana sem omenil, da je bila ista pesem v toplih dneh. Beri in ne pametuj.
Forum je zaprt za komentiranje.