Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko ob 7:30 vidiš na vasi otroka z masko

Ko ob 7:30 vidiš na vasi otroka z masko

Oglasile ste se tako same tepke, ki o lastnem otroki nimate pojma in delate vsw za status. Prodane duše brez kompasa.

Odgovor na objavo uporabnika
Bolano, 03.11.2021 ob 13:01

Oglasile ste se tako same tepke, ki o lastnem otroki nimate pojma in delate vsw za status. Prodane duše brez kompasa.

Kaj pa če greš ti delat, namesto da ob 7.30 gledaš otroke, kaj delajo, potem pa celi dan stokaš po internetu?

Kot programer za nemško podjetje že peto leto delam od doma. Kako ne veš? Pametna, da ti škodi.

Vsi, ki otrokom natikate nagobčnike, ste zločinci.

Maske in otroci: za 6 krat preveč vdihanega ogljikovega dioksida

Neželeni učinki dolgotrajnega nošenja mask pri otrocih

Po vsej verjetnosti čaka avtobus in si ji nadel masko malo prej.

Avtobus, 03.11.2021 ob 15:58

Po vsej verjetnosti čaka avtobus in si ji nadel masko malo prej.

Če komentiraš preberi vse butelj. Robi hvala

Pohvalno. Gre za odgovornega posameznika, ki mu ni vseeno za sočloveka in tudi nase nekaj da.

Za razliko od večine anticepilcev, ki maske ne nosijo niti v zaprtih prostorih.

Vsekakor je fant lahko lep zgled vsem.

azijske države majo tako navado da za vsak kih nosjo masko. zart tega majo tut boljše uspehe. sm pr nas pa retardirano modovje enač masko s prisilo.  he he

zgled ostalim., 03.11.2021 ob 16:49

Pohvalno. Gre za odgovornega posameznika, ki mu ni vseeno za sočloveka in tudi nase nekaj da.

Za razliko od večine anticepilcev, ki maske ne nosijo niti v zaprtih prostorih.

Vsekakor je fant lahko lep zgled vsem.

ti enkrat piše kot anticepilc drugič kot cepils. sj veeš da si gnoj od gnoja? hehe

Julij Cezar, 03.11.2021 ob 16:57

ti enkrat piše kot anticepilc drugič kot cepils. sj veeš da si gnoj od gnoja? hehe

Kaj si pa ti za eno osiromašeno bitje??? A sam cepljen ali pa ne sem lahko? Sem cepljen, ne pojem pa vsako govno z upognjeno pizdo kot dela večina. In btw v naši lokalni trgovini pa ravno cepljeni ne nosijo maske, ker so tako pametni, buahahaha.

Fant? Butalec. Govorimo o malčici. En bolj neumen kot drug na temu forumu. Naučite se brati luleki.

Bolano, 03.11.2021 ob 17:01

Kaj si pa ti za eno osiromašeno bitje??? A sam cepljen ali pa ne sem lahko? Sem cepljen, ne pojem pa vsako govno z upognjeno pizdo kot dela večina. In btw v naši lokalni trgovini pa ravno cepljeni ne nosijo maske, ker so tako pametni, buahahaha.

dj modi ššš. enkrat pišeš za anticepilce drugič pa za cepilce. vse da se kolesje klikov obrne. ti že skoj pišem da si le zabito zahojeno tele. hehe

Narobe. Gre za človeka, ki ne razume problema in deluje kar so ga naučili. Kar za otroka ni čudno. Za odraslega pa je katastrofa, ker ko se znajde v situaciji, za katero ga niso strenirali bo padel na izpitu. Treba je razumet ukrepe, ne se jih učit na pamet in se jih držat za vsako ceno. Ampak- to je treba učit otroke ko so še majhni.

Julij Cezar, 03.11.2021 ob 17:04

dj modi ššš. enkrat pišeš za anticepilce drugič pa za cepilce. vse da se kolesje klikov obrne. ti že skoj pišem da si le zabito zahojeno tele. hehe

Boli me kurac za klike in tebe. Če ne razumeš kaj sem povedal se pa ustrel, škode ne bo.

wd40118, 03.11.2021 ob 17:05

Narobe. Gre za človeka, ki ne razume problema in deluje kar so ga naučili. Kar za otroka ni čudno. Za odraslega pa je katastrofa, ker ko se znajde v situaciji, za katero ga niso strenirali bo padel na izpitu. Treba je razumet ukrepe, ne se jih učit na pamet in se jih držat za vsako ceno. Ampak- to je treba učit otroke ko so še majhni.

Končno nekdo, ki razume bistvo. Vav.

Še pred korono sem v hladnih jutrih vedno hodila zunaj z ruto ali šalom čez nos in usta. Zdaj imam pač masko (iz blaga), včasih pa še ruto čez, da me ne zebe in ne vdihujem mrzlega zraka. Big deal.

Tolele, 03.11.2021 ob 17:46
    Še pred korono sem v hladnih jutrih vedno hodila zunaj z ruto ali šalom čez nos in usta. Zdaj imam pač masko (iz blaga), včasih pa še ruto čez, da me ne zebe in ne vdihujem mrzlega zraka. Big deal.

Pa ne da sem omenil, da je tudi prej že bilo tako, ko je bilo še toplo. Big deal, da pizde pametujete berete pa ne. Ni čudno, da je vse zavoženo.

Ukrepov sploh ni možno razumeti, ker so popolnoma nelogični.

Glavno, da ostaja strah, ker strah je edino kar ljudje razumejo in se tako tudi obnašajo.

To je bilo pa za “WD”

Robi650, 03.11.2021 ob 15:17

Vsi, ki otrokom natikate nagobčnike, ste zločinci.

Maske in otroci: za 6 krat preveč vdihanega ogljikovega dioksida

Od katerega dohtarja je ta link?

Robi917, 03.11.2021 ob 18:25

Ukrepov sploh ni možno razumeti, ker so popolnoma nelogični.

Glavno, da ostaja strah, ker strah je edino kar ljudje razumejo in se tako tudi obnašajo.

ukrepi in stroka….. jaz jih primerjam z snovjo in profesorjem, ki nima pojma kaj predava. Oz predava po učnem načrtu ki ga piše, spreminja nekdo, ki nima pojma za kaj gre- birokrat, politik, norec, ali kot v našem primeru vse troje.

Anonimno 8349, 03.11.2021 ob 11:34

Potem pa pogleda koliko ljudi je umrlo včeraj

18

Bolano

Vi se očitno ne boste zavedali resnosti situacije, dokler vam ali vašim bližnjim ne zavrnejo zdravljenja v bolnišnici.

Vam ne želim, ampak očitno vas bo samo to streznilo.

ti je jasno zakaj so tej ljudje umrli? Ti je jasno, da so umrli, ker je bila pljučnica kaplja čez rob in ne ker je covid smrtno nevarna bolezen? Ti je jasno do so med temi 18 umrlimi to ljudje, ki žvakajo tablete redno vsak dan, da sploh lahko živijo, saj bi sicer že zdavnaj umrli? Ti je jasno, da so to izredno nezdravi ljudje, ki ne pojedo trohice sadja in zelenjave, zaprti v hišah, se ne premikajo? Ali pa so ultra extra ultra športniki, ki pijejo dodatk takšne in drugačne oblike, saj sicer brez tega ne zmorejo tega kar počenjo?

ti je jasno, da je sedaj tolik obolanih cepljenih, ker so to tisti ljudje, ki so se lanjsko leto zapirali v hiše? Ti je jasno, da od 30.000 obolelih in okuženih je  bolnišnici samo 600 ljudi, od tega 150 na intenzivni in od teh 150 gre vsak teden med 3 do 8 ljudi max na intenzivno? Ti je to jasno da je to le 0,02 % vsek okuženih? A štekaš da je 0,02 % vseh okuženih ljudi v bolnišnici?

Ste ljudje res postali bimboti brez pameti ali ste to vedno bili? Niste nikoli zboleli ali kaj? Nikoli pljučnice, bronhitisa nič? Nikoli obolenj zgornjih ali spodnjih dihal, nikoli kašlji? Vsi samo žrete aspirine in ostale tablete in ne jeste niti trohice sadja in zelenjave?

vročina819, 03.11.2021 ob 12:57

Bolano, 03.11.2021 ob 12:49

Problem je……..?, 03.11.2021 ob 12:37

Bolano, 03.11.2021 ob 12:24

Problem je……..?, 03.11.2021 ob 12:15

Bolano, 03.11.2021 ob 12:12

Problem je……..?, 03.11.2021 ob 12:08

In v čem je problem? Očitno mulota maska sploh ne moti…. To je edino, kar lahko razberem iz tvojega zapisa.

A to vi vidite? Jaz pa opažam pretirano skrb s strani staršev in nepotrebno zmedo otroka. Svež zrak ni enak izdihanemu v maski. Ne da otroka ne moti. Niti nič ne ve kako in kaj. Ste pa debili.

Naj uganem,,, Otrok diha CO2, ampak maska pa virusa ne ustavi? A imam prav?

Trot. Prav hočeš komplicirati in nerazumeti enostavnega zapisa. Kam še greva, da izpodbiješ mojo opazko?

Ti si tista, ki komplicira. Ne bi dvakrat rekel, da si je samo pozabil sneti masko, ker je bila ura pol osmih zjutraj, on pa še zaspan, zamišljen o.z. karkoli.

Ti pa iz tega narediš celo paniko.

Moški sem kot prvo. Kot drugo vaše predstave do tudi napačne. Najprej me naj koga od bližnjih trofi, potem muha enodnevnica, rafal zakaj? Ker morate imetu prav. bolniki. Objektivno in zdravorazumno. Otrok sam na pešpotki 4km stran od šole, kjer ni postaje, so drevesa, makedamska pot, potok je v bližini hodi z masko. In zdaj pojdite na temp.zraka in da se greje z njo? V septemberu je bil enak pojav, masko ima očitno vedno isto iz blaga. Vprašanje, če je kdah umita. Res ste neumni. Nesposobni kritične debate. Polni predsodkov in zaključov.

Ti si resno bolan. Jaz sem tudi kupila pralne maske po 10 kosov iz istega blaga, zato ker jima je bil vzorec všeč. Niti v življenju si nisem predstavljajo da se bodo najdli psihiči, ki se bodo ubadali s tem kdaj jo peremo ali menjamo.

O tem naj resno debatiram s tabo? Zasmehuješ od staršev do otroka. Zakaj že?

GET A LIFE!

Ti res ne stekas, kaj ti hoce tipo dopovedat, kaj?

Madamme dd, 03.11.2021 ob 21:09

Ti res ne stekas, kaj ti hoce tipo dopovedat, kaj?

Bolano, 03.11.2021 ob 17:28

Boli me kurac za klike in tebe. Če ne razumeš kaj sem povedal se pa ustrel, škode ne bo.

Dialog, ki prepriča?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close