Ko nehaš fukat
Mislim, da glede na svoj spol ti nisi kompetentna, da bi o jajcih razpravljala.[/quote]
A veš, saj to ni bilo mišljeno dobesedno, ampak kot prispodoba. Lahko bi rekla nepogumneži, “revčki” (kar tudi ni mišljeno, da imajo malo €)…tko to gre. Kaj tebe čaka dons zvečer? Tako kot EnTipa spanje? Ali nažiranje? Ali tuljenje v luno? Pogovor z mati je že stopničko višje in jo težko uvrščamo med fiziološke…ali pač temu ni tako? Imata kak poseben ritual med pogovori? Recimo božanje?:))) Saj me ne zanima, prikrajšaj me teh muk.
Mislim, da glede na svoj spol ti nisi kompetentna, da bi o jajcih razpravljala.[/quote]
A veš, saj to ni bilo mišljeno dobesedno, ampak kot prispodoba. Lahko bi rekla nepogumneži, “revčki” (kar tudi ni mišljeno, da imajo malo €)…tko to gre. Kaj tebe čaka dons zvečer? Tako kot EnTipa spanje? Ali nažiranje? Ali tuljenje v luno? Pogovor z mati je že stopničko višje in jo težko uvrščamo med fiziološke…ali pač temu ni tako? Imata kak poseben ritual med pogovori? Recimo božanje?:))) Saj me ne zanima, prikrajšaj me teh muk.[/quote]
Kaj me čaka dons zvečer? Najprej džointek z Miletom in Tričem v parku, potem pa pivičke in vinjački po bifejih. Tudi tuljenje v luno ni izključeno, če bo vidljivost dobra. Če bi bila dec, bi te povabil zraven, ker si pa tečna baba, se za kazen v petek zvečer kar sama doma božaj.
A veš, saj to ni bilo mišljeno dobesedno, ampak kot prispodoba. Lahko bi rekla nepogumneži, “revčki” (kar tudi ni mišljeno, da imajo malo €)…tko to gre. Kaj tebe čaka dons zvečer? Tako kot EnTipa spanje? Ali nažiranje? Ali tuljenje v luno? Pogovor z mati je že stopničko višje in jo težko uvrščamo med fiziološke…ali pač temu ni tako? Imata kak poseben ritual med pogovori? Recimo božanje?:))) Saj me ne zanima, prikrajšaj me teh muk.[/quote]
Kaj me čaka dons zvečer? Najprej džointek z Miletom in Tričem v parku, potem pa pivičke in vinjački po bifejih. Tudi tuljenje v luno ni izključeno, če bo vidljivost dobra. Če bi bila dec, bi te povabil zraven, ker si pa tečna baba, se za kazen v petek zvečer kar sama doma božaj.[/quote]
Ful si me kaznoval:))). Morda te srečam kje sredi Ljubljane, ko se boš opotekal.
En komad samo za našo goldfishevo. “Dej mi triper!”
Samo ponavljam svojo staro zamisel.
O f.uku sem pripravljen prisluhniti samo tipu, ki jih ima vsaj 30 na lagerju. Drugo so vse vajenci. In potem mi bo vajeenc pamet solil, kako je treba f.ukat, kako je to pomembno lololo..[/quote]
Zanima me samo, kdo je bolj izkušen v FUKU… tisti ki je poseksal 30 različnih vsako po enkrat, ali tisti ki je poseksal 2 pa vsako po 100 krat?
Samo za razmislek……
O f.uku sem pripravljen prisluhniti samo tipu, ki jih ima vsaj 30 na lagerju. Drugo so vse vajenci. In potem mi bo vajeenc pamet solil, kako je treba f.ukat, kako je to pomembno lololo..[/quote]
Zanima me samo, kdo je bolj izkušen v FUKU… tisti ki je poseksal 30 različnih vsako po enkrat, ali tisti ki je poseksal 2 pa vsako po 100 krat?
Samo za razmislek……[/quote]
Kaj pomani imeti 30 punc na “lagerju”?
Kaj pomani imeti 30 punc na “lagerju”?[/quote]
2 stvari se tu močno razklikujeta…..
tip ki ima 30 punc ali jih je imel, s takim se lahk obolj relevantno pogovarjaš o osvajanju, kot s takim ko je imel samo 1 ali dve, medtem ko glede seksa, pa ni važno število spolnih partnerjev ampak število spolnih občevanj……
Pa še takrat, osvajaš lahko ne da bi jo na koncu poseksal, ampak enostavno se odločiš da nočeš, tudi če bi najverjetneje (99%) lahko…..
To je zelo težko določljivo, in vsak bi moral to razumet, preden piše na pamet 🙂
To tudi mene zanima, ker 30 žensk lahko vse na en način (če si bolj lesen), eno pa na trideset različnih načinov. :)) Kdo je sedaj bolj izkušen oziroma boljši je*ač?
Tisti, ki to opravi z levo roko. No, ne mislim dobesedno.:))
Tisti, ki to opravi z levo roko. No, ne mislim dobesedno.:))[/quote]
ja sej .. pr.as.ice dajete vsem razen tistim, ki rabijo. Še za kur.b.e niste dobre ☺
A veš, nekdo, ki je preplezal eno ali dve gori, je lahko priplezal tudi 2x na Mont Everst, potem pa imaš nekoga, ki celo življenje plazi po Šmarni, ker si višje ne upa in se ima za izkušenega alpinista. Vse sorte imaš. 😉
A veš, nekdo, ki je preplezal eno ali dve gori, je lahko priplezal tudi 2x na Mont Everst, potem pa imaš nekoga, ki celo življenje plazi po Šmarni, ker si višje ne upa in se ima za izkušenega alpinista. Vse sorte imaš. ;)[/quote]
Kaj takega si pa samo ti sposoben spisati. Ena sama nezivljenska t”eorija te je.
Kaj takega si pa samo ti sposoben spisati. Ena sama nezivljenska t”eorija te je.[/quote]
to je čist življenjska teorija… plačaš 10.000 in te pelje vodnik na mt. everest. ali prebereš 3 strani nasvetov za to, kako ga vtaknit. in oba mislita, da sta izkušena.[/quote]
Koliko ljudi v Sloveniji ima 10.000€ za vržt v ”smeti” da bodo 1x (kje je šele drugič) na Everestu in piše po MONu….
A mi daš tako tezo, kaj ti meniš?
Forum je zaprt za komentiranje.