Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko nehaš fukat

Ko nehaš fukat

To bi bil ene vrste transvestitsko maskulistični sindrom, s pridihom Conchite Wurst, to je Connchite s klobaso, ccc..

Kar neki, še en poskus aplikacije lastnih frustracij na celotno populacijo.
Ti si ga kar odreži, bo ostalo več punc za druge srečneže:)[/quote]

Zakaj bi ga stran rezal? Saj ne konkuriram v naklonjenosti žensk, ki so tebi všeč. Zaradi mene so vse lahko tvoje, srečnež.Ti si jih kar privošči. Če si jih pa ne moreš, nisem ti jaz za to kriv…[/quote]
Prvič, rezanje stran ni bilo namenjeno tebi. Drugič, ni napisal, da si vse ženske želi zase, ampak za DRUGE srečneže. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj bi ga stran rezal? Saj ne konkuriram v naklonjenosti žensk, ki so tebi všeč. Zaradi mene so vse lahko tvoje, srečnež.Ti si jih kar privošči. Če si jih pa ne moreš, nisem ti jaz za to kriv…[/quote]
Prvič, rezanje stran ni bilo namenjeno tebi. Drugič, ni napisal, da si vse ženske želi zase, ampak za DRUGE srečneže. :)[/quote]Hvala. Meni se mi ni dalo obrazložit;)

Nikoli, ampak res nikoli, fantje, ne nehat fukat 🙂

Noben profani fukfehtar ne bo nič manj na suhem, ker se je marihuanca odločil, da ne bo seksal. V resnici izbirno seksajo le najbolj željeni samci, ki se jim poleg tega ljubi v ta namen investirati svoj čas in denar.

Večina ostalih teličkov po bifejih naklada o svojih nikoli doživetih avanturah; ali pa morajo, ko so ustrezno preskrbljeni, iti v resno zvezo, kjer seksajo, ko drage preveč ne boli glava.

Se strinjam.

Upam, da mi nekoč, še krste ne bodo mogli zapreti 😉

Ja saj… v mislih fukajo moški od prvega dne ko poznajo besedo FUK/SEX pa do zadnjega dne ko so živi, pa bi radi še enkrat vidli postavno 25 letnico 🙂

Kolko pa jih to dela pa je vprašljivo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je tudi od žensk odvisno. One niso preveč na seks udarjene. Če tip govori, kako veliko on seksa, običajno izraža svojo domišljijo. Svet seksa je tradicionalno pod nadzorom ženske volje. Razen kadar je govora o posilstvih…

To je tudi od žensk odvisno. One niso preveč na seks udarjene. Če tip govori, kako veliko on seksa, običajno izraža svojo domišljijo. Svet seksa je tradicionalno pod nadzorom ženske volje. Razen kadar je govora o posilstvih…[/quote]

kaj pa prostitutke… a one tudi ne dajo če plačaš več? :O 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je tudi od žensk odvisno. One niso preveč na seks udarjene. Če tip govori, kako veliko on seksa, običajno izraža svojo domišljijo. Svet seksa je tradicionalno pod nadzorom ženske volje. Razen kadar je govora o posilstvih…[/quote]

kaj pa prostitutke… a one tudi ne dajo če plačaš več? :O :P[/quote]

Kaj pa neprostituke? A one ne dajo, če ponujaš presežke tistega, kar jim ugaja?

ufff se motiš 🙂 Ženske so udarjene na sex samo tega ne povedo tako naravnost kot moški.

ufff se motiš 🙂 Ženske so udarjene na sex samo tega ne povedo tako naravnost kot moški.[/quote]

Aha, pa tudi ne počnejo tega tako pogosto kot bi moški hoteli.

oja, dajo, it povem iz lastnih izkušenj. in potem “moraš” 24/7 poslušat najedanje, dokler te ne sreča pamet in greš stran. takrat sem tudi prvič izvedela, da je ženska lahko kriva za vreme na smučišču. 🙂 in to, da “danes ne dobim tiča, ker ga nisem dovolj lepo pogledala” po njegovem, ko sem prišla iz službe :))) njegovi bivši pred mano se ni dovolj zgodaj prižgal alarm in so sledile “napačno postavljena solnica”, za posledico pa klofute…

ravno obratno, ženske sovražijo tisti, ki SI ŽELIJO stikov (ne nujno seksualnih), pa jih ne dobijo, potem pa se prepričujejo, da tega “ne rabijo”. če si v resnici ne bi želeli spolnosti, sploh ne bi bilo frustracije in tudi ne razloga za teženje.

Tip, ki ponuja presežek v čemerkoli, kar je ženskam všeč, dobi zelo hitro.

Ampak takih je manjšina. Večina tipov gre nazadnje v resno zvezo, da si zagotovijo kolk tolk reden seks, problemi v zvezi pa so jim kolateralna škoda.

Ampak takih je manjšina. Večina tipov gre nazadnje v resno zvezo, da si zagotovijo kolk tolk reden seks, problemi v zvezi pa so jim kolateralna škoda.[/quote]

V resnih zvezah seksa kaj dosti ni. To lahko potrdijo vsi, ki so v dolgoletnih vezah in ne lažejo.

ufff se motiš 🙂 Ženske so udarjene na sex samo tega ne povedo tako naravnost kot moški.[/quote]

Aha, pa tudi ne počnejo tega tako pogosto kot bi moški hoteli.[/quote]
še en mimobrc… ampak seveda so takve in onakve. Pač na kakšno naletiš 🙂

oja, dajo, it povem iz lastnih izkušenj. in potem “moraš” 24/7 poslušat najedanje, dokler te ne sreča pamet in greš stran. takrat sem tudi prvič izvedela, da je ženska lahko kriva za vreme na smučišču. 🙂 in to, da “danes ne dobim tiča, ker ga nisem dovolj lepo pogledala” po njegovem, ko sem prišla iz službe :))) njegovi bivši pred mano se ni dovolj zgodaj prižgal alarm in so sledile “napačno postavljena solnica”, za posledico pa klofute…

ravno obratno, ženske sovražijo tisti, ki SI ŽELIJO stikov (ne nujno seksualnih), pa jih ne dobijo, potem pa se prepričujejo, da tega “ne rabijo”. če si v resnici ne bi želeli spolnosti, sploh ne bi bilo frustracije in tudi ne razloga za teženje.[/quote]
eh no ja… imaš svakojakih… za tako slabo izkušnjo mi je prav žal zate…

Ampak takih je manjšina. Večina tipov gre nazadnje v resno zvezo, da si zagotovijo kolk tolk reden seks, problemi v zvezi pa so jim kolateralna škoda.[/quote]

V resnih zvezah seksa kaj dosti ni. To lahko potrdijo vsi, ki so v dolgoletnih vezah in ne lažejo.[/quote]

No, to lih ne bo držalo… Pri nas seksamo redno in zelo pogosto.
Seveda pa me imaš lahko mirne duše za lažnivko. Če ti bo potem kaj lažje…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

V resnih zvezah seksa kaj dosti ni. To lahko potrdijo vsi, ki so v dolgoletnih vezah in ne lažejo.[/quote]

Seveda pa me imaš lahko mirne duše za lažnivko. Če ti bo potem kaj lažje…[/quote]

A vas je več?:) V poligamnih družinah vsaj en redno:). Zdaj je spet odvisno, kaj za koga pomeni redno. Recimo v vajini 17-letni vezi je to lahkko 2x letno:).

…..tema od hudiča-ko nehaš fukat hahahahahah….upam da ne bom še,ker mam rada sex;)

Ribica, če bi ti povedala po pravici, potem ti ne bi bila več zlata ampak zelena. Od zavisti :)))

🙂

Potem me naredi zeleno:))). Jst ne tekmujem, ti pa po želji:).

Potem me naredi zeleno:))). Jst ne tekmujem, ti pa po želji:).[/quote]

Ah daj no. Kaj ti je danes? Potem boš videti kot žaba :)))

Seveda pa me imaš lahko mirne duše za lažnivko. Če ti bo potem kaj lažje…[/quote]

Blebetate pri vas doma na dolgo in široko. Ne bom te označil za lažnivko ampak za osebo, ki resnico razširja v globoka polja domišljije…

Potem me naredi zeleno:))). Jst ne tekmujem, ti pa po želji:).[/quote]

Ah daj no. Kaj ti je danes? Potem boš videti kot žaba :)))[/quote]

Sprašujem se, čemu zdaj takšna skrivnostnost:)). Deli z nami:)). Ma nisem zavistna, res ne. Ker itak me ne moreš dohiteti:)))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close