Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko moškemu ženska reče

Ko moškemu ženska reče

Če to rečeš poročenemu moškemu, potem to definitivno pomeni probleme s težavami. 🙂

Jah, Robi, najboljši so poročeni.;-)

Če to rečeš poročenemu moškemu, potem to definitivno pomeni probleme s težavami. :)[/quote]

Težave bodo, če tvoja, ki ni poročena reče poročenemu, če to reče moja, ki je poročena z mano meni bo veselica…. 😛

Jah, Robi, najboljši so poročeni.;-)[/quote]

saj zato so pa poročeni!

Se pravi, če sva oba poročena ne bo težav.:)))

To je dejstvo, so udelani v vseh pogledih.:)

Če to rečeš poročenemu moškemu, potem to definitivno pomeni probleme s težavami. :)[/quote]

Težave bodo, če tvoja, ki ni poročena reče poročenemu, če to reče moja, ki je poročena z mano meni bo veselica…. :P[/quote]
Ja, tako je, če smo natančnejši. 🙂

Jah, Robi, najboljši so poročeni.;-)[/quote]
No ja, razen ,če varajo, potem niso ravno med dobrimi. 🙂
Če varajo svojo ženo, je velika verjetnost, da bi tudi tebe, če bi bila z njim poročena.

Se pravi, če sva oba poročena ne bo težav.:)))[/quote]

Reci bobu bob: igračkaš in slepiš se ti, bolj ko se umika, bolj se delaš začudeno, celo očitaš, da stisne rep med noge. Manjko pozornosti poišči doma.

Da se karkoli zgodi sta vedno potrebna dva. Ne počutim se krivo če je bilo izrečeno iskreno. Vsak upravlja sam s svojimi občutki. Zato sprašujem? Poznam le svoje. Doma ne čutim nekega manjkota.

Hah, mogoče sem bila izvirna še preden sem izrekla tisto zgoraj. Ampak štos je, da je poročen.Upam, da ne bere mona.:)[/quote]

Pozorno preberi, ker bom napisal samo enkrat. :-))

ad 1.
Pravico imaš biti srečna. Če doma nisi srečna s trenutno “partijo”, potem prekini in se odpravi iskati takšnega, s katerim boš srečna.

ad 2.
V življenju se imaš pravico boriti za vse, kar te bo izpolnjevalo in naredilo srečno. Če pa si že srečna s trenutnim partnerjem, delaj na kvaliteti vajine zveze ter NE BERI VEČ NAPREJ.

ad 3.
Partner ni nikogaršna lastnina, zato če kateri spelješ in odpelješ moža ne imej slabe vesti. Predvsem je “tarča prevzema” tisti, ki se bo v nekem trenutku moral odločiti, s katero je bolj srečen. Za moralizatorje, vaške tercialke in ostale, ki radi brusijo jezike uporabiš nasvet: “Verjetno imate svojih problemov in nesreče dovolj, zato se ne ukvarjajte z mojimi užitki in srečo.” Skratka ne oziraj se na to, kaj drugi mislijo o tebi.

ad 4.
Ne pristani, da te “tarča prevzema” nateguje dolgo še v glavo in te parkira kot “ljubico”, med tem ko še vedno zvesto hodi domov k ženi. Ker potem si pa zajebala. :-))
No edino, če tudi ti ne iščeš samo ljubimca. Ampak slej kot prej vse priplava na površje.

Eric Carmen – Hungry Eyes

Želim ti vse najboljše in ugoden razplet!
Kaj želiš in hočeš, pa boš morala razčistiti najprej pri sebi. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

I Love You Baby Lou

https://www.youtube.com/watch?v=dwSY47CyozU

Watermaro, ti večji copatar kot si ne morš bit, kaj si mesija ”pravic” žensk? Smešiš se z akti, kot da so kje napisani ne potegnjeni iz tvoje riti…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Si dons še fašink?

Matkič, saj ti se tud smešiš, pa ti je kaj mar? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkič, saj ti se tud smešiš, pa ti je kaj mar? :))[/quote]

Jap, samo on se smeši proba pa bit priliznjenec ki ugaja ženskam, da bi dobo pičkico 🙂

Ti pa se več niti smešit ne morš, ker huje od tebe ne gre 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se pravi, da mi skušaš slediti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Debeli Marko spet pameten.

A bi se sedaj jaz moral sekirat kaj ti misliš o meni? Pa valda nisi tolk naiven. :-))

Sem morda referenca v tvojem življenju? Nisem kaj ne!
Tko kot ti in vsi drugi (ne samo na forumu) niso nobena referenca v mojem življenju. Torej kaj si kdo misli o meni “ad hominem” se mi sladko jebe. .-)))

Ajde lep vikend še naprej.
A prevodu…(te pobožam po laseh, ruknem do konca pir in si odžvižgam na tekmo ženskega svetovnega pokala)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

A ste se v kislo zelje našemili?:)
Ravno sem se hotela zahvalit Watamaro-ju za alineje. Je načitan in razmišljujoč tip. V virtuali je ljubosumje itak brezvezno.

A bi se sedaj jaz moral sekirat kaj ti misliš o meni? Pa valda nisi tolk naiven. :-))

Tko kot ti in vsi drugi (ne samo na forumu) niso nobena referenca v mojem življenju. Torej kaj si kdo misli o meni “ad hominem” se mi sladko jebe. .-)))

A prevodu…(te pobožam po laseh, ruknem do konca pir in si odžvižgam na tekmo ženskega svetovnega pokala)[/quote]

Toliko se ti jebe da greš citirat in še odpisovat, saj to pove vse….. zapletaš se. Še en za v grupo Markotov Robijev itd.

Čudno da ni na koncu še kak komad prilepil, ker bi tako izpadel ful bolj pomirjen sam s sabo.

Ja saj res….. da se še malo prilizne!

A prevodu…(te pobožam po laseh, ruknem do konca pir in si odžvižgam na tekmo ženskega svetovnega pokala)[/quote]

Toliko se ti jebe da greš citirat in še odpisovat, saj to pove vse….. zapletaš se. Še en za v grupo Markotov Robijev itd.[/quote]
Torej še ena tvoj fobija več. :))

Meni je moja ljubezen rekla predno sva se resnično zaljubila da sem njeni predragi srček in da se misli z menoj vorenk poljubiti na ustnice .
Vendar ko je videla moje prijatelje jim je rekla da ji bo kmalu žal zato kjer so me izkoroščali in me nočejo imeti za dobrega prijatelja .
No ko sva prvič plavala je rekla moj moj predragi srček Jožko .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close