Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko moderator izgubi nadzor nad sabo

Ko moderator izgubi nadzor nad sabo

http://med.over.net/forum5/read.php?95,9892211

Potem pa jaz ostanem brez računa. Nobene logike 🙂

Prav mu je povedal…ampak od moderatorja bi pričakovala malo lepše napisano.

Čist prav in s pravimi besedami mu je povedal.

Kateri tvoj stavek je logičen brez čustvenega ekscesa in osebne prizadetosti?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Aja, govora je o Primožu:). On ni ravno zgled, biser, ki bi ga iskal:)).

Še vedno boljši človek od tebe :)).

Saj je prav napisal.

Iiiiii, kako si to lepo, čustveno, slikovito napisal:). Res me imaš rad. Samo je frka, ker te jst nimam:)). Idi po grozd:)).

Riba, takšni ljudje kot je Primož npr. so poštenjaki, dobri ljudje, ti varalica, pa si vse prej kot to 😉

Daj ribetino… enkrat je fora smešna, zdaj si jo ponovila že menda 6x
Če je tvojim maloumnim kolegicam ponavljanje bolanih fint smešno…
sploh nisi zanimiva, sam v vednost.

Poglej z druge plati…še vedno se zaganjaš v moje besede, naravnost obožuješ me! Glej, tudi če mi predlagaš, da narediš 150 km…odpade:). Na na…novi grozd:).

Si izgubil nadzor?:) Pogrešaj me še naprej.

Ta prefinjena prcanja Matjažka, Goldfisheve ipd smradov, so dvakrat hujša, neokusna, kot pa odkrito, direktno zmerjanje, pisanje žaljivk. O tem je že Matkić ne dolgo časa nazaj pisal…

Takšnih potez pa se posložujejo samo strahopetci. Podobno kot tisti, ki se odločijo za skok čez plot in počnejo te svinjarije na skrivaj, brez vednosti partnerja. Vse to kar sem zdaj napisal velja za Ribo, ki jo vi zdolgočaseni tradicionalisti cel čas zagovarjate, pa si v resnici ne zasluži niti pljunka v obraz. Once a cheater always a cheater 😉

Ojoj, a si hud, ker ti nisi bil na nasprotni strani?:) Hja glej, nima vsak te sreče, a veš. Ti še avta nimaš, da bi se kam zapeljal:))).

Nisem bil ne na eni, ne na drugi strani, se mi pa vseeno gnusite vsi tisti, ki to počnete.

Vidiš, meni se pa ti:). Alo, tukaj imaš nov grozd.

In take ženske naj bi se enkrat v prihodnosti odločile za otroka, pa tu delijo nasvete glede vzgoje ? lol

To je samo ogledalo. Zaman se jeziš, če ne moreš spremenit svojega odnosa do drugih. Dobiš, kar daš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi to te moti?:) Lahko ti dam kak nasvet glede učenja, sedenja za knjigami, trdega dela in podobno. Če bom pri volji seveda.

Ko se “stolčeta” dva bedasta ega – Frillox in Riba – se kreg ne neha!

Kdo je Frillox?
Moj ego je tako velik, da ga rada v mnogobojih delim z drugimi:)). Takšna sem, nepoboljšljiva. In kaj zato? Pojdi k spovedi, če imaš probleme.

Res cela katastrofa. Ti si izgubil račun, ker konstantno nekaj prcaš in žališ in ser ješ. In očitno imaš way to much časa, da si tole izbrskal, daj, kar naslajaj se, bednik patetični.

In kaj ti čarovnica, še vedno nepotešena ?

Jasno. Čakam in čakam na par dobrih tem pa se mi vedno izneverite, strašno lačna dobre debate ali pa dobre prcarije. Grozdje je segnilo, fishi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close