Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko ljudje oddajajo svoj DNK neznancem pa se…

Ko ljudje oddajajo svoj DNK neznancem pa se…

je že pred časom pojavila reklama:

dna

Kam gredo paličice z vašim vzorcem DNK po kao laboratorijskem pregledu ali ste pozitivni ali negativni na bla bla? Kje je vaš DNK material? Je še vaš, če pa ste ga oddali?

Ali obstaja digitalni zapis vašega DNK?

Če obstaja, kdo ima ta zapis, kdo razpolaga z njim?

Kaj vse lahko nekdo počne z milijoni DNK digitalnih zapisov ljudi?

Je možno digitalni zapis DNK vključiti na blockchain (blokovno verigo podatkov)?

Kaj to pomeni, če je DNK v digitalnem zapisu vključen na blockchain?

Zbudite se

No daj razloži. Meni se resno ne sanja, kaj bi nekdo počel z mojim DNK.

Svoj DNK pustiš tudi pri vsakem puščanju krvi za laboratorijsko preiskavo.

Svoj DNK ljudje puščamo povsod naokoli seveda.

Tudi, ko kri oddaš je v njej DNK zapis.

AMPAK z digitalizacijo DNK zapisa, DNK podatkovno bazo se ne ukvarjajo vsi.

Tisti laboratorij, kamor vi oddajate kri, vodo itd. na pregled, ne raziskuje in ni financiran za odkritja ter razvoj na področju genetike in najnovejših dognanj.

No vsaj po logiki ne in po nekaterih indikatorjih,ki tako kažejo. Trditi pa ne moremo, saj so takšne raziskave in naj bi bile mnogokrat ne javne.

Določena odkritja se morda objavijo javno ampak tudi takrat je razlog za to. In seveda nekatera so se in niso skrivnost, na kar opozarjajo nekateri tako imenovani strokovnjaki.

Za nameček in lažje razumevanje.

Če forenzična skupina preiskuje nekatere dokaze, seveda lahko DNK ,ki ste ga pustili za seboj uporabi v dokazni material. Če pa boste sami vzeli tisto, kjer je forenzična skupina izluščila DNK pa vi s tistim nimate kaj početi in vam ne igra enako vlogo, kot forenzikom. Zakaj? Zato, ker se preprosto s tem ne ukvarjate in niste strokovnjak na tem področju in še več.

Torej, lahko predvidevamo, da se naš DNK lahko kje uporabi in da ga kdo uporabi in ga uporablja ter ga hrani v neki bazi zbranih podatkov take vrste.

Nekdo pa tega pač ne počne pa čeprav lahko z njim rokuje vsakodnevno.

Tudi smeti mečete v zabojnike. Kaj vam pomenijo smeti? Nič.

Nekomu pa pomenijo kajne?

Čudim se le to, da so ljudje tako kratkovidni pri svoji miselnosti.

Morda bi bilo dobro, da kdaj preden nekaj pri sebi zanikate, da ni možno poiščete kaj o tem pa morda zanikanje ne bo potrebno pa tudi vprašanja ali je mogoče ali ne ne bodo potrebna.

Imate iskalnike imate internet na dosegu, torej….

Evo od približno časa videa 8:50 minut Profesor omeni to, kar sem omenil večkrat tudi sam.

Sicer je večkrat že omenil to tudi v drugih intervjujih ampak sem enega poiskal za vas.

Če sam nisem stroka v tem pa seveda ta profesor je.

Dr. Tomislav Terzin

( https://www.youtube.com/watch?v=_16NZVsTQ5U )

ŠTEKATE ZDEJ?

Neverjetno:

Kot bi slepim barve prikazoval na papirju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close