Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko je tip de(s)c

Ko je tip de(s)c

za vse, ki rabite 3D predtavitev s komentajem in zvočno podlago.

case 1
on:”kam pa greva”
ona:”kamor hočeš”
on izbere lokal, kjer ga znanci nimajo za zadnjega dripca, in tudi masturbira ne
rezultat: ni odziva, omembe, … bog ne daj pohvale

case 2
se peljeta več kot 15 minut daleč.
On jo poboža po vratu / rami / bedru
ona sedi kot lipov bog – brez odziva
rezultat: kot v mrtvašnici

case 3
Njega scat in uspe ustaviti v gozdičku stran od ceste.
Potem se pretegne in njej reče, če bi tudi izstopila.
Jasno, da ona ne izstopi.
On pa je brez vtikanja njo na havbi.
Rezultat: naslednjič gre sam na pot.

-.-.-.-.-.-

vam je zgoraj napisano kaj znano??

-.-.-.-.-
večprimerov se mi ne da tipkati … če ga hoče fasati naj jo nastavi.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Spajder bi reku da pač nimaš stila. Jebiga.

Morda se pa motim.

ko boš imela svoje mnenje se pa javi .. lahko na ZS, če ti je javnost v napoto.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nam, ki hodimo na fitnes, imamo lase, šarm in nismo stari preko 40 let se podobne stvari ne dogajajo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To je moje mnenje, dumbass.

pejt razočaranim kuhinjskim cunjam delati veselje … zlagati krožnike, posodo … v omare, menjati filtre na sesalcih in nositi vrečke smeti v kontejnerje

btw: upaj, da NIKOLI ne boš star več, kot 39 let.

pejt razočaranim kuhinjskim cunjam delati veselje … zlagati krožnike, posodo … v omare, menjati filtre na sesalcih in nositi vrečke smeti v kontejnerje
[/quote]
Ne bo potrebno. Za to boš itak ti poskrbel.

izrazila si drugo/tuje … ne svoje mnenje … funkcinalnonepismena.

[/quote]
Ne bo potrebno. Za to boš itak ti poskrbel.[/quote]
koliko ti še manjka, da boš crkovina, predno boš star 40 let??
in ja … za sabo pospravim, kar onesnažim

Ne bom ti odgovoril.

ps : Citiraj še ta komentar, premagaj me ! 🙂

NM, prekompliciran si da bi te dojeli vsi, ki bi radi komentirali!!
Potem je pa : Je rekla, da je rekla!
Krivokljunka pa tako ali tako malokrat prebere kaj je napisala!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Seveda se vam ne, ker vi nikoli nimate ženske v avtu. S takimi tipi se sploh ne vozimo okrog. Tip, ki se ga omenja v tej temi, je par korakov pred tabo. Ženska se vsaj druži z njim. S tabo pa se ne.

Znano mi ni, mi je pa jasno, zakaj je rezultat vedno isti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

zgleda ja, da je tukaj jata žensk, ki so srečne, če so nesrečne, jih tipi zanemarjajo, nadirajo .. še kakšen naj kakšno useka, da se bo krvavao useknia — pa bodo vse tudi potešene.

zgleda ja, da je tukaj jata žensk, ki so srečne, če so nesrečne, jih tipi zanemarjajo, nadirajo .. še kakšen naj kakšno useka, da se bo krvavao useknia — pa bodo vse tudi potešene.[/quote]
Mhm in tiste, ki mislijo, da je emancipacija, če imajo copatarja doma!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kako pa ženska ve, da ima copatarja?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ker on bolj elegantno nosi torbico kot ona

ker on bolj elegantno nosi torbico kot ona[/quote]
Torej je odvisno od tega, kdo opazuje nošenje torbice?

ker on bolj elegantno nosi torbico kot ona[/quote]
Torej je odvisno od tega, kdo opazuje nošenje torbice?[/quote]
Ne

Kdo pa potem oceni elegantno nošenje? 🙂

Ona
naslednje vprašanje

Si ti že nosil kdaj njeno torbico? 🙂

obvladam … sploh, ko gre na WC, v kabino pomeriti perilo, … 🙂

naslednje vprašanje

izrazila si drugo/tuje … ne svoje mnenje … funkcinalnonepismena.[/quote]

Ker se mi lih da razlagat… izrazila sem svoje mnenje s parafriziranjem drugega. Joj, težko razumet, bolje da ostaneš na sex forumih …

Seveda se vam ne, ker vi nikoli nimate ženske v avtu. S takimi tipi se sploh ne vozimo okrog. Tip, ki se ga omenja v tej temi, je par korakov pred tabo. Ženska se vsaj druži z njim. S tabo pa se ne.[/quote]
Vsak, ki me dovolj dobro pozna, ve, da stojim za svojimi besedami in lahko to tudi dokažem, anytime, anyday. Tist, ki bi se rad pomeril z mano v tem naj se javi, lahko se preko zasebca zmenimo za lokacijo / čas. Nm-3w ne bi imel šans, believe me 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close