Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Ko greš na sprehod brez fotoaparata…

Ko greš na sprehod brez fotoaparata…

[img]http://www.shrani.si/f/3t/jj/2byVAZ0H/1/slika00991.jpg[/img]

HB majo vsaj telefoni fotiče, pa tud če za en kurc 🙂

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Dobra slika je, samo kje je to? Pod Stolom?

tole pa ne vem če je vredno objave, pa brez zamere!!

Tudi mene zanima, kaj naj bi ta slika točno predstavljala?

-prav lep pastel.

Lepa fotka!

meni je pa všeč, kompozicijsko, čeprav malce visi 😛

Če bi bila slikana s camera obscura, je še vedno lepša, kot tiste zmatrane fotke od tvojega frenda. No, pa tudi tvoje fotke še nismo videli. Pa brez zamere. 😉

Gunc kar tako nazaj. 🙂

Čudovita slika. To veličastno drevo na desni, kako samozavestno stoji. Tam naprej si družbo delajo tri drevesa. Pa meglice v ozadnju, res lepo.

Če bi bila slikana s camera obscura, je še vedno lepša, kot tiste zmatrane fotke od tvojega frenda. No, pa tudi tvoje fotke še nismo videli. Pa brez zamere. 😉

Gunc kar tako nazaj. :)[/quote]zgolj moje neprofesionalno mnenje:) Ne se jezit, ker nisem foto strokovnjak in tole ni foto forum, da bi morali vsi vse vedeti o fotografiji. Na splošno so mi Gunnarjeve fotke všeč, tale mi pa res ni.

super dobra slika,lepo kadrirano , drevo daje piko na i fotki, ni vse v kvaliteti fotografije , treba jo je gledati tudi s srcem in ta fotkasrce ima , bravo Gunnar , lep sprehod je bil

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

bom jutr probal ponovit s fotičem, če se bo spet megla dvigat začela 🙂

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Lepa fotka, jutri ti je pa seveda ne bo uspelo ponovit. (Søren Kierkegaard: Ponavljanje)

Definitivno se znebi telefona!!!!! Kompozicija odlična (spredaj morda malce preveč ceste, ampak to se da porezat), kvaliteta obupna. Sori, to je pač moje mnenje. You can Canon :)))

jah lej, čist neplansko je blo, gsm ma pa tiste 2mp pa leče v kurcu, tko da je kt je 😛

Gunnar, nikol več na sprehod brez fotiča!

men se tud dopade 🙂

Kaj pomeni “da visi”? Da je na eni strani prebogata z motivi napram drugi strani?

Gaunar,tole ti je še kar ratal nekak. 😉

Neraven teren?

Use je odvisn od zmožnosti tvojga mobija oz. fotoaparata v njem. Megapixli, kvaliteta sama, učinki, fotografska žilica (tvoja seevda;D). Slika je glede na povprečje mobilnih fotkiču čudovita.

New Report

Close