Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ko grem v eurospin se počutim nelagodno …

ko grem v eurospin se počutim nelagodno …

Jaz sem pa enkrat kupila neke sokove, pijače, bolj umetnih barv. No name. Piškoti, neke rolade- vse zelo čudnega okusa (umetna sladila, aromati, barvila?). Tah nismo pojedli.
Predpripravljenih jedi nikjer ne kupujemo. Ne bi vedela, kakšne so v tej trgovini.

No, saj tudi to skupino živil sem mislila. Kakšne so te zadeve ne morem komentirat, kih ne kupujem ne v Spinu, ne kje drugje. Kupujem osnovna živila, zato mi ni bilo jasno, kaj bi lahko bilo tako strašno zanič, da ni bilo za pojest.

Kupim tisto, kar rabim in kar mi je všeč. Zaradi tega me ni sram, pa če je to v Lidlu, Hoferju, Tušu ali pa Mercatorju.
V bistvu mi je Lidl še posebej všeč zaradi oddelka, kjer imajo razno sezonsko tehnično robo oziroma kakšno opremo za opremljanje stanovanja, vrtov itn in le to vsak teden zamenjajo z drugo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V Eurospin po italijanske jedi.
V Hofer po nemške stvari.
V Špar po mešano.
V Merkator po hrvaške stvari in ostalo po merkatorjevih cenah.
V Tuš, če imaš rad trgovine starega tipa in slabo zelenjavo in sadje.
V delikatese, če si želiš nekaj posebnega ali biti in.
Čez mejo za vse ostalo.

Ja, res, sladkarije v Spinu niso dobre. Pripravljenih jedi ne poznam.

Vau, dobr si to napisala. LIKE!

Ja, res, sladkarije v Spinu niso dobre. Pripravljenih jedi ne poznam.
[/quote]
Gre se kupit osnovna živila, potem se doma peče. Ni šans, da bi pojedli kaj slegabega.Treba je bit tako dobra gospodinja, kot Yo . Pa , seveda tako piker tudi ;)).

In kaj je v mojem zapisu pikrega?

Jaz tudi, ker nikoli ne vem ali naj oblečem bundo ali bo jopica dovolj. No, saj v Hofru je isto.

nisem brala vsega, odgovarjam zgolj na izvirni post: ja, brez zadržkov hodim v evro spin, kakor tudi lidl, hofer…
zakaj pa ne bi? dobiš kaj zastojn tam? ukradeš kaj? veš, če imaš predsodek, da so to trgovine za siromake, si se uštela, koliko premožnih kupuje v njih! sinovega pediatra redno videvam v lidlu, znanko profesorico na sš pa v evrospinu.
jaz nimam občutka sramu, ker kupujem kjer je ceneje,nespametno se mi zdi za kg keksov plačati pol več, na primer..
lp

Dokler teh trgovin ni bilo pri nas, so vsi ponosno kupovali v tujini, zdaj pa jih je kar naenkrat sram?

snop??

snop??
[/quote]

zakaj pa ne?
so ravno pred kratkim želi, s srpom:-)))

Meni je prav zanimivo, kako napišete, da vas je sram iti v Eurospin.

Ali pa kakšne podobne komentarje.

Namesto, da bi napisali, da vas je sram kupiti določeno meso v Eurospinu, ki bi ga še pes ne jedel. Recimo tiste pakirane narezane salame, ki prav smrdijo, ko jih odpreš. Tega jaz osebno ne kupujem. V nobeni trgovini.

O ne ne, vi samo pišete, kako vas je sram zaradi sosedov in podobno.

Mene ni sram it v Eurospin. Grem pa vedno z listkom. Kar se mi ne zdi dobro v Mercatorju, najdem v Eurospinu. Npr. toaletni papir je v Eurospinu super, ko je v Mercatorju 3-slojni isto, kot da bi bil 1-slojni.

Tudi kak (zapakiran) kos mesa mi je bolj fajn kupiti v Eurospinu, ki ga nato narežem na koščke in dam v rižoto. Ker je iz Eurospina (slovenski izdelek) ceneje kot iz Mercatorja.

Kupujemo testenine Tre Mulini, ker so Barilla “strupene”. Tre Mullini pa so nam kar fajn. V Eurospinu kupim tudi kakšne testenine za juho, ki pa so neke druge znamke, samo se sedaj ne spomnim več, katere.

In pa paradižnik na vse možne načine – kupujem v Eurospinu. Sicer sedaj poleti ne, ker je na vrtu.

Zakaj bi kupovala paradižnik, testenine in toaletni papir v Mercatorju, če mi je iz Eurospina boljše?

Kot je ena predhodnica omenila, tudi sladolede imamo radi iz Eurospina. Vedno jih hodimo tja kupit.

Nevem kaj imate tolk proti Eurospinu, mi redno kupujemo, včasih tud čez mejo v Opičinah ali v Udinah v socialni trgovini. Bratranec ima okrepčevalnico in ima od senfa, ajvarja, kečapa, faširanega do piva s socialne trgovine. 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejš kot najcenejšo meso v akciji pri nas, pa mu okrepčevalnica nadpovprečno laufa, noben se ni zastrupil in hvalijo okus.

Pršut, testenine, omake…roba je v Eurospinu boljša in vsaj 1x cenejša kot recimo v Merkatorju. Tudi drugi gostinci, oh, da bi enkrat, sem pa že dvakrat videl kombi firme, ki fura pelate in pica stuff po SLO picerijah, pa noben ne jamra, da so za en drek pice, pa žrete pizza šunko za 1.69€/kg, mešanico ribanih sirov za 2.09€/kg in pizza omaka mix s 25l soda za 10€, s tem da jo v piceriji še redčijo. Eni še kar hvalite ta Merkator oz. danes Konzum in odkar je Konzum, je vse slabše. Zadosten znak je da ti to reče sama zaposlena na delikatesi, da so njihove salame zadnje čase železnega okusa in pošlje stranko raje čez cesto v Hofer, fajn reklama a? Hofer, Lidl, hodimo morda 1x na 3 mesece a koliko vidim oboje tudi fajn.

Ponosna sem, da lahko grem v Eurospin, kjer nakupim večino špeže. Od pralnih praškov, mehčalcev, vloženih izdelkov, sadja, testenin, ni da ni. V Hoferju imajo ugodno pirino moko.

Zdaj si pa poglejte, pejte v Mercator, pa tam kupujte. Cene znižane vsak četrtek, pa saj vsi vemo, da še znižana cena ni realna cena izdelka.

Gospod župnik tudi noče kupovati tam, ker pravi, da ni tako bogat, da bi kupoval poceni. Jaz pa kar kupujem tam, ker nimam tako visoke penzije. Če ne bi nekje prihranila, ne bi mogla prispevati k obnovi cerkve in župnišča.

Hari Krišna , Hari Mama Majda, ti si res zakon za razlago vseh religij, Hari, Hari.
Ja res sem pa malo “firbčen”, ali si se seksu odpovedala, ali živiš kot nuna.
Daj napiši kaj , prosim, vsaj meni, da bom vedel kako v tem času in dejanju iti naprej.

Če bi imeli kvalitetno robo, bi hodila tja z veseljem, tako a hodim v Hoferja. Smo kar dobro finančno preskrbljeni, ampak to ne pomeni, da kupujemo hrano v Maximarketu. Če bi jo, bi to pomenilo za eno veliko družino v stotakih več stroškov mesečno, kar pa je že kakšen vikend izlet s kosilom v gostilni ali celo dva.

… no, jaz pa niti malo. =P Obiščem tole stran in preverim kaj imajo v akciji v njihovih letakih, zatem si kupim, kar potrebujem, doma se pa smejem kako malo sem zapravila. 🙂 Da komu ne bi upala povedati kje kupujem, to mi je ta zadnja skrb. Predsodki ali varčevanje?
Veselo nakupovanje želim vsem skupaj ^^

Hodim skoraj v vse trgovine, pa tudi v Eurospin, Hofer, Lidl itd.
Kupim kar mi paše. Pa ne zato, ker bi bilo tam najcenejše ali ker ne bi imel denarja, da bi kje drugje kupoval. Sploh si nikoli nisem belil glave s tem. Saj v nobeni trgovini ne dajo nič zastonj. 🙂
Takšno razmišljanje in vihanje nosu nad nekimi trgovinami je meni samo odraz nizke inteligence. Pa še lagat o tem!

Že kakšnih 5 let, odkar sem ga odkril, nakupujem pretežno v Eurospinu. Mineralna voda, testenine, jogurti, salame, sir, skuta, sadje/zelenjava, kava, mleko, zamrznjena živila, toaletni papir, papirne brisače, čistila, mačja hrana(mački jejo samo to iz Eurospina, whiskasa nočejo haha), omake za testenine, kruh……… Vse to imamo najraje iz Eurospina, so pa stvari ki jih tu ne kupujem, št. 1 je perutnina, to kupujem v Sparu ali pri mesarju, samo slovensko. Včasih pa zavijem še v Hoffer ali Lidel po kakšno stvar ki je na voljo samo tam.

Najboljšo “robo” za prehranjevanje ima Hofer.
Oni gledajo in kontrolirajo kvaliteto njihovi dobaviteljv in ti se jih zaradi izgube posla bojojo.

Espin?
Šajs papir pa imajo najboljši-;)))

Okusi hrane so v glavnem zaradi dodajanja ojačevalcev okusa eno samo zavajanje in tu moramo biti pazljivi vsi.

Določene zadeve ima Eurospin čisto OK, vsekakor pa ne sladkih zadev in sladkih pijač … to je pa živ obup in prav okusiš, kako je zdravju škodljivo. Bruh.

Odličen odgovor,se strinjam..pa naj gre spotoma še na kak tečaj slovenščine..jooooj..snop..haha..umrla sem od smeha!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close