ko grem v eurospin se počutim nelagodno …
A ni E’Leclerkpoceni?Mama tam kupuje, je brez službe. Pri njih je edino Jager blizu in ta Jager pa res, imajo ful zanič stvari, meso, še mačka ga ni hotla jest. Tuš ima isti problem kdaj. Raje daš pol več kot da vržeš stran. No, samo pri nas je mama brez službe, ni pa socialni problem, ker smo se že prej pripravili na to.
sem zelo premožna, kupujem tudi v eurospinu, pa hoferju, lidlu, leclercu, vsaka trgovina ima določene stvari, ki jih druga nima, ali so samo bolj ugodne.. v nobeni trgovini ne razmišljam, da mi je nerodno zaradi česarkoli, sploh ne gledam drugih ljudi, se brigam zase,..
pa se pripeljem z avtomobilom, vrednim skoraj 100.000 eur.
Živiš pa v hiši, ki ima rešetke gor?
A je pomembno, da se pripelješ v avtu za 100k ? Range Rover ali pa Jeep Grand Cherokee morda? A da ne? Jah, pol pa to sploh ni avto, s čimer se ti voziš….
p.s. – tudi meni ni treba gledat na denar kar se hrane tiče, Kar nekaj zapravimo na mesec zanjo, mnogo več kot povprečni slovenec ( smo gurmani, ne požeruhi), gledam le, da je od čimbližje pripeljana z njive in da so sestavine sledljive. Pa
A je pomembno, da se pripelješ v avtu za 100k ? Range Rover ali pa Jeep Grand Cherokee morda? A da ne? Jah, pol pa to sploh ni avto, s čimer se ti voziš….
p.s. – tudi meni ni treba gledat na denar kar se hrane tiče, Kar nekaj zapravimo na mesec zanjo, mnogo več kot povprečni slovenec ( smo gurmani, ne požeruhi), gledam le, da je od čimbližje pripeljana z njive in da so sestavine sledljive. Pa[/quote]
ne nimam rešetk, še alarma in ograje ne.
ni pomembno, valjda da ni pomembno,kakšen avto imam, hočem povedat, da hodimo različni ljudje v eurospin, tisti ki imamo več in tisti, ki imajo manj..nikoli ne gledam, kako, kdo in kaj tam kupuje, se brigam zase..naši znanci, kjer sta oba zdravnika in imata najmanj 10 jurjev skupaj na mesec,hodita samo v hofer in ne vem od kje ideja, da če si bogat, hodiš pa samo v mercator, ali kaj?
drugače imam pa jaz svoj vrt..
vsega se pač ne dobi v eurospinu, oziroma sadja in zelenjave sploh ne kupujem v trgovinah.
p.s. – tudi meni ni treba gledat na denar kar se hrane tiče, Kar nekaj zapravimo na mesec zanjo, mnogo več kot povprečni slovenec ( smo gurmani, ne požeruhi), gledam le, da je od čimbližje pripeljana z njive in da so sestavine sledljive. Pa[/quote]
ne nimam rešetk, še alarma in ograje ne.
ni pomembno, valjda da ni pomembno,kakšen avto imam, hočem povedat, da hodimo različni ljudje v eurospin, tisti ki imamo več in tisti, ki imajo manj..nikoli ne gledam, kako, kdo in kaj tam kupuje, se brigam zase..naši znanci, kjer sta oba zdravnika in imata najmanj 10 jurjev skupaj na mesec,hodita samo v hofer in ne vem od kje ideja, da če si bogat, hodiš pa samo v mercator, ali kaj?
drugače imam pa jaz svoj vrt..
vsega se pač ne dobi v eurospinu, oziroma sadja in zelenjave sploh ne kupujem v trgovinah.[/quote]
ampak očitno po prebranem tvojega pisanja dlje kot do konca njegovih lat ne vidiš….
Kakšen lep vonj so imele včasih te male vaške trgovinice, prodajalka je še na roko delala račun.
Kruh je tako dišal, da ga je pol zmanjkalo do doma, kadar smo otroci šli v nakup.
Meni ni važno kam me pot zanese v katero firmo trgovine. Kupujem za svoj denar, zakaj bi me kje bilo sram? Mora biti pregledno in domače in zato se vračam v katerokoli izbrano po potrebi 🙂
Zakaj le bi ti bilo nerodno?! Šla si kupovet. To je vse.
Jaz tja ne hodim, ne ker bi mi bilo nerodnao, ampak ker me večina izdelkov ne prepriča. So precej poceni, res. Enkrat se je zdosilo, da večine nismo pojedli (ni bilo dobro, res ne). Vržen stran denar. Torej ne hodim več. Nerodno mi pa takrat, ko sem bila, ni b ilo čisto nič. Edino kasneje sem bila jezna, ker se vrgla denar stran. To pa ni tema tega posta.
V Eurospin hodim dokaj redno po nekaj izdelkov, imam ga pri roki, ce bi bil dalec, bi sla pa res vsake kvatre.
Kupujem cistilo za kopalnico in okna, podloge za previjanje, mesanico suhih strocnic, paradiznikove mezge, oprano in pakirano solato, kockice slanine, pa se kdaj kaj, ce potrebujemo, da ne hodim v drugo trgovino.
Vozimo pa passata in astro, letnik 2017 in 2016 – torej nam financno ne gre slabo. Kupujem v vseh trgovinah, razen v Tusu.
Forum je zaprt za komentiranje.