Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ko grem v eurospin se počutim nelagodno …

ko grem v eurospin se počutim nelagodno …

Kupujem neživilske izdelke: cet, čistila, ..

Grem…kupujem večinoma čistila, tudi pralni prašek….

V Eurospin ne hodim. Ne da bi mi bilo nerodno, ker mi je popolnoma vseeno, kaj si mislijo drugi.
Ni ga v bližini. Uporabljam Eurospinovo nerafinirano bučno olje od Petovarja, ki ga kupujem pri mesarju.

V Hoferju sem recimo srečala vse sosede, ki so zelo pri denarju, recimo zdravnike…

Je italijanski in ima tudi nekatere stvari fajn (testenine, sire, jogurte…). Edino kar mene moti v trgovini je grozna glasba, ki jo vrtijo. 🙂

To se pa strinjam – prodajalke dajo za svojo dušo. ali radijsko postajo ali zvrst glasbe. Naj raje ugasnejo, dobesedno odvrne te, da bi bil več kot 10 minut notri, ker enostavno ne zdržiš Eurospin Kamnik in Črnuče naprimer.

Tasca rada tam kaj kupi, do zdaj je bilo se vse legendarno zanic.

Mislim, da s Hoferjem sploh ni primerjave – jaz tam npr kupujem bio mlecne izdelke, bio lososa in garnele, vcasih tudi bio testenine in sir od sirarne Cus, pa sem z vsem zelo zadovoljna. No pa tudi prav poceni ni. Ta poceni Hoferjeve linime pa verjamem, da so primerljivo slabe.

Tista primerjave z Leclercom, ki jo je nekdo napisal, pa je sploh cisto mimo. Leclerc je ena boljsih trgovin v Ljubljani za moje pojme (zadnjic sem npr v hiper Sparu sprasevala, kje imajo chorizo, pa so me gledali, kot bi z lune padla, no v Leclercu imajo vsaj enih pet razlicnih na izbiro, da o francoskih sirih, fois gras, racjih prsih itd sploh ne govorimo)

Pri nas je pač tako, da nekateri kupujemo tudi v Eurospinu, pa v Lidlu, pa Hoferju, pa Sparu itd. Druge je pač sram in kupujejo npr. izključno v E.Leclerku. Poznam enega takega, je na DSP, pa se drugam ne bo spravil, čeprav si po enih 15-ih dneh že izposoja denar naokoli :p

Ufff, tole pa je nenavadno!

Da je človeka sram trgovine… evo, marsikaj izvem tule, kar sem mislil da je samo zafrkavanje.

Kupujem v različnih trgovinah, v Hoferju, občasno Merkatorju, Fami ali pa v Evrospinu. V Evrospin hodim prav po določene izdelke in ne vem, zakaj bi me moralo biti sram?
Sram bi me lahko bilo, če bi hodila okoli umazana, neurejena, da bi v trgovini kaj ukradla ipd., ne pa zato, ker grem v trgovino in tam nekaj kupim in plačam.
Adijo pamet, no.

in mu ne manjka nič.

Ravno zdaj jem krem šnite iz spina.

Ti se res brezveze sekiraš in delaš dramo iz tega, kaj imaš same bogataše za sosede? Jaz sem v Lidlu, Hoferju in Eurospinu opazila veliko bogatih znancev, tako da oni sploh pazijo na denar, še bolj kot drugi ki ga nimamo. 😉 Zakaj misliš, da imajo bogataši veliko denarja? Ker so zelo škrti. 😉

Ti se res brezveze sekiraš in delaš dramo iz tega, kaj imaš same bogataše za sosede? Jaz sem v Lidlu, Hoferju in Eurospinu opazila veliko bogatih znancev, tako da oni sploh pazijo na denar, še bolj kot drugi, ki ga nimamo. 😉 Zakaj misliš, da imajo bogataši veliko denarja? Ker so zelo škrti. 😉

Sama imam Eurospinovo trgovino pred nosom, ampak tja ne hodim. Kjer je tako poceni, že ne more biti neke kvalitete. Kupujem le v Mercatorju in Sparu, nikjer drugod. Najbrž bi tudi v Leclercu, ampak mi je predaleč.

ja, vem.
te je pa bilo zanimivo gledat, kako si mlatila in hvalila narezek, ki smo ga naredili iz eurospinovih artiklov.
in to tistih… “v akciji”.

Zakaj bi te bilo pa sram?
Če smo že fini in bi se radi delali razkošne, potem bi nas moralo biti itak sram, ker hodimo sami v trgovine. Samo raja sama nakupuje. Bogati imajo najete ljudi, ki jim kupijo, pripeljejo domov, skuhajo. Melanija je tudi rekla, da je enkrat peljala Barrona na izlet v šopnig center, da je videl, kako je sploh v supermarketu.

Skuhaj kavo in to je to. Ne vem odkod moda, da je treba obiske pedenat in streči.

Ja, kaj pa, če je tudi kava kupljena v Eurospinu?

Skuhaj kavo in to je to. Ne vem odkod moda, da je treba obiske pedenat in streči.[/quote]

jaz enostavno nimam obiskov, ki ne bi bili vredni, da jim postrežem z najboljšim kar imamo pri hiši.
in še nisem bil nikjer na obisku, kjer mi ne bi vsaj ponudili, če že nisem imel prav dosti časa…

Skuhaj kavo in to je to. Ne vem odkod moda, da je treba obiske pedenat in streči.[/quote]

jaz enostavno nimam obiskov, ki ne bi bili vredni, da jim postrežem z najboljšim kar imamo pri hiši.
in še nisem bil nikjer na obisku, kjer mi ne bi vsaj ponudili, če že nisem imel prav dosti časa…[/quote]

A te sprašujejo kje si kupil in vihajo nos? No, potem odgovor ni bil namenjen tebi, k’nede?

in še nisem bil nikjer na obisku, kjer mi ne bi vsaj ponudili, če že nisem imel prav dosti časa…[/quote]

A te sprašujejo kje si kupil in vihajo nos? No, potem odgovor ni bil namenjen tebi, k’nede?[/quote]

sej tebe nisem pa nič vprašu.

Pejt u merkator iz sestro, tm je ful snopu

Zakaj ti je neprijetno, če si v trgovini? Imaš kake fobije ali kaj?
Zakaj lažeš? In to celo lastni sestri? Ste sami lažnivci v familiji, tvoji otroci tudi tako lažejo?

Kaj je tvoja sestra omlaten snop?
Tak prazen pa to? Potem ni čudno, da je tako zabita.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close