ko grem v eurospin se počutim nelagodno …
Tasca rada tam kaj kupi, do zdaj je bilo se vse legendarno zanic.
Mislim, da s Hoferjem sploh ni primerjave – jaz tam npr kupujem bio mlecne izdelke, bio lososa in garnele, vcasih tudi bio testenine in sir od sirarne Cus, pa sem z vsem zelo zadovoljna. No pa tudi prav poceni ni. Ta poceni Hoferjeve linime pa verjamem, da so primerljivo slabe.
Tista primerjave z Leclercom, ki jo je nekdo napisal, pa je sploh cisto mimo. Leclerc je ena boljsih trgovin v Ljubljani za moje pojme (zadnjic sem npr v hiper Sparu sprasevala, kje imajo chorizo, pa so me gledali, kot bi z lune padla, no v Leclercu imajo vsaj enih pet razlicnih na izbiro, da o francoskih sirih, fois gras, racjih prsih itd sploh ne govorimo)
Kupujem v različnih trgovinah, v Hoferju, občasno Merkatorju, Fami ali pa v Evrospinu. V Evrospin hodim prav po določene izdelke in ne vem, zakaj bi me moralo biti sram?
Sram bi me lahko bilo, če bi hodila okoli umazana, neurejena, da bi v trgovini kaj ukradla ipd., ne pa zato, ker grem v trgovino in tam nekaj kupim in plačam.
Adijo pamet, no.
Zakaj bi te bilo pa sram?
Če smo že fini in bi se radi delali razkošne, potem bi nas moralo biti itak sram, ker hodimo sami v trgovine. Samo raja sama nakupuje. Bogati imajo najete ljudi, ki jim kupijo, pripeljejo domov, skuhajo. Melanija je tudi rekla, da je enkrat peljala Barrona na izlet v šopnig center, da je videl, kako je sploh v supermarketu.
Skuhaj kavo in to je to. Ne vem odkod moda, da je treba obiske pedenat in streči.[/quote]
jaz enostavno nimam obiskov, ki ne bi bili vredni, da jim postrežem z najboljšim kar imamo pri hiši.
in še nisem bil nikjer na obisku, kjer mi ne bi vsaj ponudili, če že nisem imel prav dosti časa…[/quote]
A te sprašujejo kje si kupil in vihajo nos? No, potem odgovor ni bil namenjen tebi, k’nede?
jaz enostavno nimam obiskov, ki ne bi bili vredni, da jim postrežem z najboljšim kar imamo pri hiši.
in še nisem bil nikjer na obisku, kjer mi ne bi vsaj ponudili, če že nisem imel prav dosti časa…[/quote]
A te sprašujejo kje si kupil in vihajo nos? No, potem odgovor ni bil namenjen tebi, k’nede?[/quote]
sej tebe nisem pa nič vprašu.
Forum je zaprt za komentiranje.