Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ko bom zadela na eu lotu, se bom spomnila na vas

ko bom zadela na eu lotu, se bom spomnila na vas

Seveda pa me morate prepričati, koliko in zakaj boste potrebovali denar.

In neke razumne vsote.

http://www.youtube.com/watch?v=eu1YQp65VSg

denar podari v dobrodelne namene, posameznikom, Karitasu, rdečem križu, skratka tistim ki so pomoči potrebni, sama pa si denar za lastne potrebe zasluži tako kot vsi ki smo zmožni delati…tako je najbolj prav

Raje bi vedela , komu ga bom podarila, ne tako na splošno, ko ne vem, kam bo dejansko šel. Sicer sem se pa nadelala v tem življenju, tako da kar se tega tiče, nič skrbet. Vedno živela v okviru svojih zmožnosti.

Če ni dovolj, da te razne organizacjije prepričajo kam bo šel denar ?
Če pa te mi prepričamo, pa bo dovolj ? 🙂

O kako si prijazno kičasta:). Podari ga tistim, ki nimajo laptopa in dostopa do interneta…kakšnim gozdnim možem in ženam:)).

Jaz bi samo eno malenkost, da si kupim večjega in močnejšega. Obljubim, da boš imela čast, da ga prva zajahaš.

Robi,

veselje bi rada delila z vami.

Boom,

če misliš konja, mi še povej, ali imaš pogoje, da ga boš oskrboval , ker ni poceni. Konja bi ti pa seveda kupila.

pa ne samo enega :-))

Veselje ali denar bi rada delila ? 🙂
Ali sanje o denarju, ki ti vzbuja veselje ?

Hm Robi, težko je to razložiti. Sem preskrbljena . Zato ne sanjam o tem, da bi imela še več, ker sem s tem, kar imam, zadovoljna. Sem v fazi, ko bi rada “pomagala” , če bi… Ampak saj vidim, da sploh ni interesentov.

Jest sem skromna….rezervirej mi 400 € za nov laminat v spalnici…..

Hvala 🙂

Če bi res rada pomagala, potem bi lahko vedela, kam se obrniti. Ljudi v stiski je ogromno, sploh ti ni treba daleč hoditi.

Če bi res rada pomagala, potem bi lahko vedela, kam se obrniti. Ljudi v stiski je ogromno, sploh ti ni treba daleč hoditi.[/quote]GF bo imela v kratkem prazen tank in se bo znašla v stiski. To bi lahko preprečili. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če bi res rada pomagala, potem bi lahko vedela, kam se obrniti. Ljudi v stiski je ogromno, sploh ti ni treba daleč hoditi.[/quote]GF bo imela v kratkem prazen tank in se bo znašla v stiski. To bi lahko preprečili. :)[/quote]

Zakaj govoriš v množini?:)) Ti si me zavrnil, rekel si naj grem na štop:))).

GF bo imela v kratkem prazen tank in se bo znašla v stiski. To bi lahko preprečili. :)[/quote]

Zakaj govoriš v množini?:)) Ti si me zavrnil, rekel si naj grem na štop:))).[/quote]Mogoče se še kdo najde in prispeva kak € in bi s skupnimi močmi napolnili tisto posodo, da bi lahko naprej vandrala, ker štopat ne upaš :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj govoriš v množini?:)) Ti si me zavrnil, rekel si naj grem na štop:))).[/quote]Mogoče se še kdo najde in prispeva kak € in bi s skupnimi močmi napolnili tisto posodo, da bi lahko naprej vandrala, ker štopat ne upaš :)))[/quote]

Mhm:). Pa ti veš več od mene:)).

Mogoče se še kdo najde in prispeva kak € in bi s skupnimi močmi napolnili tisto posodo, da bi lahko naprej vandrala, ker štopat ne upaš :)))[/quote]

Mhm:). Pa ti veš več od mene:)).[/quote]
Pa menda nisi dvomila v to? :)))

Mhm:). Pa ti veš več od mene:)).[/quote]
Pa menda nisi dvomila v to? :)))[/quote]

Potrebujem več potrditev, saj veš…nisem takoj zadovoljna:).

@Igralka jaz pa že imam konja oz moj konj je kobila. Rabil bi pa podkve zanjo. 🙂

Recimo, da bi res imela denar in bi denar razdelila, s tem ne bi skoraj ničesar rešila.
Mogoče komu le začasno odložila krizo ali izpolnila kakšno željo…A dolgoročno družba rabi drugačno pomoč, ne finančno. Saj vidiš, da se še naprej zadolžujemo in nas na takšen način “poskušajo” izvleči iz krize.
Će verjameš…..

jaz pa predlagam igralki lota, da najprej dejansko zadane na lotu, pa potem razmišlja kaj bo z denarjem…

On_ , no, ti samo povej, kakšne bodo podkve in koliko potrebuješ . Pa še kakšnih 500 € zate za kakšen lep izlet.

Goldfish, nisi še povedala, koliko bi potrebovala, da bi se tvoje ustnice raztegnile v zadovoljen nasmeh.

skela, prejela boš dvojno, ker si skromna.

Robi, nisi nič rekel, koliko bi ti potreboval. Veš, da bi tudi tebi privoščila, ker si dober fant. Dobra duša.

Kar se zadolževanja tiče, je pa hudo , ja. Kalkulacije!!! In spet bom rekla, vse v okviru zmožnosti. In ker smo te okvire že prestopili, bo treba dobro razmisliti, kako naprej (ali nazaj).

Joj, hvala :-))
V zameno tudi jaz tebi izpolnim kakšno pregrešno željo, ko bom jaz zadela na lotu.
Sam moram se navadit, da kdaj listek kupim :-))))

.
Goldfish, nisi še povedala, koliko bi potrebovala, da bi se tvoje ustnice raztegnile v zadovoljen nasmeh.

Moj nasmeh ni odvisen od količine denarja. Se pa smejim tistim, ki se razlezejo z nasmehom le, ko dobijo kaj materialnega:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close