Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko bo izdajalska vlada uvdla PC pogoj

Ko bo izdajalska vlada uvdla PC pogoj

boste sli na cesto in razbili podganjo luknjo ter zbezali podgane na plano?poklukarju in ostalim vladnim debilom se je do konca odpeljalo…kot nacistom pred padcem ko so se bolj zagrizeno ubijali taboriscnike….kovid prevare je konec ti bi pa radi do konca unicili ljudi

Podgane zapreti v njihovo gnezdo in vse skupaj deratizirati. To je edini učinkovit ukrep.

Lovijo zadnje zdihljaje svoje goljufive svinjarije??

casa jim zmanjkuje…zato se mudi

Ko se bo folku utrgalo in jih bodo šli iskat v njihove podganje luknje me zanima ali jih bodo branili lenuhi in mevže?

Ali se bo ta čas JaJa skrival na jahtah, ki samo še rastejo kot je Godec obrazložil parlamentarni komisiji ali na Mauriciusu? Glede na to, da podzemna povezava do bunkerja še ni zgrajena bo najbolj varno na jahtah dobaviteljev, ki samo še rastejo.

No, saj se ti ni treba cepit, lahko tudi preboliš.

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 24.09.2021 ob 19:59

boste sli na cesto in razbili podganjo luknjo ter zbezali podgane na plano?poklukarju in ostalim vladnim debilom se je do konca odpeljalo…kot nacistom pred padcem ko so se bolj zagrizeno ubijali taboriscnike….kovid prevare je konec ti bi pa radi do konca unicili ljudi

Seveda bi radi uvedli PC pogoj = PRISILNO CEPLJENJE pogoj!! Večjo precepljenost kot ima neka država, več milijonov dobi iz EU.

Naši še niso dovolj zaslužili…

wd40a148, 25.09.2021 ob 08:37

No, saj se ti ni treba cepit, lahko tudi preboliš.

Kako pa naj preboliš, če ne smeš preboleti ?

Če bi lahko preboleli, ne bi pozitivnih zapirali v karantene. Kar pomeni, da nočejo prebolelosti. Če bo prebolelost prevelika, ne bo izgovora za prisilno prostovoljno cepljenje. Kar je še en dodaten dokaz, da se ne gre za zdravje in ni cilj zdravje, ampak ljudi zastrupiti s tem zvarkom.

Zato je samo vprašanje časa, katera izmed teorij zarote se bo spet uresničila. Ali depopulacija ali množični nadzor in manipulacija z našimi občutki, zdravjem….

Vsi samo nekaj podpihujeta druge, da bi naredili umazano delo, lenuhi. Zmigajte svoje riti in pojdite še vi na ulice. A niste vi ulična stroka?

Ta pogoj PC bi morali uvesti cimprej.  Zdravstvo je zaradi korona- bolnikov v zelo slabem stanju.  To, da so ti bolniki necepljeni pa je dejstvo.

Upssd, 25.09.2021 ob 11:07

Ta pogoj PC bi morali uvesti cimprej.  Zdravstvo je zaradi korona- bolnikov v zelo slabem stanju.  To, da so ti bolniki necepljeni pa je dejstvo.

Zdravstvo je v slabem stanju zaradi korupcije.

Malo si preberi, koliko so pokradli in še vedno kradejo. Da se ti zmeša, kakšne cifre. Tudi tvoj jajo. Ne vem, kaj imaš ti od tega, ali tudi ti dobivaš te krvave provizije, da tako grdo lažeš in se sprenevedaš?

Ne zanima me politi, se manj,  pa Jajo.    Skrbijo pa me ljudje v bolnici in na intenzivni.  Zaradi svoje neumnosti, ker niso zaupali stroki in se niso cepili, se zdaj v bolnici borijo za vsak vdih.

Koga je pa ta vlada izdala?

Zdravstvo je v zelo slabem stanju, ker nekateri preživljajo slučajna srečanja z dobavitelji na jahtah, ki samo še rastejo.

Lenuhi, pojdite se najprej cepit in nato delat. Ne mi cele dneve ležati s telefoni v rokah in filozofirati. Živite od žuljev drugih, banda jalova!

Potrebno je obvezno cepljenje za vse, tudi za otroke od 5. leta dalje!

Slovenski domoljub, 25.09.2021 ob 18:13

Potrebno je obvezno cepljenje za vse, tudi za otroke od 5. leta dalje!

te bom cepil kot slovenske domobrance leta 45….s kalibrom7.92

robi445, 25.09.2021 ob 09:06

Kako pa naj preboliš, če ne smeš preboleti ?

Če bi lahko preboleli, ne bi pozitivnih zapirali v karantene. Kar pomeni, da nočejo prebolelosti. Če bo prebolelost prevelika, ne bo izgovora za prisilno prostovoljno cepljenje. Kar je še en dodaten dokaz, da se ne gre za zdravje in ni cilj zdravje, ampak ljudi zastrupiti s tem zvarkom.

Zato je samo vprašanje časa, katera izmed teorij zarote se bo spet uresničila. Ali depopulacija ali množični nadzor in manipulacija z našimi občutki, zdravjem….

Vse to se že ves čas dogaja in sploh ni teorija. Le vedno bolj se poglablja. in vedno več človeku jemlje.

Ja vsi pridemo že spet to sredo in dokler bo potrebno.

Čakam na ukrep, da bom lahko sam, kot civilna oseba, občan … lahko zahteval PCT potrdilo od ljudi v moji bližini.
Kdor ga ne bo imel, jih dobi s kolom po glavi, ker ogroža moje zdravje.
Toliko o demokraciji, osebnih svobodah, pravicah – ne dam moje pravice do mojega zdravja … raje u.b.ijam škodljivce

Bog MONa TM, 25.09.2021 ob 21:23

Čakam na ukrep, da bom lahko sam, kot civilna oseba, občan … lahko zahteval PCT potrdilo od ljudi v moji bližini.
Kdor ga ne bo imel, jih dobi s kolom po glavi, ker ogroža moje zdravje.
Toliko o demokraciji, osebnih svobodah, pravicah – ne dam moje pravice do mojega zdravja … raje u.b.ijam škodljivce

nazri se pantakana…bos ubil skodljivca

Upssd, 25.09.2021 ob 12:16

Ne zanima me politi, se manj,  pa Jajo.    Skrbijo pa me ljudje v bolnici in na intenzivni.  Zaradi svoje neumnosti, ker niso zaupali stroki in se niso cepili, se zdaj v bolnici borijo za vsak vdih.

”še nam bodo rastli kostanji”. Še bo primerov, kot je nemška bencinska. Kar silite to cepljenje.

edin kar ste razbil je ta forum. brez korone ste že pod rušo. he he

PC pogoj ali pa sploh obvezno cepljenje za vse bodo počasi uvedle številne evropske države. Slovenija bo samo sledila.

Slovenski domoljub, 25.09.2021 ob 22:27

PC pogoj ali pa sploh obvezno cepljenje za vse bodo počasi uvedle številne evropske države. Slovenija bo samo sledila.

Slovenija bo sledila, a dejansko bomo na koncu prvi, ki ga bomo imeli.

Do zdaj ga nima še nobena EU država.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close