ko bi vi vedeli tole o šparu grosuplje
vsak večer pridejo cigani iz naselbine pri mizarstvu grosuplje in poberejo vso hrano, ki jo je ogromno. to so naprimer pohani lososi v sezamovi omaki, pohani piščančji fileji, svinjski in puranji zrezki, jedi na žlico prva klasa, pomfri, pečen krompirček, in še marsikaj. smao primer, pohani losos v sezamu stane kila okrog 20 evrov. in to cigani pol razmetavajo tam naokol, kar ne požrejo pa vržejo v smeti, hrana prve kategorije. slovenski upokojenci pa lačni, pa tisti na sociali in še kdo saj si s 430 evri pokojnine teh dragih dobrot ne morejo privoščiti delovni ljudje klačni, dobrote pa požrejo cigani ki ne delajo nič, kradejo in delajo pizdarije
Popay, 26.09.2025 ob 08:16
Mercator recimo ima ceno v toploteki po 19 uri minus 50%, tako da so kar se tega tiče v Mercatorju carji…, tako da je prav čudno zakaj tudi v sparu ni ista fora..
Ja sam to je bolj tako. Vse suho…
Mene je vedno zanimalo kaj naredijo z rogljički, oreotovimi mafini, sirovimi struckami, žepki,… Ali pa npr ko je torta ki recimo danes poteče in se ne proda do zvecer.
Ma ne hodim v Špar ever again, pa ne zaradi tega, komu dajejo hrano in tako dalje, ampak ker so debili, kar se posla tiče, sem mel ene par z njimi ultra težav. Pa še nategi s cenami, ma dejte no, ne prideš ven pod 120 evrov, in to delajo samo zato ker vse pokupite, ker ne bojkotirate tud mal svojih potreb. Absolutno sem zaratil s telimi štacunami, vse premislim stokrat, da nekaj kupm, odjebejo naj ! Zaradi telih cen, kupujem izključno kar rabim, v štacuno zmeraj sit, nikol lačen…no, včasih si privoščim njihovo restavracijo, mi je ok, ugodna in okusna…to pa pohvalim, res.
bozomon, 26.09.2025 ob 08:21
Ja sam to je bolj tako. Vse suho…
Mene je vedno zanimalo kaj naredijo z rogljički, oreotovimi mafini, sirovimi struckami, žepki,… Ali pa npr ko je torta ki recimo danes poteče in se ne proda do zvecer.
V smeti gre. Imajo take sode, kjer mečejo hrano not. Zagrebške rezine itd. Vse iz toploteke, pecivo ki je pretečeno, … mora v “smeti”, v te sode.
Nič ne smejo odnesti domov, ne skrbi. Taka je politika Mercatorja. Mora it v smeti.
Sicer če bi kdo jemal za domov, potem ne bi več kupoval. Mercator pa si ne bo nižal profita s tem, ane.
lažeš, 23.09.2025 ob 17:26
To ni res, ne nakladaj no. Če Spar nima dogovora z kakšnimi Lionsi, ki poberejo ostanke in jih razdelijo, gre hrana v smeti in do nje nihče ne more dostopati, ker je vse zaklenjeno.
še kako drži, najbrž si ena iz tam pa moraš lagat po službeni dolžnosti, k se bojiš da te bodo drgač našutiral. vsi ste isti bojazljivi drekači, za svojo rit, pol se pa čudite zakaj vas država in vsi ostali jebejo. ker ste preplašena posrana sorta za jebat.
zakaj špar nima pol ceneje tko k tuš pa markator po določeni uri. kaj mi boš zdej srala da špar vrže tisto hrano, ki jo ogromno ostane v smeti. ne laži ne zavajaj, to hrano vzamejo cigani oz kot se oni izrazijo gre v dobrodelne namene. še povem ti ime cigana ki hodi tja to iskat z avtom ime se začne na črko D.
Ja, pa naj cigan na črko D, hodi tja, kaj zdej??? Model se znajde ane, kaj je fora? Ko sem delal na rudniku v supernovi so tud skoz hodili, pa kaj zdej, zakaj pa slovenci ne pridejo? aja, jih je sram, ja kaj me pol boli kurac? Ciganka je pršla, je rekla, če mam kaj kartona, pa smo ji dal tistega k bi itak vrgli stran… niti enega penzionista ali drugega slovenca v 5 letih ni bilo tam…
pajo42, 26.09.2025 ob 08:57
Ja, pa naj cigan na črko D, hodi tja, kaj zdej??? Model se znajde ane, kaj je fora? Ko sem delal na rudniku v supernovi so tud skoz hodili, pa kaj zdej, zakaj pa slovenci ne pridejo? aja, jih je sram, ja kaj me pol boli kurac? Ciganka je pršla, je rekla, če mam kaj kartona, pa smo ji dal tistega k bi itak vrgli stran… niti enega penzionista ali drugega slovenca v 5 letih ni bilo tam…
Če govorimo o priviligiranih skupinah državljanov, povem, da pojdi ob 8h zvečer v zdravstveni dom. Dežurni zdravnik se v prvi vrsti ukvarja z njimi, pediatrična obravnava, pisanje napotnic, izdaja zdravil. Mi čakamo na termine v namišljenih vrstah, oni pa gasa po desnem pasu. Zakaj bi bilo s prehrano iz toploteke drugače?
Lejkomlejko, 26.09.2025 ob 09:28
Če govorimo o priviligiranih skupinah državljanov, povem, da pojdi ob 8h zvečer v zdravstveni dom. Dežurni zdravnik se v prvi vrsti ukvarja z njimi, pediatrična obravnava, pisanje napotnic, izdaja zdravil. Mi čakamo na termine v namišljenih vrstah, oni pa gasa po desnem pasu. Zakaj bi bilo s prehrano iz toploteke drugače?
Se tud poslužujem tega. Če je drama grem zvečer na urgenco, pa ne v LJ, kar v Kranj, in če moram naprej, grem na Jesenice, kjer ni božjastnih vrst. Ampak če je nujno, nujno, zmer sem tako naredil pr tastarih, k je bilo svašta, bom jaz čakal najprej na osebnega zdravnika pol pa prekladal tele stare babe sem ter tja, seveda ja, pa čakalne dobe, ma ja, snađi se ane Janša?
Forum je zaprt za komentiranje.