Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis knjižničarji preobremenjeni ali leni?

knjižničarji preobremenjeni ali leni?

zanima me, če kdo na teh straneh ve, zakaj mestna knjižnica ljubljana (slovanska knjižnica izvzeta) prepočasi pripravlja gradivo za izposojo?

mislim, v mariboru so štirinajst izvodov moje knjige, ki je izšla že aprila, takoj pripravili, v ljubljani pa jih istih štirinajst že več kot en mesec marinirajo. na cobiss pika si piše, da je gradivo v pripravi.

je morda temu tako, ker se je ljubljana nedavno združila in je zavladala organizacijska zmešnjava (odstrel vodij enot, ki se pozna na delovni vnemi)?

ne vem. ali pa moram kot domačin v vsako enoto posebej prinesti štefan cvička, kotel repe, žgancev in pečenic?

na zdravje!

Ne vem. Dejstvo je, da naročajo, zakaj pa je tako počasi ne vem… Zdaj čakam njihovo naročilo.

mislim, da imajo fejst zmešnjavo

Zanimivo vprašanje, toda v LJ so bili že prej, še pred združitvijo, nekako počasni, še posebej dolgo cmarijo v Knjižnici Otona Ž.

Ja, te reči znajo trajat … čeprav nimam pojma, zakaj – navsezadnje to ni ravno rocket science. Pa pazi, da ti je ne bodo katalogizirali pod rubriko “Košarka”. Včasih ga znajo pihnit, teli knjižničarji: npr. greš na police z nevrologijo, tam pa – priročniki za samopomoč, pa psihiatrične zadeve …

katja10, kar naj se zmotijo. če jo katalogizirajo pod rubriko ‘košarka’ bo izposoja višja kot pri ‘leposlovje’. 🙂

Gospod Rozman, mogoče veste, kdaj bo vaša knjiga v Izolski knjižnici? Rada bi jo namreč prebrala.

ne vem. to ima založba čez. lahko pa v izolski knjižnici sprožite medknjižnično izmenjavo? pa prosim, da me ne vikaš, ker nisem stari prdec.

Hehe, dobro, zmenjeno, brez vikanja :).

Ja, seveda, lahko vprašam kako in kaj. Mogoče jo imajo, ampak ni še na policah… Bom poklicala jutri v knj, pa bo.

lahko pa kupiš, prebereš in potem pokloniš za praznik komu, ki je navdušen bralec staroprdčevih dogodivščin. duče se od chinaskega kaj prida ne razlikuje, le manjši klošar je, saj je veliko časa preživel v socializmu. 🙂

Da bo avtor mirneje spal – knjiga je danes v Mestni že na polici za izposojo med novitetami (če je še, hehe).

hvala insajder za insajdersko ali pa autsajdersko informacijo. 🙂

nič, v pon treba it v knj

New Report

Close