Najdi forum

Ze nekaj casa vsepovsod iscem kaksen program za knjiznice. Imam namrec zelo obsezno zbirko knjig in bi rada imela vse evidentirano tudi v racunalniku. A kdo ve za kak program in kje se ga da dobit? Ena prijateljica mi je celo rekla, da naj bi se ga dobilo na internetu???

No poglej tule eden boljših in mislim da za cca 100 knjig v free varijanti, no sicer se pa da tudi to uredit za neomejeno število knjig.

lp

Na internetu si poišči kakšen brezplačen program za zbirke, polno jih je – brez omejitev.

Jaz sem si kar sama, brez programa evidentirala vse knjige, pa je ravno tako v redu.
Pri taki količini knjig, kot jo imam jaz, mi program za 100 knjig ne pomaga čisto nič… bi mogla imet par 10 takih programčkov (natanko – knjiga gor/dol, ker cifra ni okrogla, 22).

Lady L nisi dobro prebrala sem napisal da jih podpira 100 v FREE varijanti, če pa želiš da ti program dela brez omejitev (beri 100) ga pač kupiš ali pa najdeš cr… (saj veste ampak v tem se tukaj ne piše)!!!

lp

Tajfun, na internetu sem kar nekaj časa iskala takšen program, ampak nisem našla nobenega, ki bi bil brez omejitev. Kakšen nasvet? Hvala

O teh zadevah se tu res ne govori.Najlažje ti bo ,če za to poprosiš kakšnega Janka,ki pase Mule…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close