Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Knjige za osebno rast…

Knjige za osebno rast…

Rabim predloge za kakšne dobre knjige na temo osebne raste oz. knjige, ki ti povečajo samozavest… upam, da veste kaj mislim. Hvala!! Čau!

Za samozavest predlagam knjigo z naslovom Samozavest 😉 Mogoče še Miselna naravnanost je vse, Brez izgovora, Prebudite velikana v sebi, pa še kaj bi se našlo!

Če nisem prepozna…bi jih nekaj dodala:
– knjige: 100 razlogov za samozavest
Avtor: Julia Thorley
Kategorija: Osebna in duhovna rast
– Naslov knjige: 1001 način, kako motivirati sebe in druge
Avtor: Sang H. Kim
-Naslov knjige: Idealno življenje – Moja pot
Avtor: Debbie Cox

Vsekakor jih je mnogo!Da vam bom lažje predlagala se mi javite na moj e-mail naslov! Z veseljem pomagam!Mislim, da je dodan zraven…če ne…vam ga posredujem jutri.:)
lep dan, Nataša

Sprememba v srcu
Iluzije, Galeb
Belo jadro, Delfin
Mali princ
Alkimist
Celestinska prerokba, Deseto spoznanje, Vodnik po celestinski prerokbi, Skrivnost šambale
Štoparski vodnik po galaksiji, Zadnja priložnost
Imenovali so jo dvoje src, Sporočilo iz večnost
Življenje je tvoje, Življenje kot igra, Nikoli ni prepozno, Telo je tvoje, 101 pot do sreče
Verjemite in videli boste
Igra življenja in kako jo igrati
Ne gre samo za kolo
A veš, koliko te imam rad
Modrost starega učitelja
Ne boj se ljubiti, Človek imej se rad
Pojdi, kamor te vodi srce

Do zdej sm prebrau že kr neki knjig o teh stvareh. Morm pa povedat da so mi nekatere samo predstavile problem in mi pri vsem skupaj niso kj dosti pomagale. Motiviralo in prebudilo pa me je par knjig ki bi jih tukaj omenil:

* Življenjski diamant – Roy Goreya
( motivacija, premagovanje strahov, samopodoba );

* Življenje je tvoje – Louise Hay
( vzroki zavor, blokad, negativnosti v našem življenju in premagovanje le teh, afirmacije );

Zmorem – Louise Hay ( afirmacije na pomembnih področjih mišljenja );

* Kako se pomiriti
( kako kontrolirati jezo, bes in krivice ki se nam dogajajo );

* Živimo, ljubimo in se učimo
( knjiga ki uči sočutja, pomoči in ljubezni v medsebojnih odnosih ).

To berem zdaj in kr pomaga. Je pa pr vseh teh knjigah pomembno, da o tem kar prebereš razmišljaš in si delaš izpiske. Tko kasnej laži to vnašaš v resnično življenje. To že sama logika pove, sej ne moreš brat knjige v nedogled. Knjigo temeljito prebereš, narediš vaje, zapiske in to probaš čimbolj izvajat v real lajfu. seveda je pa dobr da na vsake tok časa kasnej še malo preletiš vsako posebej, predvsem za motivacijo.

Svetujem knjigo : Živimo, ljubimo in se učimo (Buscaglia).

New Report

Close