Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Knjige za osebno rast

Knjige za osebno rast

Rada prebiram knjige o odnosih med ljudmi. Predvsem tiste o odnosu do sebe, do boga in drugih ljudi. Vedno bolj posegam po literaturi od Sai Babe, ki govori o enosti, o pomenu naših misli, besed in dejanj. Popolno odgovoronost nam daje za to, kar se nam dogaja v življenju. Včasih bi vse to najraje zabrisala nekam stran in se prepustila vsakdanu, a kaj ko mi potem ni nič lažje,kvečjemu še težje, sam imam občutek kot da nima vpliva na nič in da se stvari kar dogajajo. Knjige me navdihujejo in mi dajejo znanje, po katerem sem hrepenela a ga v vsakdanjem življenju nisem dobila. Šele ko se je moja zavest razširila sem začela srečevat ljudi s podobnimi pogledi, in se nisem več čutila tako osamljeno, nenavadno. Rada bi vedela kako branje knjig vpliva na vas, kako čutite da vam to spreminja življenje.

Nadija,

nekje sem prebral, da ni zdravo prevec brat 🙂

Si pa lepo napisala tukaj in tam.
Jaz svojih misli ne znam tako ubesediti.

TiNKO

Tinko,

🙂 Hvala na komplimentu. Prav gotovo utdi ti zanaš svoje misli dobro ubesediti. Včasih besede niso toliko pomembna kot pa občutje ki jih z njimi povzročiš pri drugemu. Lahko sem dober pisec ali govornik, pa z njimi sejem strup, lahko pa komaj kaj rečem in te s temi besedami objamem. Odvisno. Mati narava nam je dala veliko sposobnosti, največja pa je sposobnost ljubiti, tako sebe kot drugega. Pa ti povem po resnici, da mi to ne uspeva kaj dobro, vsaj iskreno ne. Pa čeprav si prizadevam v to smer. Bodi dober, vidi dobro in delaj dobro pa ti bo dobro na svetu. It is easy to say… but…

Zakaj pa ni zdravo prevec brat 🙁 Po tvojem! Vse kar je prevec je prevec, pa cetudi je fajn, a ne….. lepo bodi, pa oglasi se kaj :).

Nadija

Ker če kar naprej bereš knjige za osebno rast, ti zmanjka časa za osebno rast! Prav pa je tudi, da imajo drugi kaj od teben ne le ti sam/a

New Report

Close