Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Knjige za Cankarjevo tekmovanje – me zanima mnenje moljev

Knjige za Cankarjevo tekmovanje – me zanima mnenje moljev

Razlika med pisanjem na forumih/SMS in pisanjem ob drugih priložnostih je pogosto ogromna. Če bi ljudje videli, kako si dopisujejo ljudje na prevajalskih forumih, bi bili zelo presenečeni, tudi SMSi Sovretove nagrajenke niso nič drugačni kot pri smrkavcih 😉

Kerstin.

Meni osebno knjiga ni “nagravžna”, kot sem se izrazil, večini v našem razredu pa je.
Na regijsko tekmovanje sva se uvrstila 2 učenca, razvrstitve po mestih še ni, zato sem SKLEPAL, da sem na prvem ali drugm mestu.

Se opravičujem za besedni konflikt.

pozdravljeni!
delam raziskovalno nalogo na področju književnosti, natančneje o letošnjem izboru knjig za Cankarjevo tekmovanje za učence 8. in 9. razreda.
če ste knjigo Oči in / ali Na zeleno vejo (ali drugo čtivo po izbiri) prebrali, vas prosim, da izpolnite to anketo.
https://docs.google.com/spreadsheet/for … mUzMzk&ifq
hvala!

o moj bog!!

Pozdravljeni.
Upam, da še kdo spremlja ta forum.
Ko sem se uvrsttil na regijsko tekmovanje( bil sem prvi, zgubil se 4 točke) sem še enkrat prebral obe knjigi, Oči in Na zeleno vejo. Knjigi sem prebral počasi in natančno, ne pa površno in na hitro kot za šolsko tekmovanje, zato se je moje mjenje o knjigah pozitivno spremenilo.
Bil sem pozoren na kletvice, v knjigi jih je samo nekaj. Obe knjigi pa imata tudi zelo globoko sporočilo.

Lp

New Report

Close