Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek knjige za boljse odnose

knjige za boljse odnose

lep pozdrav vsem skupaj

letosnje poletje sva imela z mojim dragim velike probleme, prakticno cela dva-tri mesece sva se samo kregala, nisva se znala nic zmenit in nikakor rešit problemov. skupaj sva 3 leta in takih problemov do tedaj nisva imela.

ko sva pred kratkim celo prisla na idejo da bi koncala in da tako ne gre dalje mi je bilo res tezko, njemu tudi, saj nisva imela nekega konkretnega problema, samo veliko tezavo s komuniciranjem. nisva in nisva se razumela. karkoli sem rekla, se mi je zdelo da ne razume in da mi nalasc govori stvari ki me prizadanejo.. in seveda obratno je cutil on. eden drugega sva obtozevala za cisto nepomembne stvari.

potem pa sem cisto slucajno med rednim obiskom knjiznice enkrat zavila na oddelek s knjigami s psiholosko vsebino in naletela na knjigo z naslovom Skrivnosti o moških, ki bi jih morala poznati vsaka ženska avtorice Barbare De Angelis.. in.. uau.. ne morem vam povedati kaj se mi je zgodilo.. knjigo sem dobesedno pozrla v enem dnevu in se nasla v skoraj vsaki tam napisani besedi. res neverjetno! kako so se mi odprle oci.. in kako sem v trenutku zacela na svojega partnerja gledati iz popolnoma drugacne perspektive. videla sem koliko je k mojemu vedenju prispevala vzgoja mojih starsev in tako dalje..

zdaj se ze nekaj vecerov dobivava in kramljava o receh ki sem jih prebrala in se pocasi zacenjava spoznavati na cisto drugacen nacin. obcutek je fenomenalen, ko se ni treba trudit za mosko pozornost, ker jo dobivam. in ko se njemu ni treba ves cas trudit ugodit vsaki moji zelji, ker zdaj cisto drugace skrbim sama zase. stvari so se tako spremenile!!!

skratka.. vceraj me je vprasal ce slucajno vem za kaksno knjigo, ki bi bila napisana za moske, o podobni zadevi, ki bi jo lahko sam prebral. zato se obracam na vas, drage forumovke, ce katera mogoce pozna podobno literaturo in bi mi lahko svetovala. ce ste ze same kaj takega brale kar vam je v zivljenju pomagalo in obogatilo vas odnos in odnos s partnerjem?

najlepsa hvala vsem, ki boste odgovorile.

pa lep pozdrav!

men so te knjige totalen šiiit
avtorji z njimi služijo milijone dolarjev na račun naivnežev, ki mislijo da jim bo ena trivialna knjiga z bednimi floskulami spremenila lajf do fundamenta, da bodo rešili svoj zakon, postali bogati, uspešni, priljubljeni bla bla

v knjigah se sicer da veliko življenjskih resnic najt, ampak v pravih knjigah, ne v teh patetičnih sluzastih bedarijah

Zakaj moski ne znajo poslusati in zenske ne znajo uporabljati zemljevidov; avtorja Allan in Barbara Pease,
knjiga sicer ni “direktno gradivo za moske” je bolj za oba, poskusita pa prijetno branje vama zelim

Če moški bere Barbaro de Angelis, postane takšen, kot Mavrični vitez.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Raje zoprn kot Mavrični, kot zamorjen kot ti 🙂

Verjamem, da ti nisem simaptičen. Tudi ni moj namen, da bi ti bil.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

hej spider,

medvedka je vprasala po kaksnem naslovu knjige… lahko kaj predlagas, v nasprotnem pojdi na forum Moski cvek in tam pisi nepotrebne komentarje

Tukaj imaš cel seznam

Brajša: Se da živeti v dvoje
Champan: 5 jezikov ljubezni
Glasser: Ostati skupaj
Gray: Moški so drugačni – ženske tudi, Česar vam mati ni mogla povedati …, Moški in ženske pred novim začetkom, Moški in ženske v postelji (vsak od vaju bo našel poglavje, ki je napisano za njegov spol – morda bi začela s temi knjigami)
Hendrix: Najina ljubezen
Lukas: Resnica se začenja v dvoje
Milivojević: Formule ljubezni
Norwod: Ženske, ki preveč ljubijo
Powell: Skrivnost vztrajanja v ljubezni
Satir: Družina za naš čas
Skynner: Družine in kako v njih preživeti
Tysoe: Ljubezen ni dovolj

Bo dovolj?:))

kakor komu pase a ne?

tudi mene te stvari nikoli niso zanimale in niti sedaj ne govorim o tem da sem tam nasla neko zivljenjsko resnico..

lahko samo recem da mi je knjiga pomagala pri razumevanju moskega sveta in ne vem zakaj bi bilo s tem karkoli narobe. vem pa tudi da se moram se veliko sama nauciti, prebrati, doziveti..

pa lep pozdrav in drugic malo vec strpnosti!

hvala ti!! bova vse pocasi preverila 🙂

lp

ma kaj ma zdej strpnost veze, če odpreš neko temo lahko pričakuješ da bodo komentarji različni, saj je vendar jebeni forum

ok priznam da niis vprašala “kaj mislite o teh knjigah”, ampak sem pač napisala svoje mnenje. toži me

ah ja..

Jaz ne prebavljam osladnih knjig tipa ‘Knjiga o sreči’ in podobno. Tole od Barbare sem pa prebrala do konca in meni osebno je bila koristna knjiga. Konec koncev ima ženska precej let terapevtske prakse. knjiga se mi sploh ni zdela osladna in govori o konkretnih življenjskih vprašanjih.

Podobno koristna knjiga, ki je v enaki meri namenjena tako moškim kot ženskam, je njena druga knjiga Sto najpogostejših vprašanj o ljubezni, spolnosti in medsebojnih odnosih. Ne sadi rožic, ampak razblini marsikatero iluzijo.

Jaz sem bila nekaj časa obsedena s knjigami in sem že kar težila s to teorijo. Potem sem jim napovedala vojno (knjigam namreč).
Čez čas sem prišla do tega, da iz vsake knjige lahko kaj potegneš zase, saj ni treba, da jim fanatično slediš, ti pa odpirajo nova obzorja in pomagajo določene stvari razumet.
To je moje mnenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close