Knjige PET PRIJATELJEV SO ŠKODLJIVE za otroke!
zmenka, Bravo !!! Vrat ne imej na stežaj odprtih ! …no, samo za tiste, za katere čutiš, da te imejo radi. Kar se tiče teh “receptov” iz knjig Pet prijateljev…pred leti, ko so otroci brali te kjnižice smo te “recepte” prepisali. Res so dobro sestavljeni jedilniki, imam spravljene. Ponovno bodo uporabljeni v prihodnjih tednih. Hvala za idejo.
te popolnoma razumem …
toliko truda človek vloži v svoje otroke … potem pa ta gadja zalega začne razmišljati s svojo glavo … in namesto da bi postala prava kopija mamice, ki živi samo od bio korenčka in polnozrnatih žemljic … je punčka postala razuzdanka, ki zahteva jajca in žemljo …
pa tako si se trudila …
zdaj obstaja celo nevarnost, da bo tvoja mala punčka nekoč celo uživala v seksu …in živela normalno življenje brez dolgočasnega futra in bolestnega strahu pred vsakodnevnimi stvarmi …in vse samo zato, ker je brala pet prijateljev …
c c c c c
Draga zaskrbljena mama petošolke!
Tidi jaz sem petošolka in sem že v vrtcu prebrala celotno zbirko (saj berem od tretjega leta) In knjiga ni vplivala na moj razum.Glede na to, da pa omenjate nezdravo prehrano knjižnih likov in morebitno hmoseksualnost enega knjižnega lika, pa je noro sj se moramo otroci seznanim z bodisi tako krutm svetom.Vprašajte pa se tudi to, če vaš otrok pri sebi nima vsega raščiščeno.Vam pa dajem prav, da vztrajate pri zdravi prehrani brez pregrehov.
Za tole gospo ki je takole kritizirala knjige 5 prijateljev imam sam en komentar – kdo vam je kriv da ste čudni vi in vaše prehranjevalne navade – Knjige škodljive za otroke? Bi morali po vašem otroci brati kaj takega da se bi naučili kako se rokuje z orožjem in znali biti agresivni? Po mojem je bolje da preberejo kako tako knjigo saj zaradi nje ne bodo zabredli v slabo družbo in tudi ne bodo postali agresivni. Malo se dajte zresnit pa ne bodite tak zagrizena za ne vem kako hrano!
Veste kaj, moja hčerka je zdaj končala sedmi razred in je dobila tudi pohvalo za najboljšo bralko v celotnem sedmem razredu, pa naj povem tudi to, da so štirje razredi po 23- 25 učencev. Prebrala je celo zbirko zorenja, ki sem eno od knjig tudi sama prebrala in ugotovila, da res ni za njo, toda, ker pa sem psihologinja sem jo opazovala nekaj mesecev od prve knjige, ki jo prebrala pa nisem opazila nobene spremembe obnašanja. Prebrala je celo zbirko Harry Potter in že kot 4-letni punčki ji je babica brala 5 prijateljev, pa je še vedno normalna in ima normalno prehrano, se ne ozira za fanti, čeprav se oni za njo in je odličnjakinja. A pa ti lahko prideš k meni na posvet. Mogoče je edino majhna razlika to, da si je po branju knjig 5 prijateljev močno zaželela psa, ki pa mu ni dala ime Tim (ali kar koli povezanega s tem), ampak Snoopy! Malo se zamisli nad svojo izjavo! Pa preberite knjige iz zbirke Zorenja pa potem obtužujte druge knjige, saj so tam noter od ugrabitev, pobegov, nasilja… VSE KAR SE ZDAJ DOGAJA, pa še ni pobegnila od doma.
JEMO ZDRAVO! Pa s tem mislim, da ne jemo samo zelenjave imam pa tudi še dva mlajša fantka eden gre v 1. razred, drugi pa je star 2 leti! Pa jima tudi berem knjige za lahko noč in sta prav navdušena nad knjigami 5 prijateljev, ki jih ima moj mož še iz njegovega otroštva!!!
hahahaha kaki smeh 😀 kaj potem tvoja hčerka je skoz solato in korenje? :O
nikoli nobene čokolade ipd.? potem je ja tak suha da če k luči stopi je videt kot žarnica ko ji vso notranjost vidiš.
če jo pelješ k zdravniku ji je že ziher omenil da je presuha. ojej kakšni starši ste nekateri. boga tvoja hčerka
To zbirko sem tudi jaz prebral, ko sem bil OŠ-olec. Najboljša zbirka, ki sem jih kdaj prebral, polna dogodivščin, govori o super prijateljstvu, ki ga danes na žalost več ne vidimo.
ocvrta šunka, ocvrta jajca, – to je tipični angleški zajtrk, zato je verjetno tolikokrat napisan.
Kruh? tle nimam kaj reči, saj je beseda sama sebi namen.
piškoti, čokolada, torte-, če bi imeli otroka radi je ne bi silili v nekaj kar ne želi. Tako kot je nekdo napisal, nekoč bo imela svoj štedilnik. In kako se boste počutili vi, ko boste videli, da si dela hamburger?
Aaaaaahahahahahahahahahahahahahaha Kaj si ti tut brala knjige da si tok zabita? Lej kake pišeš no…dej se mal zresni jebemti, knjiga 5 prijateljev škoduje otrokom hahahahahahahahahahahhaha.
Sej to je normalna hrana, jo usi jemo pa še noben ni od pudinga umru:D. Boga hčerka…res se mi smili da mora trpet