Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Knjige PET PRIJATELJEV SO ŠKODLJIVE za otroke!

Knjige PET PRIJATELJEV SO ŠKODLJIVE za otroke!

Od kdaj pa je šunka in bel kruh hrana, ki bi jo morali prepovedati. Normalno je da se je zelenjava in sadje a tudi šunka in bel kruh.
Dobro za pedre je nekaj drugega a omejevati otrokom normalno hrano je pa tudi malo mimo.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehh…tretjič)

Meni je pa tale zapis všeč. 🙂

Ampak uboge ženske tule pa res vse jemljejo smrtno resno.

Avtorica posta, umiri se in vdihnni!

Sem bila tudi sama navdušena bralka 5 prijateljev, in ti zagotavljam, da ne konzumiram mesa, pa tudi, ne boš verjela, nisem se nalezla homoseksualnosti.

Daj še pobudo, da ukinejo raznorazne nasilne igrice, risanke itd…, mi je povsem jasno zakaj ti niti odgovorili niso na tvoje pritožbe – ugotovili so, da ni realne osnove sploh, da bi o tem premišljevali ….

Zakaj zehaš? Meni so pa kake provokacije prav zanimive. No, seveda, če so dobro in inovativno zamišljene.

O vašem prehranjevanju raje ne bi. A si kdaj pomislila, da v OŠ pripravlja hrano nekdo, ki ima nekaj pojma o zdravem prehranjevanju? Tvoja deklica si je pač zaželela hrane, ki je pač še ni nikoli jedla. Nekaj ji pripravi od tega . Ne bo zaradi tega zbolela. Tudi vegetarijanci oz. njihovi otroci menda vzemajo mesno hrano v šoli na skrivaj, ker tega doma ne dobi. Malo iz radovednosti, ker če skoraj vsi to jemo ne more biti tako slabo.

da pa pišeš ravnatelju in učiteljicam , da naj umaknejo te knjige in ne govorijo da so fajn za branje, je pa malo bolno. V šoli nimajo časa za tako oz. sploh nimajo pristojnosti, da prepovedo te knjige.
Kaj pa ko, bo začela brati knjige z vsebino o spolnosti, vojni, boš tudi imela razlog, da jih bi prepovedala? Če te bo kaj spraševala o spolnosti, boš tiho?
Res težko obdobje te čaka , tvoje deklice precej manj.

sicer teh knjig nisem nikoli prebrala. samo mislim, da pretiravaš. kaj vse hujšega še najdeš v drugih knjigah. pa saj ne moreš otroka ovijat v vato pa ga izolirat od ostalega sveta no. bodi vesela, da tvoj otrok rad bere, takih je res malo.

Na žalost take mame obstajajo,one bolje vedo kaj lahko njihov sonček poje,da mu slučajno ne bo škodilo.Ponavadi ne sme jesti veliko,samo točno določeno sadje in zelenjavo,točno določeno meso,mamica komandira tudi ko odraste,kaj lahko je z kom se lahko druži,da mu slučajno ne bo škodila že družba,ki je normalno hrano,mamica odloči kaj lahko bere,kako mora živeti,bog si ga obvari,če si najde partnerja ,mamici nobeden ni dober,ker takšen kot mamica ne zna nobeden biti.Take mame vsak dan kličejo otroke,one odločajo,kaj naj storijo in česa ne smejo,preveč je takšnih nevrotičnih bab,ki iz svojih otrok naredijo odvisneže od sebe.Ta punca pa če je pametna pa naj na skrivaj prebere to zirko knjig.

Prfuknjena si do konca. Upam, da si tole napisala iz samega dolgočasja, če ne ……………

Jah čudno, jaz sem prebrala, kot majhn a vse knjige 5 prijateljev, se podajala z njimi na pustolovščino, nikoli pa nisem ob Georgini razmišljala, o homoseksualcih hehehe,

Pismo, na naši šoli imajo danes za malico HAMBI!!!
ojojprejoj, joj,joj,joj, joj,joooooj.
Naj ukrepam?;)))))))

Zdaj se smejiš, ko bo pa imel tvoj otrok že 15 letih povišan holesterol, trigliceride, zamašene žile, sladkorno in bo predebel, boš pa jokala!

Zdaj se smejiš, ko bo pa imel tvoj otrok že 15 letih povišan holesterol, trigliceride, zamašene žile, sladkorno in bo predebel, boš pa jokala![/quote]

ampak da od enega burgerja dobiš vse to? kdo bi si mislil res.

No, itak da je provokacija… vseeno: kaj pa če je kaj narobe s tvojo hčerjo (verjetno, ker ima zagovedano mamo)? Mislim, nekaj je narobe z njo, če začne natepavati bel kruh, čokolado in ocvrto šunko, zgolj zato, ker je o tem brala v knjigi! Prosim, skrij pred njo večinski del knjižnice, ker pišejo tudi o mučenju živali, drogah in seksu!

Zdaj se smejiš, ko bo pa imel tvoj otrok že 15 letih povišan holesterol, trigliceride, zamašene žile, sladkorno in bo predebel, boš pa jokala![/quote]

ampak da od enega burgerja dobiš vse to? kdo bi si mislil res.[/quote]

Glede na vaše zgražanje nad avtorico, ki svojemu otroku ne dovoli jesti nezdrave hrane, sumim, da je pri večini hamburger na meniju vsaj trikrat na teden.

Glede na vaše zgražanje nad avtorico, ki svojemu otroku ne dovoli jesti nezdrave hrane, sumim, da je pri večini hamburger na meniju vsaj trikrat na teden.[/quote]Mogoče pa avtoričina hči ne sme jesti malic v šoli iz zdravstvenih razlogov? Samo vprašam. Potem je res lahko problem, ko se ji pocedijo sline po takšni hrani, sama pa še ni dovolj stara, da bi doumela, da iz zdravstvenih razlogov tega ne sme…

Glede na vaše zgražanje nad avtorico, ki svojemu otroku ne dovoli jesti nezdrave hrane, sumim, da je pri večini hamburger na meniju vsaj trikrat na teden.[/quote]

Ne boš verjela, nikoli ne gremo v restavracije s hitro prehrano. NIKOLI.
Hamburger jedo samo v šoli!
Kuham VSAK dan doma!
Otroci jedo vsoo zelenjavo, vse sadje, vse pridelano doma!Ni stvari da je ne bi jedli.
Ja vem ,sem ena redkih:)

Verjetno imaš nadnaravne sposobnosti, da si po prebiranju odgovorov prišla do te številke.

Šokiran sem nad dejstvom, komu vse pustijo imeti otroke.

Ti si pa čisto ubrisana!

Nisem brala komentarjev dalje, samo tvojo litanijo… Pa ti si spipana v nulo… Res, shit no, da imajo taki otroke…

Uspešna provokacija – po ognjevitem in množičnem odzivu sodeč :))

Žalostno je, da je tvoj otrok vedno lačen. Ker moj ni. Hvalabogu mu ni treba biti.

Že to da si šele sedaj “odkrila” in prebrala 5 prijateljev mi pove vse o tebi. V nadaljni idiotizem ki si ga spacala skupaj pa se sploh ne mislim spuščat. Nasvet za drugič – ne beri knjige ki so nad nivojem tvojega IQ-ja.

ne vem no, jst sm tud celo zbirko pet prijateljev prebrala v osnovni šoli pa nikol nisem opazila tega prekomernega omenjanja hitre nezdrave hrane… mislm da problem s hrano pri hčerki ni zaradi knjig, te so le en povod… pomoje jo ti preveč nadzoruješ in težiš z neko ekstra zdravo hrano…

hrana pač more bit zdrava ampak ne pa pretiravt preveč, se je treba kdaj mal sprostit ker drugač lah iz tga pridejo tud kake motnje prehranjevanja….

New Report

Close