Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Knjiga, zaradi katere na življenje gledaš bolj neobremenjeno

Knjiga, zaradi katere na življenje gledaš bolj neobremenjeno

Psiholog v taborišču smrti, ja. Vsakič, ko se kdo tukaj ali pa v reali izpostavlja s svojo načelnostjo, se spomnim nanjo. Pravi karakter se izkaže samo v skrajnih razmerah.

Navdušena sem nad knjigo: Jej, moli, ljubi. Vredna branja: https://knjigoljuba.blogspot.si/2016/09/2-knjiga-kluun-pride-zenska-k-zdravniku.html

Echardt Tolle / Zdaj

Ta knjiga je kr neki. Film pa še večji šit.

Ostale, ki so ti jih svetovali so v redu. Pa Kojc je itak pionir in so ga vsi kasneje prepisovali.

Dobra vila Maja – Pot do svetlobe

Jorge Bucay: Ti povem zgodbo. Vzela sem jo v knjižnici, ker so jo odpisali. Po dolgem času sem brala knjigo in ta mi je bila res o.k. Zato, ker imaš notri primere, s katerimi se lahko povežeš, pa tudi duhovita je. Ima še kar velike črke, zato sem jo prebrala na mah.

Knjiga je spisana tako, da nek moški hodi h psihiatru. Naj te to ne prestraši, saj je knjiga pozitivno naravnana.

Na spletni strani knjigarne mladinska knjiga imaš tri zgodbice – vpogled v knjigo, da vidiš, če ti bo všeč:

http://www.emka.si/ti-povem-zgodbo/PR/161445,18016

Meni so ble hecne zgodbe iz knjige Južno od juga-Charles Bukowski.. tak obupano-sprijaznjen-humoren pogled na ta paradoksalno banalen čustven svet

J.c. Parkin – k**** gleda, dotakne se vseh podrocij življenja, napisano je v čisto preprostem slogu, avtor pove tako kot je, brez olepševanja. Prva izbira.

M. Kojc , učbenik življenja – malo težja knjiga za branje in razumevanje. Ne gre za lahkotno branje, ampak je v njem polno globjih modrosti, ki ti lahko pripomorejo k drugacnemu pogledu na zivljenje

R. Carlson, Ne trati moči za malenkosti – kratko, lahkotno branje, konkretni nasveti, eni bolj, drugi manj uporabni

J. Boucay – vse njegove knjige so napisane v obliki kratkih zgodbic z moralnim naukom. Lahkotno branje.

T. Koštomaj – korajžnice, zabavna knjiga, avtor delo direktno pove kaj in kako.

Meni so dobre knjige je Imenovali so jo dvoje srce, Ključ, Na tesnobi, Mojstrstvo ljubezni, Čarobni odnos, Zakaj je vredno živeti, Brazgotine na duši.

New Report

Close