Knjiga, zaradi katere na življenje gledaš bolj neobremenjeno
Navdušena sem nad knjigo: Jej, moli, ljubi. Vredna branja: https://knjigoljuba.blogspot.si/2016/09/2-knjiga-kluun-pride-zenska-k-zdravniku.html
Jorge Bucay: Ti povem zgodbo. Vzela sem jo v knjižnici, ker so jo odpisali. Po dolgem času sem brala knjigo in ta mi je bila res o.k. Zato, ker imaš notri primere, s katerimi se lahko povežeš, pa tudi duhovita je. Ima še kar velike črke, zato sem jo prebrala na mah.
Knjiga je spisana tako, da nek moški hodi h psihiatru. Naj te to ne prestraši, saj je knjiga pozitivno naravnana.
Na spletni strani knjigarne mladinska knjiga imaš tri zgodbice – vpogled v knjigo, da vidiš, če ti bo všeč:
J.c. Parkin – k**** gleda, dotakne se vseh podrocij življenja, napisano je v čisto preprostem slogu, avtor pove tako kot je, brez olepševanja. Prva izbira.
M. Kojc , učbenik življenja – malo težja knjiga za branje in razumevanje. Ne gre za lahkotno branje, ampak je v njem polno globjih modrosti, ki ti lahko pripomorejo k drugacnemu pogledu na zivljenje
R. Carlson, Ne trati moči za malenkosti – kratko, lahkotno branje, konkretni nasveti, eni bolj, drugi manj uporabni
J. Boucay – vse njegove knjige so napisane v obliki kratkih zgodbic z moralnim naukom. Lahkotno branje.
T. Koštomaj – korajžnice, zabavna knjiga, avtor delo direktno pove kaj in kako.