Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis knjiga za 70 rojstni dan

knjiga za 70 rojstni dan

Stara sem 40 let imam svojo družino, službo in živim povrečno življenje. Imam pa očeta, ki je ves čas kalkuliral in nikoli ni zadovoljen z menoj. Jaz se v življenu prebijam sama s svojim znanjem in delom- imam pa sestro, ki je mlajša samo 2 leti, ki ves čas samo stoka ( čeprav ima višji standard) in se prilizuje staršem, da na koncu od njih dobi veliko denarja…jaz pa ker ne jamram ne rabim nič. To sem dolgo prenašala, sedaj pa sem povedala, da to ni prav..in na vsezadnje sem jaz nesramna, hinavka in se vsi držijo na mene kot, da sem jim jaz kaj naredila. Ker moj oče veliko bere, bi mu rada za 70 RD poklonila knjigo, ki bi mu malo razjasnila pogled in da bi spoznal, da ima dve hčeri. Se zahvaljujem za koristne informacije.

Hčer9, brez zamere, ampak tole diši po tipični medsestrski ljubosumnosti, ki bi jo morala preboleti že kakšni dve ali tri desetletja nazaj. Raje kot da kuhaš zamero in poskušaš očeta prizadeti, mu podari nekaj lepega iz srca in se pokaži/dokaži kot vredna hčerka(ker se tega iz tvojih precej nase usmerjenih besed ne da razbrati). Ko boš ljubezen dala/pokazala, jo boš tudi dobila/zaslužila. Boš videla, da bosta tako oba z očetom zadovoljna.

V praksi se poklanjanje knjig z namenom, da bi bralcu malo ‘razjasnile pogled’, ne obnese.

New Report

Close