Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis knjiga rekordov

knjiga rekordov

A mogoče kdo ima kakšen referat na to temo? Moram narediti, pa imam ogromno drugega dela za šolo, tako, da nimam časa.

Hvala vsem, ki mi boste pmagali.

lp

Mami ali očetu reci, pa ti ga bosta napisala. Vsak dan slišim, kako starši, babice, dedki hodijo v knjižnice, pišejo referate, naloge, delajo plakate. Me ne čudi več, kam gre svet… Upam le, da bodo živeli čim dlje in vam stregli od glave do peta.

Ubogi tisti otroci, ki delajo vse sami.

Zgleda, da še nimaš svojih, da si tako čudaška.

Mamička, ma da mi moj otrok naredi kaj takega! Okej, da vprašaš za kak vir in pomoč, ampak da bi pa kar snel tuj referat?

Delam v taki službi, da vidim, kako se to počne. Danes hodijo v šolo starši oz. se njih ocenjuje. Pa še potuho dajejo otrokom. Dobro, ne vsi, veliko pa! Otroci danes niti ne znajo poiskati gradiva, letijo takoj za računalnik, knjig in kazala niti ne znajo uporabit. Še dobro, da tudi učitelji malo brskajo po netu in zavrnejo naloge, ki so dobesedno ukradene! In kaj hujšega, starši letijo v šolo nad učitelja, kaj se gre, saj je bilo vse sploh in oh super.

Res pa je tudi, da je teh nalog, plakatov itd. eno morje in v kratkem roku je zelo težko pomagati otroku, da vse naredi. Iti po vire, brskati, pomagati pisati… Ravno zato je super, če otrok pravočasno pove, kaj mora narediti.

New Report

Close