Kmetijska ministrica style
Ce bi bil naslov, da je sejem odprla ministrica v prekrasnem Diorju ali Lagerfeldu, bi pa vsi vzdihovali, kako je lepo oblecena. Naslov ti sugerira, kako moras misliti, a ti se tega ne zavedas.
Meni se zdi glede na poletni cas zgornji del prav lep, zenstven, spodaj je pa zgresila s tistim prosojnim delom. Sicer se moda trenutno zgleduje po 70ih letih in ta obleka odraza ta trend.
Tvoja dva sta se spostovala, moja dva pa kregala ali pa se šla tiho mašo… Pa nisem bila edina s takimi starsi veliko iz 90ih nas je poskodovanih na tak način. Ampak vazno da vi ta stari govorite kako smo mi mladi leni in razvajeni… vsak si zasluzi klofuto zarad tega!!
Pa pravite, da so SDS neizobrazeni. Si ti povsem nepismeno, ali samo ne razumes anlescine? Obleka iz tvojega linka je rabljena. Prodaja se od januarja letos. 7 mesecev. Zgleda, da za to ceno ne bo kupca ali kupke.
Anonimno 8699, 27.08.2025 ob 04:36
Ta kmetijska je res nagravžna,najbolj pa bode v oči,da ni sposobna in nima izobrazbe. Urša dela v zdravstvu in se je za to šolala, nikoli se ni ven metala in silila v politiko.
Ti ministri in ministrice nimajo stilistov? Obleka je bila neprimerna za kraj, čas nošenja. Za njeno postavo itak. Ne morejo vsi vse nosit. Tukaj bi stilist moral malo pomagat. Urška Janševa je fejst za pogledat. Ona je le žena enega od politikov. V politiko se ne meša in to je prav.Ne moreš je primerjati z ministri oz. aktivnimi političarkami.
Trtrtr, 26.08.2025 ob 22:46
moja-dolenjska.si/ministrica-kmetijski-sejem-odprla-v-obleki-ki-spominja-na-spalno-srajco
Kaj porecete na tole? Sem gledala ze pri porocilih. Milo receno, neokusno. Kiks.
Do tovrstnih manipulativni novic je treba biti kritičen. Sploh glede na vir, ki je politično trobilo desnice in bo VEDNO ISKALO NAPAKE NA LEVI STRANI TER PELO HVALOSPEVE JANŠI. Jaz novic nore24, moje dolenjske, Maribor info in še par je takšnih, sploh ne odpiram, ker gre za hujskaške in neverodostojne vire.
Anonimno 8699, 27.08.2025 ob 04:12
Ja prava kmetica, nimaš kaj. Jo je pa golob nastavil in je ženska brez izkušenj in nedokončano turistico v portorožu.
Diplomirala je leta 2012 na Biotehniški fakulteti v Ljubljani, in sicer na Oddelku za agronomijo z nalogo Pridelek oljke (Olea europaea L.) sorte ‘Istrska belica’ na cepljenih sadikah in na lastnih koreninah.[1] Leta 2013 se je na isti fakulteti usposabljala še kot Svetovalka za fitofarmacevtska sredstva, leta 2019 pa opravila tečaj sommelierja prve stopnje.
med leti 2017 in 2022 pa je delala tudi kot Svetovalka za fitofarmacevtska sredstva.
Ok, glede okusa raje ne rečem nič. Njeno telo, njena izbira. Ampak v povzavi z njeno funkcijo in dogodkom, pa bi lahko marsikaj rekli. Ne vem, a ti ljudje niso hodili v službe preden so postali ministri, ministrice, poslanci in poslanke ter ostali funkcionarski položaji? Oblečeš se dogodku primerno. Ko greš na poslovne prireditve kot so konference in predstavitve, se pač oblečeš temu primerno. Vemo, kaj je primerno v poslovnem okolju. To sigurno ni neka poletna obleka. Kar je oblekla ministrica, je bolj za večerni sprehod po ulicah Dubrovnika.
Forum je zaprt za komentiranje.