Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kmetija 2024

Kmetija 2024

Znana prva polovica tekmovalcev med njimi tudi sanski moški Slovenk Igor Mikič maneken in reper.

kaj si hotla stem povedat ?

tega kretenskiga mikiča so not dali katastrofa kaj vse privlečejo v te šove.. no ja saj normalen pa nebo šel v kaj takšnega

Prav lihkar sem bral to novico…

ma dej ta naša kmetija je k ena poštirkana traparija….srbsko glejte kake videe, to mkora bit akcija, seks, jebanje m… vsem po spisku, se ne bi čudil, če bi mogl govort praviln slovensk…mogoče bo Mikič kej zapopral, sexy fuck…

Brda od šova, očitno nimajo kandidatov, če jih je več kot polovica, ki so že bili v tem šovu. Res postaja ta Kmetija vse bolj negledljiva.

Meni res ni jasno ali se ta Mikič dela, da je bolj počasen, ali je v resnici takšen. Mislim, če je resnično pač prizadet in je hodil na posebno šolo, potem mu je vse opravičeno. Če pa se dela budalo iz sebe, pol je pa res debil. Vsi ostali, ki so že drugič, tretjič al četrtič v resničnostnem šovu so itak samo zato tam, ker si želijo pozornosti in se kazati po tvju. Drugih pa itak ne dobijo. Ker normalen pa se prijavi v tak šov? Skoraj ga ni. Izberejo dva normalna, vse ostalo pa sekret, za šov pač, da je bolj zanimivo za gledat. Komaj čakam, da se bosta Laura in Polono steple in skregale…. ali med sabo ali pa s kom drugim. Sta konfliktni osebi in zato sta notri, da bosta mešali štrene.

Konec sveta- hoče, da ji nabijejo davk na zabite.

@Doodle Jump is a great stress reliever! I find that jumping through the colorful platforms helps me unwind. It’s a fun distraction from everyday worries, allowing me to immerse myself in the gameplay. I always feel lighter after a session!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close