Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kmalu konec športnih dejavnosti za šolarje

kmalu konec športnih dejavnosti za šolarje

po novih fazah se v tretji fazi, ki bo že čez par dni, zahteva PCT pogoj za obiskovanje športnih in drugih izvenšolskih dejavnosti za starejše od 12 let.

Kaj to pomeni, da bo 12, 13 letnik, ki hodi popoldan na nogomet, tenis, se moral testirat 2-3x na teden da bo šel malo žogo brcat? Se hecate, in le kdo bo za ta namen otroka cepil?

Za otroke se vam gre in zdravo življenje?

nekaj takega

https://www.24ur.com/novice/slovenija/ob-slabsanju-epidemioloske-slike-omejevanje-nocnega-zivljenja-v-skrajnem-primeru-zaprtje-drzave.html

In prav je tako. Jaz nočem, da se moj okuži od tvojega. Jaz mojega testiram.

Testiranje je najbolj zanesljiva metoda, pa še ni zanesljivo!

Ata v športno opremo in migat z mulcem!

Odgovor na objavo uporabnika
Mamica662, 03.09.2021 ob 14:50

In prav je tako. Jaz nočem, da se moj okuži od tvojega. Jaz mojega testiram.

Testiraš ga vsak dan pred šolo? Pred in po koncu športne dejavnosti?

Čr si tak paničar ga pelji cepit in bo blažen tako kot ti.

Neprijavljena, 03.09.2021 ob 17:03

Testiraš ga vsak dan pred šolo? Pred in po koncu športne dejavnosti?

Čr si tak paničar ga pelji cepit in bo blažen tako kot ti.

BI bil ze cas, da se otroke pusti na miru. Kdor je hotel, se je lahko cepil.

Kdor hoce/ga je vsega strah, ima lahko otroka doma.

ona ga očitno testira še predno ga objame, mu da lubčka za dobrodošlico doma po šoli na lička, ali pa zvečeer pred spanjem… vedno obvezen test… tud ko se popoldan na ulici z otroki igra, ko pride domov najprej obvezen test… (karzalen on) to vse je ze bolna obsedenost kar nekateri zagovarjajo, upam,da zares tega ne počno

Za cepljene ne bi smelo biti nobenih omejitev.   Edino to bi pospesilo cepljenje , pa da koncamo epidemijo.   PCT je pa cisto brez haska.   Cepljenje za vse !

kildoa, 03.09.2021 ob 13:20

po novih fazah se v tretji fazi, ki bo že čez par dni, zahteva PCT pogoj za obiskovanje športnih in drugih izvenšolskih dejavnosti za starejše od 12 let.

Kaj to pomeni, da bo 12, 13 letnik, ki hodi popoldan na nogomet, tenis, se moral testirat 2-3x na teden da bo šel malo žogo brcat? Se hecate, in le kdo bo za ta namen otroka cepil?

Za otroke se vam gre in zdravo življenje?

Ne, ne rabijo se testirat na dva dni. Lahko se cepijo, kar bi bilo edino pravilno.

Lahko se zaletiš z glavo v zid, debilno fašistično. Kar bi bilo edino pravilno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close