Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice klub Zvoneta Seruge

klub Zvoneta Seruge

Srečno pot!

Popotnikov manjka na temu popotniskemu forumu, predvsem taksnih, ki ne nosijo svojega imetja v pedr tašnah in mislijo kako odkrivajo prelepi svet iz VIP avtobusov. Ravno zato pa je toliko nesprejemanja drugacnih mnenj in drugacnega vidika potovanj. Mater ce zivis sedem mesecev zato, da bos potem za pet mesecev odpotoval,……ni primerjave!
Tolerantnosti vam primanjkuje, no ja za nekatere je se cas, ce boste sli kaj v svet…..Ce ne upate sami pojdite s kom, ki to obvlada, pa naj bo to Zvone,Janin,Nomad,Tonkli….lahko pa tudi z mano naslednje leto, seveda ce imate dovolj poguma sprejeti lepsi svet v vsej svoji cudoviti drugacnosti!
lp
Shanti

a si baso zvonetovo papala

zvones napisal:

> Dragi heker motorist, ti pa brez
> panike – pravi Zvone sem, letnik 1956, z vsem tistim drobižem
> ob prijavi se mi pa res ni dalo ukvarjati – daj, bodi duša in
> popravi za mano.
>
> Tako! Zdaj pa res grem — Zvone

Zivjo Zvone !

1. Bilo bi bolje, da si ob (ponovni ?) prijavi na Travel.Over.Net pustil vse rubrike prazne, kot pa ,da si navedel lazen podatek (upam, da si ob pisanju tvojih (dobrih) knjig navajal tocne podatke ?).
2. Popravi si sam !

3. Kam ?

p.s.
Obcudujem tvojo fotografijo.

lp

he he, ta debata samo potrjuje rek, da se za dobrim konjem vedno praši!

LP L

Ker se ukvarjam s podobno dejavnostjo kot Zvone Šeruga (sem ga osebno spoznal in imel med svojimi sopotniki tudi takšne, ki so bili z njim), bom bom poskusil biti nepristranski.
Zvone “fura” svojo ideoligijo in svoj moto, da njegov (so)potnik ni kralj in da si je treba potovanje zaslužiti tudi s trpljenjem, pa čeprav včasih nepotrebnim! Zakaj pa ne, če mu to uspeva!

Moj moto, je derugačen – trpljenje samo takrat, ko drugače ne gre, izogibati se je treba trenutkom, da so sopotniki v istem momentu, neprespani, utrujeni in lačni in umazani, ker se bodo zagotovo skregali med sabo ali s tabo! Kar pa se žensk tiče pa takole – ***SLUŽBA JE SLUŽBA – DRUŽBA JE DRUŽBA*** – vse ostalo je moralno vprašljivo in neti v skupini nezadovoljestvo!

Motorist napisal:

> Kdo je zvones ?
>
> 1. nekdo, ki se predstavlja kot Zvone Šeruga – KAZNIVO, ali
> 2. Zvone Šeruga – LAŽNIVEC (pogledal v osebne nastavitve
> uporabnika “zvones”, kjer vidim, da je “vaš” Zvone Šeruga
> navedel sledeče podatke:
>
> Uporabnik: zvones
> Pravo ime: Ni podatka
> Datum rojstva: 28. julij 1995
> Uporabnik od: 25. julij 2005, 16:18
> Zadnji obisk: 26. julij 2005, 00:17
> Kraj bivanja: Ni podatka
> Kontaktna številka: Ni podatka
> Domača stran: Ni podatka
>
> Št. prijav na strani: 2 prijav
> Št. objav v forumu: 1 objav
> Št. vtisov iz držav: 0 vtisov
> Skupna ocena: 7 točk).
>
> Zame torej tu nekaj “smrdi”. Predvsem me “moti” podatek o
> rojstvu – 1995 ! ! !
> Tudi podatek o njegovi domači www strani bi lahko vpisal tu, če
> že ravno povsod navaja svoj http://www.zvoneseruga.com.
>
> p.s.
> Še vedno pa je (pravi) Zvone Šeruga dober fotograf ! !
>
> lp
>

Eeehhh motorit, to je brezveze …. , a ni škoda časa za tako brezvezno in malnkostno raziskovanje..
Če si bral kakšno od Šerugovih knjig ali ga kdaj poslušal bi vedel da je to on. Ima značilen stil pisanja oz govorenja..
Upam, da je moje pisanje verodostojno, ker tudi nimam datuma rojstva poštimanega, pač takega kakšnega je nastavil računalnik..
..pa lep pozdrav vsem pravim popotnikom

p.s.
a ni debat o Šerugi že pred letom ali dvema krožila na tavel netu
… še vedno pa je Z. Šeruga tudi dober retorik in pisec

… motorist , ne motorit …
sorry , škrat v računalniku ;))

AMEN.

p.s.
sunkboy, oops suniboy, imas (in drugi) prav. Dajmo raje o popotnistvu. Amen

lp

se popolnoma strinjam

Čeprav se ni vredno vpletati v debate “kaj bi če bi…”, sedaj ko Zvone, upam da mirno dopustuje s svojo družino, mi hudič ne da mira in bom povedal svoje mnenje.
Zvone Šeruga je pač “Zvone Šeruga”, človek z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi. Vsak ki ga pozna ga lahko oceni in shrani v spomin po svojem videnju. Debate v forumu temeljijo vse preveč na “rekla kazala” in na fiksnih idejah o nekom. Če ima vsak na potovanju dobre in slabe dneve, zakaj jih ne bi imel tudi on, kot “šef”?. Na skupinsko potovanje je treba iti s to predpostavko, čeprav je najboljše pozabiti na vse razlike: v letih, spolu, poklicu, prepričanjih, izgledu.., se vklopiti, iskati sebi najboljšo družbo in uživati!
Res je Zvone vžasih “težak” in “verbalno nasilen”, pa ne vedno le na temo seksa. Zgodi pa se tudi, da ko je zabava na vrhuncu, izgine v svoj šotor – sam!, da ne bo pomote. Glede tega se mi zdi kar posrečena opredelitev, da zna “fukljati” (Obrazložitev poiščite v njegovem prospektu), kar po moje še ne pomeni da je “kurbir”. (Kje se potem skrivate vse tiste, ki vas je, da se ne javite? Kar lepa četica bi jih bila, če si je na vsakem potovanju “vzel” vsaj po eno. Saj res, o tem s molči!). Po moje je kar goreče zaljubljen v svojo družino in v Romano, da bi si privoščil takšne avanture.
Ker sva se z Zvonetom le nekajkrat srečala in samo enkrat sem potoval z njim, se lahko tudi motim. Nikakor pa mu s svojim mnenjem ne želim uničiti mita in imidža, ki kroži.
Moj nasvet pa je: Tiste ki se ga bojite, zaradi izkušenj ali prenosa informacij, vstran od njega. Tiste pa ki bi rade poskusile, hajd z njim na prvo turo. Na internetu in forumu svojih problemov ne boste rešile!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close