klub prijateljev topolšice – 5 %
OJ!
Joj, da se vam ljubi pričkat o tem kaj je boljše. Takole je: vsakemu ustreza to, kar mu ustreza in če nekomu drugemu ne, se iz tega ni treba delati norca. Vsak ima svoje želje in svoje zahteve in če sprejmeš človeka in njegove navade takega kot je, ga sprejmeš, drugače pa ga pusti na miru.
Če je lordu všeč Topolšica, mu je pač všeč, če je Oji všeč rukzak na rami, ji je pač všeč, če je komu všeč ležanje na plaži, mu je pač všeč… Vsak naj počne tisto, kar mu paše in naj hodi po svetu tja kamor se mu zahoče-pa če je to Slovenija, Hrvaška, Indonezija ali pa Indija Koromandija ali pa sosedova gugalnica in skodelica kave v roki…
Ali ni tako?
junij , ko bom spet pil welkome drink v topolšci se bliža. bolj kot razmišljam , je to najboljša ideja. pa še skok do lajš in strah pred letenjem bo premagan. če samo pomislim na zelen fotelj v sobi in na vse ostalo , sem že boljše volje. v topolšico se vračam k prijateljem.
termaliiranje in vse ostalo v topolšci je vredno dopusta.
sem pa trenutno tako sesut , da resnično odštevam dneve do odhoda v topolšco.
kjer je nasmeh najlepša melodija srca !
lordwales
SPOROČA VSEM ČLANOM STALNEGA OMIZJA , DA JE ŠEL NJEGOV ROMAN LORDWALES Z 10 POGLAVJI , ZLEKTORIRAN , NA RASPIS ZDRUŽENJA PRIMORSKIH KNJIŽEVNIKOV.
NAGRAD AJE SAMO ENA : ZMAGOVALCU SE TISKA KNJIGA !
DRŽITE PESTI !
Oj!
Tako je lord. Se strinjam s tabo. Ampak zdaj se bo spet kdo oglasil, da se ti hočem prikupit za 5% popusta. Js v Topolšici že imam popust,ker imajo nekatera društva tam popust in ne rabim dodatnega.In če bi že bil Lord moja neuslišana ljubezen se ne bi borila za 5% popusta v Topolšici.
No, lord, če se želiš znebiti strahu pred letenjem sem pravi naslov. Ti lahko zrihtam polet v Lajšah, ti samo povej ko boš v naših krajih.
neuslišane in uslišane ljubezni bodo še malo počakale , nikoli pa ne reci nikoli. ponudba sprejeta.
zelo verjetno bo junijski 5 dnevni dopoust v topolšci. psihična priprava se je že začela. sem danes kupil staro avstroogrsko razglednico topolšce za 14 evrov iz 1910 leta – se pravi avstroogrske.
sem zgglihal skupaj z razglednico dobrne iz 1921 – kraljevina srbov hrvatov in slovencev iz 21 evrov na 18 ! stare razglednice topolšce , ki sem jo danes kupil ni na spletni strani zdravilišča !
Forum je zaprt za komentiranje.