klub prijateljev topolšice – 5 %
odkrijte vaš nasmeh v termalnem zdravilišču topolšica
… topolšica.resda malce drage, a še vedno v večini primerov cenejše od konkurence.iz vsakodnevnega vsakdana lahko v topolšici preživimo prijetne dni.z novim aqua centrom bodo počitnice v topolšici še …
users.volja.net/magicni/topolsica.html – 34 KB – hitri predogled
Trenutna cena polnega penziona – ena oseba
12800 sit – 5 % =
12160 sit
če ste v dvoje – 2000 !
10160
cena velja celo leto , razen pri akcijah , kjer pa verjetno ne velja 5 % popusta !
Glede na to , kaj dobite v topolšici za ta denar / plavalni termalni bazen , notranji in zunanji termalni bazen , 1000 kvadratnih metrov zunanjih z toboganom , izleti , sami lahko greste o gornjega grada in zgornje savinjske doline , paški kozjak , dobrna / ki je izgubila mnoge goste zaradi cazinoja /
enega najlepših pogledov na sveti križ , predavanja z diasi , tombola
je topolšica zelo dobre dopust !
V bližini je letališče lajše , kjer za 3 jurje lahko letite 15 minut nad šaleško dolino , za nekaj prešernov več pa vas peljejo nad avstrijo in madžarsko / ali pa na nadaljevanje dopusta /
lordwales
Ola!
Lepo, da delaš reklamo Topolšici, predvsem pa mi je zelo všeč, da si se spomnil na letališče Lajše. Naš aeroklub res potrebuje malce promocije. Se bom še jaz malce potrudila.
Poleg tega, da si lahko privoščiš lep panoramski ogled Šaleške doline, se lahko popelješ tudi malce dlje, le povedati je treba svoje želje. Polet si lahko privoščiš z motornim letalom ali pa se predaš bolj tihi varianti-jadralnemu letalu (pri tem pa moraš imeti tudi malce sreče,kajti za jadranje ni dobro vsako lepo vreme; zato se je dobro prej pozanimati, če se da jadralno leteti). Povem lahko, da je jadralno letenje čisto nekaj drugega kot pa motorno-tišina, veter, oblaki, adrenalin…
Za več informacij se lahko obrnete name (letos bo organizirana šola letenja, če bo vse po načrtih).
Še nekaj o Topolšici: kopališče se je res precej razširilo in obnovilo.Pozabil si omeniti, da je zraven še teniško igrišče.
Lord, si ti že bil v Topolšici, glede na to, kakšno reklamo si naredil?
Saj so lepi naši kraji, ampak vseeno-Topolšica le ni tako noro fajna.
Reklame gor ali dol , saj je cel svet ena sama reklama !
Opozoril bi vas pa na sindrom jugo vshodne azije , t.i. mestnega turizma.
Lep primer je reportaza nekdanje urednice horizonta , nine kramberger , v nedelu , ki je izgubila uredniski stolcek , ko je revija zamenjala lastnika. ze to da se z prej omenjeno gopo urednico nisva mogla ujeti po e – mailu dokazuje blisc in beda tovrstnih potovanj.
se popotniki sploh odpocijejo na takih potovanjih ?
sicer pa je moj sluzbeni odnos do takih turistov , ki afne guncajo : see you later aligator !
tovrstni popotniki z 15 kilskimi rudsaki samo hitijo in pozno popoldne pri
akujejo sobo, ki je ne dobijo , potem pa se nekaj km pea. prava beda! tako so apaticni da je kar hudo.
topolsica seveda ni in , ampak kdor gre tja ali v eno od ostalih zdravilisc , pride domol spocit. iz jv azije pa poln bolezni , utrujen in izpit. potem pa se promocija sexsualnega turizma , ce beremo nino kramberger.
ni cudno da je gospa bivsa urednica letela, ko pa take kvasi.
sicer pa me nobena vasa kritika niti najmanj ne prizadene , danes sem se imel lepo na lokvici / bojisce 1 svetovne vojne / ob spremlajavi nebeskega orkestra. kaj takega v aziji ne morete doziveti , medtem ko se v evropi da prezivet dezeven dan brez posledic to ne bi mogel trditi za azijo :
PREOBLJUDENO , GIVE ME A DOLAR , MISTER IN UMAZANO. NITI SVOJIH PROBLEMOV DRZAVE AZIJE NISO SPOSOBNE RESITI , KAJ SELE DA BI ZASCITILE ZENSKE OD SUZENSTVA SPOLNE INDUSTRIJE ITD
je pa z popotnistvom tako kot z bostonskimi psicki , ki veselo kakajo , lulajo , grizejo in praznijo bancne racune , dokler se jih lastniki ne resijo.
tudi v nedelu !
pa brez zamere
lordwales
slabo ali dobro , sedaj včlanjen v klub prijateljev topolšice , prijazen odgovor markentinga , in zelo verjetno tudi moja reportaža vključena kadar bo na njihovo spletno stran. v juniju se zopet vračam k prijateljem , upam da vsaj za 5 dni.
danes sem malce studiozo loely planet o danski!
izpod 40 evrov sploh ni prenočišča , v luknjah , ki se kličejo hostli pa ne mislim spati!
lodwales
Če ne greš več v Topolšico , bo to tvoja največja življenska napaka !
Kjer je nasmeh najlepša melodija srca !
Če en dan ne delajo tuši in wc niso 100 % očiščeni , še ni konec sveta ?
ali je kaj bolje na vrhuncu sezone v ostalih termah , pojdi v terme warmad beljak / termal paradise / kjer so rasute graderobne omarice in nimajo niti razkuževalnika nog.
v Topollšci to je , in nekaj drobnih napak poleg res zdravilne termalne vode , številnih izleto v , najboljše druže odtehta še 2 legendi hotelske animacije / splošne in terapevske /
ki se trudita za dobro počutje turistov več kot je to v opisu del in nalog !
imate kakšno sliko te topolške ” svinarije ” ?
če ni dokaza – ni pritožb !
Oj!
Zrelka, bojanv je ze mene spraseval, ce je lord moja neuslisana ljubezen. Ne se mu pustit :))
in naj te ne zavede 5% popusta 🙂
Glede Topolšice; hrana je menda kar v redu, glede umazanije pa takole-velikokrat sem tam in tisto, da se je slučajno zgodilo, da je bilo umazano ne bo držalo. Res ni ne vem kako briljantno čisto, res pa je, da tudi ni tako grozno kot je mugi napisal.
Aja, pa napiše se Topolšica.
ne razumem zakaj ste vsi skočili in neusmiljeno mlatite po lordu , ki je eden redkih , ki propagira nekaj kar nudi Slovenuja in to vam ni všeč . meni mogoče tudi ni všeč ko slovenci neusmiljeno hvalijo hrvaško ki res ne nudi nič , ali pa ko spet slovenci vsevprek hvalijo Indonezijo in objokujejo eno plažo . ki jo je opustošol cunami , ker naj bi bilo to tam nekaj kar je “super” in to samo zato ker so oni že bili tam , v resnici si pa niti tisti hrvohvalniki ni tisti indohvalniki ne upate priznati , da se vam je v marsikaterem trenutku tam zakolcalo po Sloveniji , ker ste zabredli v zos , ki ni bil niti poceni niti lep in še najmanj okusen , severda pa sploh omembe vreden .
Lord ima jajca in si vse to upa priznati in je ponosen , da je v Sloveniji našel kraj kamor gre rad .
Bravo lord
Zakaj v topolšco ?
zagotovo ne zaradi kluba prijateljev topolšice , temveč za vse v enem , kar nudi topolšica.
delam v turizmu. profesionalni stres , posem pa še 50 šteng gor , in spet dol. kar je 811 in vito sprobali , je še nekaj stvari ki jih v okolici nisem videl. odnos osebja topolšice – bolje ne bi moglo biti.
termalna voda , ki je nizko hidro karbonatna , in si v vodi , na vodi in lahko ure in ure , blagodejni učinki za zdravje , plavalni bazen , masaže , in okolica. in lajše. to je topolšica.
mogoče je bolj cool v slovenskem domu v berlinu , a 40 evrov za sobo z zajtrkom ne mislim dajati , če lahko v topolšici dobim za 50 evrov polni penzion , sobo twc , 2 animatorja , hotelske izlete in sprehod v copatah v bazen , zunanje bazene z toboganom , izlete v lastni režiji !
če je pač malo teklo , kar je pač teklo v sanitarijah in tuši niso delali – zaradi tega še ni tak problem.
čistilka čisti wc na uro , tuši pa niso delali nekaj ur.
Je zaradi tega smisel jamrati ?
v termalni vodi je klor , tla se kemično čistijo , pred vhodom v bazen je razkuževalnik , salmonele ni , bacilov še manj , kaj je potem proiblem ?
zagotovo bolj čisto kot v skupnih sanitarijah v slovenskem domu v berlinu , ki jih čistilka dopoldne očisti , potem pa nihče več do naslednjega dne razen gostov ? si predstavljate deževen dan v berlinu?
da o indoneziski čistoči ne govorimo !
Takole je: tisti, ki ne razumete, da si nekateri pac zelimo pogledati cez obzorja znanega, spoznati svet, druge in sebe, videti, da nismo edini na svetu, pokukati tja, kamor turisticni prirocniki ne morejo – tisti pac ne razumete, prav! Tudi jaz ne razumem, kako lahko nekdo tezko prisluzeni dpoust porabi za to, da se na plazi obraca na pol ure kot odojek ali da namaka noge v bazenu. Bistvo pa je v tem, da zato nikogar ne zalim, zato se cutim prizadeto, kadar neki vseznalci zalijo mene in meni podobne. A vas res kaj briga, zakaj nekdo prehodi deset km na dan s tezkim nahrbtnikom na rami? Saj bolijo noge njega, ne vas. Ce se vam reportaze s takih potovanj ne zdijo zanimive, jih pac ne berite. Tako malo je treba!
Sem tik pred menjavo slike , in tako zmedenno psianje oje nevem kaj hoče povedati. Naj gospa ali gospodična en teden dela v turizmu , pa se ji bo zagotovo zdela topolšica raj , saj praktično v sloveniji ni termalnega kopališča kjer bi bilo vse na enem mestu.
O debelih rudsakih in ožuljenih podplatih vem kako je , je tudi pregovor ki pove :
za malo denarja malo muzike.
v topolšici se zelo malo obrača , saj tako aktivnega dopusta praktično ni nikjer v sloveniji. Tako povedano.
če brati hravati hočejo v sezoni za sobo 40 evrov na dan , je topolšica polni penzion z vključenim kopanjem za 50 evrov na dan pravi raj !
Glede reportaž pa želim oji vso srečo , samo nikar ne pogrevat eneih in istih šlagerjev jv azije !
Forum je zaprt za komentiranje.