klon
Men je tudi Said ful car!! Lucas mi gre pa na živce, ker ima tak ksiht, kot da bi ga kdo zamrznil, sploh ne zna igrat ta tip.
Ljubezenska zgodba med Jade in Lucasom naj bi bila osrednja nit nadaljevanke. Je pa za moje pojme zelo patetična. Me nič ne veseli, ko izvem, da se onadva na koncu poročita. Ljubši bi mi bil razplet, ko bi ona končno ugotovila, da jo je le Said iskreno in od srca ljubil. Pa predvsem bi mi bilo najbolj všeč, če bi glavna junaka mislila tudi kaj na svoji hčeri, ne pa samo nase in eden na drugega!!
Mi je pa tudi ful všeč Nazira s svojim dretjem, da hoče že enkrat tudi ona svojega moža! Pa vsi ti krasni trebušni plesi, oblačila, glasba… Pa všeč mi je tamala Mel, super igra, pa njen simpatični tip Xande ki me spominja na enega mojega prijatelja…
Drugače nisem ljubiteljica žajfnic, ampak TALE pa ima svoje čare.
he he he…jst tud nisem bla nc vesela, ko sem zvedla, da se jade pa lucas porocita…..res bi blo super, ce bi ugotovila, da je nora na saida….jst bi zgodbo koncala s strastnim sexom med tistimi krasnimi tancicami, vodnjaki, v katerih plavajo vrtnice, orientalsko glasbo…mmm….said pa jade, definitivno….
Forum je zaprt za komentiranje.