Najdi forum

klon

Hojla,
tiste, ki gledate Klona na POP TV-ju, a katera ve, koliko delov ima. Kmalu se mi izteče porodniška, pa upam, da bo tudi nadaljevanke konec. Jo zelo rada pogledam – vsaj 1 uro pavziram z možgani.
Hvala in lahko nočko

To tudi mene zanima. Vem le to, da na koncu Lucas in Jade ostaneta skupaj oz. se poročita. Poročena pa sta tudi v resničnem življenju.

Zdi se mi zelo lepa nadaljevanka.

nekaj čez 212 serij, skupaj bosta v zadnji nadaljevanki, drugače prava paša za oči….

menda ima Klon 250 delov.

Una Jade je ful ena sebična, vase zaverovana baba.

meni gre ta nadaljevanka naživce ker se nonstop samo lubčkajo,pa nonstop o neki drogi edino tisto kaj se v rijo dogaja je še kolko tolko vredi!!!!!!

****vsem poljubčke

Štajerka**

neeeee….groza….jade in lucas?? men je pa said tak dober tip…tip moskega, meni pisanga na kozo….samozavesten,odlocen, karizmaticen.,…un lucas mi pa deluje k en fantek, k nima pojma, zakaj je na svetu….pa leo je tkoooo srckan…prava pasa za oci tale klon,ja…njami

Men je tudi Said ful car!! Lucas mi gre pa na živce, ker ima tak ksiht, kot da bi ga kdo zamrznil, sploh ne zna igrat ta tip.
Ljubezenska zgodba med Jade in Lucasom naj bi bila osrednja nit nadaljevanke. Je pa za moje pojme zelo patetična. Me nič ne veseli, ko izvem, da se onadva na koncu poročita. Ljubši bi mi bil razplet, ko bi ona končno ugotovila, da jo je le Said iskreno in od srca ljubil. Pa predvsem bi mi bilo najbolj všeč, če bi glavna junaka mislila tudi kaj na svoji hčeri, ne pa samo nase in eden na drugega!!

Mi je pa tudi ful všeč Nazira s svojim dretjem, da hoče že enkrat tudi ona svojega moža! Pa vsi ti krasni trebušni plesi, oblačila, glasba… Pa všeč mi je tamala Mel, super igra, pa njen simpatični tip Xande ki me spominja na enega mojega prijatelja…

Drugače nisem ljubiteljica žajfnic, ampak TALE pa ima svoje čare.

jaaaa, jaz bi bila tud bolj zadovoljna s takšnim koncem. Mi je Said ful karizmatičen.
Ej, pa obleke in orientalski ples mi je tako všeč.
Bog ve, če bodo Lari Naziri našli kakega tipa, jaz bi ji privoščila Zeina, da bi končno prišla na svoj račun.

mojčica napisal:

Kmalu se mi izteče porodniška, pa upam, da bo tudi
> nadaljevanke konec. Jo zelo rada pogledam – vsaj 1 uro pavziram
> z možgani.

Ma zakaj bi pa rada, da bi bilo konec, če ti je všeč? Si posnameš, ne, če ne moreš gledat.

he he he…jst tud nisem bla nc vesela, ko sem zvedla, da se jade pa lucas porocita…..res bi blo super, ce bi ugotovila, da je nora na saida….jst bi zgodbo koncala s strastnim sexom med tistimi krasnimi tancicami, vodnjaki, v katerih plavajo vrtnice, orientalsko glasbo…mmm….said pa jade, definitivno….

meni se pa dopade tisti tip od lucasove hčere.

se pridruzujem okrutni,said je zakon in bi bilo fajn da bi to vidla tudi jade….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close