Kljub cepljenju…
Baldahinova, 20.10.2021 ob 16:20
…še vedno več in več okužb. Treba se bo sprijaznit, da korone ne bomo izkoreninili, in bomo morali živeti z njo kot pri sezonski gripi, in ostalih sezonskih obolenjih. Največ pa itak moramo sami naredit za svoje zdravje.
Seveda, saj tak je načrt. Še 500.000 ljudi se mora prekužiti. Previdni se bodo šli cepit, da bodo imeli ob morebitni okužbi lažji potek bolezni, pogumni nasprotniki cepljenja bodo pa tvegali težji potek. Izbira je svobodna.
Robi650, 20.10.2021 ob 17:01
Zbolevajo v glavnem le cepljeni. In cepljeni ne gredo v karanteno, ampak veselo širijo viruse naprej.
In to je namerno, ker fašisti hočejo ljudi prisiliti v uporabo strupenega zvarka.
Buuu! Boj se cepljenih torej! Ne hodi ven iz svoje luknje, da se ne boš naletel. Cepljeni so zgleda okuženi, pa tega niti ne opazijo. Super, cepivo deluje!
Bikica748, 20.10.2021 ob 17:06
Buuu! Boj se cepljenih torej! Ne hodi ven iz svoje luknje, da se ne boš naletel. Cepljeni so zgleda okuženi, pa tega niti ne opazijo. Super, cepivo deluje!
tebi pa fali pameti. Naslednjič ko boš pri mesarju, kar pogumno ga vprašaj po telečjih možganih. Cepivo deluje tako, da proizvaja virus pri cepljenih. Ti pa naj bi hodili okrog in ga veselo prenašali, ker ne vedo. V reali je stvar popolnoma drugačna. Zbolevajo za dosti težjo obliko kot necepljeni,
nimaš pojma, 20.10.2021 ob 17:15
tebi pa fali pameti. Naslednjič ko boš pri mesarju, kar pogumno ga vprašaj po telečjih možganih. Cepivo deluje tako, da proizvaja virus pri cepljenih. Ti pa naj bi hodili okrog in ga veselo prenašali, ker ne vedo. V reali je stvar popolnoma drugačna. Zbolevajo za dosti težjo obliko kot necepljeni,
Res je.
Tu bi še dodal to dejstvo, da golazen fašistična seveda laže o zbolevanju necepljenih. To laž pa kot vemo, ponavljajo lažnivi fašistični mediji.
Resnica je takšna, kot vam pišem, ker imam info iz prve roke.
yram, 20.10.2021 ob 17:30
Zal je res, veliko cepljenih (tudi v bolnici so) je bolnih. Jaz res ne vem kam to pelje. Pa pisda so se pazili, niso to neki umazanci, ki ne poznajo higiene, masko nosili, vse kot je treba. Ma naj gre vse v tri lepe mamine.
Pa pi… a nisem nevem kolikokrat napisal in dal povezave kaj bo povzročil strupen zvarek ?
Uradni podatki kažejo, da je neprimerljivo več smrti zaradi cepljenja kot samega Covida
nimaš pojma, 20.10.2021 ob 17:37
če se nanaša na moj post, ne, ne lažem. Trenutno skrbim za ljudi, ki so cepljeni, je tudi takšen ki je na respiratorju, drugi doma, tudi težko bolni, okužili necepljene. Za te tudi skrbim so pa precej bolje prenesli.
Kvečjemu obratno, kajne?
Da te ni sram, resnično.
Tudi druzina, ki jo omenjam je cepljena. Ni dolgo kar smo se dogovarjal kako bomo imeli kostanjev piknik naslednji teden pri nas v gorah na vikendu, ker imajo otroci pocitnice. Vceraj javi, da so pozitivni zdaj mi javi, da sta cez noc oba z mozem fejst zbolela, vosoka vrocina, glavobol do jaja, slabost cisto sta fertik. Hb otrok ni pozitiven. Tocno tako je bilo pri mojem mozu. Sem rekla naj pusti hiso odklenjeno, mobi skoz pri sebi,jo bom klicala na vsako uro. To je svinjarija brez primera. Treba je stroko oz stoko …. z njihovimi poflmofl cepivi vred.
yram, 20.10.2021 ob 17:50
Tudi druzina, ki jo omenjam je cepljena. Ni dolgo kar smo se dogovarjal kako bomo imeli kostanjev piknik naslednji teden pri nas v gorah na vikendu, ker imajo otroci pocitnice. Vceraj javi, da so pozitivni zdaj mi javi, da sta cez noc oba z mozem fejst zbolela, vosoka vrocina, glavobol do jaja, slabost cisto sta fertik. Hb otrok ni pozitiven. Tocno tako je bilo pri mojem mozu. Sem rekla naj pusti hiso odklenjeno, mobi skoz pri sebi,jo bom klicala na vsako uro. To je svinjarija brez primera. Treba je stroko oz stoko …. z njihovimi poflmofl cepivi vred.
So hospitalizirani, na intenzivni negi?
Ne, kako je le to mogoče?
Ne SERI.
jap, bolijo dejstva. Resno, dajte se zavedat, da je situacija alarmantna. Vedi eno, da te tvoje laži so toliko mizerne, da se ti smejim na ves glas, Sosed je prišel čekirat. Vse kar je važno, je to, da je vse res kar sem napisal in da jaz vem da je. Meni več teh pravljic o uspešnem cepivi ne morete prodajat, ki jim nisem nikoli verjel. Resno vas vprašam, kako mislite bolne cepljene, mrtve cepljene skrit, ko se bo začelo kazat v bloku, soseski, med družinskimi člani, rodbino, osmrtnice, pogrebi. Imate toliko domišljije. Za vse ostale ki berete, verjemite da je res od 10-ih cepljenih 7 zbolelo, eden na respiratorju. Cepljeni, bodite pametni do sebe, spremljajte vse kar se dogaja znotraj vas.
Največja napaka in sramota je ta, da se niso strateško lotili preprečevanje epidemije. Prvo kot prvo, najprej zascitit, cepit, pa ceprav bi naredili obvezno cepljenje za njih, minimalno 90% ljudi nad 60 let, torej tiste , ki v 99% zasedajo bolnice, tako bi bolnice bile razbremenjene, mlajse bi postili, da se prekužijo, razen tisti mlajsi rizicni, kateri bi se sami zeleli cepit. Tako pa imamo zaradi starejsih necepljenih situacijo kot jo imamo. Pred letom smo se mlajsi zrtvovali za starejse, da smo se zapirali, nismo hodili v solo, sedaj pa se naj bodo starejsi solidarni do mlajsih in se naj cepijo! Zakaj bi se jaz mlajsa cepila, da dosezemo tistih 70% precepljenosti, en starejsi se pa ne bo in bo kljub temu pristal v bolnici. Bolano!
Ornela, 20.10.2021 ob 16:39
Zelo slabo smo precepljeni. Zato toliko okuzb. Prevec je anticepilcev. V zahodnih drzavah je stanje cisto drugacno, kot pri nas, na Balkanu.
Ornela, v Veliki Britaniji, sploh pa v Izraelu imajo veliko višjo precepljenost kot pri nas… pa vseeno jim okužbe kar naraščajo, število zbolelih pa tudi.
Forum je zaprt za komentiranje.