Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klinična psihologinja

Klinična psihologinja

Da ne bom o tem dalje pisal v temi o nogavicah, odpiram novo temo.

Odgovor na objavo uporabnika
Koki?????, 15.08.2025 ob 09:59

ne morem spat, 14.08.2025 ob 14:11

Koki?????, 14.08.2025 ob 13:26

O ti štumfi preklemani, 14.08.2025 ob 13:11

ne morem spat, 14.08.2025 ob 13:04

O ti štumfi preklemani, 14.08.2025 ob 09:28

ne morem spat, 14.08.2025 ob 09:24

O ti štumfi preklemani, 14.08.2025 ob 08:27

ne morem spat, 14.08.2025 ob 02:24

Če Štajerci nimate problemov, potem verjetno veš kaj so zokni?

Zgoraj sem ti napisala slovar. Ne bereš?

Ti veš, katera kategorija so štumfi in štrumpantli?

Da te ne bo razgnalo.

? nič bat za mene. Rajši svojo ipiko malo spravi pod kontrolo, v tej vročini te lahko rukne.

Sem spregledal, da si omenila zokne. Se vsakič nesramno odzoveš, ko pride do česa takega?

Ti vsakič najprej butneš, potem šele popravljaš? ?

Sicer se pa od tvojega vzora tudi ne bi naučila veliko bontona.

Na srečo nama pri teh temperaturah ni treba  na zokne mislit, za dvigovanje žolča pa je tudi dopusta škoda, se ti ne zdi?

Če je pa avtist.

Povej to klinični psihologinji, ki pri meni ni zaznala avtistične motnje.

Zakaj si bil pri klinični psihologinji? ?

Spomladi 2022 so me s CentraKontura napotili v Psihiatrično bolnišnico Polje oz. Studenec zaradi ugotavljanja morebitne avtistične motnje. Na CentruKontura so dejali, da imajo v PB strokovnjake za ugotavljanje avtizma. Dodelili so mi klinično psihologinjo Marino Vidović. Ta po treh seansah pri meni ni ugotovila avtistične motnje. Po vsem imam pomisleke o njeni strokovnosti. Je res možno, da zaposlen v PB ne more ugotoviti diagnoze? Prejel sem diagnozo psihotična motnja, pa v izvidu sploh ni pojasnjeno na podlagi česa. Kolikor sem zasledil, je pogoj za specializacijo s področja klinične psihologije blesteč uspeh na fakulteti, ocene morajo biti 10. V opozorilo vsem, če bodo koga napotili k njej.

Morebitne avtistične motnje. Poudarek je na morebitni. Strokovnjakinja, univ.klin.psih., tega po treh pregledih oz. testih ni ugotovila. To pomeni, da ste prišli na pregled z že ugotovljeno dg., s katero se vi ne strinjate. Bog pomagaj! Lahko ste srečni, da se išče naprej ustrezna dg., za katero boste tudi ustrezno zdravljeni.

Kako naj bi mojo diagnozo ugotovili še pred srečanjem s klinično psihologinjo? In katera diagnoza naj bi se naprej iskala? Zakaj ni v izvidu pojasnjeno, na podlagi česa sem prejel diagnozo psihotična motnja?

Kaj hočeš pravzaprav povedati? Da bi po vsej sili pač rad veljal za avtističnega?
Kaj pa je v tem tako privlačnega?
A si mislil na laično teorijo, da so avtisti visoko inteligentni, sicer pa v svojem svetu zaradi enosmernega in svojstvenega načina razumevanja okolja?

Avtistični spekter je zelo širok, vsaka osebnostna nedodelana struktura pa ni že kar avtizem in tudi niso vsi avtisti umsko visoko razviti.

Po tistem, kar tukaj pišeš, si poleg avtističnega spektra (najbrž Asperger) še multipolaren (ne biseksualen), asocialen in vzgojno zanemarjen.

Jeseni 2019 sem se prepoznal v prijateljičini avtistični sestri. Marca 2022 sem to omenil na CentruKontura in so rekli, da me bodo poslali na preiskave. Prepoznal sem se v avtistični osebi, poleg tega še neznanec na forumu posumi da sem avtist, ti pa še da imam menda Aspergerjev sindrom, na kar je posumila tudi zaposlena na CK. Kako je mogoče, da klinična psihologinja vsega tega ni opazila? Zato dvomim o njeni profesionalnosti. Maja lani je doma bil zaradi diagnoze ogenj v strehi, polbrat mi je težil če se zavedam kaj sem storil, ko sem šel na pregled h klinični psihologinji. Pa vzgojno zanemarjen da sem. Zakaj že? Mami so vsi govorili, kako vzorno vzgojene sinove ima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close